نه دوست عزیز...بازی خودش به صورت آنلاین 3 بار تا الان آپدیت شده و این هم باید همون باشه البته برا کرکی ها...نقل قول:
من که دارم از بازی لذت می برم و بازیکنام خیلی خوب پیشرفت می کنن...
Printable View
نه دوست عزیز...بازی خودش به صورت آنلاین 3 بار تا الان آپدیت شده و این هم باید همون باشه البته برا کرکی ها...نقل قول:
من که دارم از بازی لذت می برم و بازیکنام خیلی خوب پیشرفت می کنن...
سلام
من بازی رو نصب کردم لگ داره چی کار کنم؟
اپدیت فیفا 13نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فواصل رو بردارید
کسی لینک خوبی از این آپدیت داره بشه دانلود کردش؟؟فقط آپدیت
اینکه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز گذاشه کل بازیه!!! یعنی آپدیت جداگانه گذاشته نشده؟
خیلی مسخرس! ویندوز رو عوض کردم، باز اوریجین داره فیفا رو از 66 درصد دانلود می کنه! نمی فهمم چرا واقعا!
میگم توی کریر من رئالم و دارم با:
4-2-3-1
بازی میکنم.بازیکن خوب کیو میشناسید؟کسی که خیلی نیاز دارم Winger هستش آخه دیماریا دریبل و کنترلش مثل رونالدو قوی نیست و معمولا از سمت اون فلجه تیم.یه Lass خریدم ولی خوب Overall ش کمه ولی شنیدم خیلی سریع پیشرفت میکنه ولی خوب نیاز دارم وینگر جای دیماریا.یه دونه RB هم میخوام چون کوئنترائو مثل مارسلو خوب نیست و بازم کنترلش رو توپ ضعیفه و توپ زیاد از پاش جدا میشه.
مرسی
فکر کنم باید بازی رو از اول دانلود کنیم ، چون آپدیت جداگانه وجود نداره ، یعنی محاله آپدیت نزدیک 2GB حجم داشته باشه.
برای وینگر الشاراوی رو از میلان بخر که واقعا مناسبه و خیلی خوب پیشرفت میکنه . از همه مهمتر Skill Move اون هست که 5 ستاره است . 19 یا 20 سال هم سن داره و حالا حالاها میتونی از اون استفاده کنی .نقل قول:
میگم توی کریر من رئالم و دارم با:
4-2-3-1
بازی میکنم.بازیکن خوب کیو میشناسید؟کسی که خیلی نیاز دارم Winger هستش آخه دیماریا دریبل و کنترلش مثل رونالدو قوی نیست و معمولا از سمت اون فلجه تیم.یه Lass خریدم ولی خوب Overall ش کمه ولی شنیدم خیلی سریع پیشرفت میکنه ولی خوب نیاز دارم وینگر جای دیماریا.یه دونه RB هم میخوام چون کوئنترائو مثل مارسلو خوب نیست و بازم کنترلش رو توپ ضعیفه و توپ زیاد از پاش جدا میشه.
مرسی
منم رئال برداشتم جدیدا . واسه سمت راست موسا رو خریدم که سرعتش زیاده منتهی خیلی بقیه چیزاش خوب نیست . واسه سمت چپ درکستر رو خریدم بازیش خوبه و خوب پیشرفت میکنه . در ضمن اونا که سمت چپن تو میگی RB ؟ راستیتش RB خوب منم پیدا نکردم که جای اربلوا رو بگیره و واسه LB ویلمز رو خریدم که بدک نیست بازیش .نقل قول:
مهاجم هم یادم نیست کی بود ولی از اودینزه خریدم و کاکا رو بهشون دادم . خیلی بازیکن خوبیه .
نمیدونم این بازیکنها رو که اصلا به هیچ تیمشون حاضر نمیشه بفروشن . من بالاترین قیمت رو به الشاراوی دادم اما نیومد . یعنی هر دری زدم نیومد نامرد . رفتم موسی رو خریدم از اخر واسه سرعتش .نقل قول:
راستی موقع خرید با اسم سرچ کنید . Zouma ببینید دوتا بازیکن خشگل واستون میاده .
فکر کنم اون کسی که از اودینزه خریدی لویئز فرناندو موریل باشه . بازیکن خیلی خوبیه .نقل قول:
منم رئال برداشتم جدیدا . واسه سمت راست موسا رو خریدم که سرعتش زیاده منتهی خیلی بقیه چیزاش خوب نیست . واسه سمت چپ درکستر رو خریدم بازیش خوبه و خوب پیشرفت میکنه . در ضمن اونا که سمت چپن تو میگی RB ؟ راستیتش RB خوب منم پیدا نکردم که جای اربلوا رو بگیره و واسه LB ویلمز رو خریدم که بدک نیست بازیش .
مهاجم هم یادم نیست کی بود ولی از اودینزه خریدم و کاکا رو بهشون دادم . خیلی بازیکن خوبیه .
برای دفاع راست من آباته رو پیشنهاد میکنم . سرعت فوق العاده بالایی داره و قدرت بدنیش هم بالاست . سرعیت 94 - قدرت بدنی 94 - شتاب 91