khaste nabashid hamegi ...
agha ye headphone roo gooshi
1. ta had emkan portable bashe ...
2. vase vasl kardan be ampli saz ham khoob bashe ..
3. jense ear pad hasham moheme k rahat bashe ..
az oon var mikham begiram .. chi pishnahad mikonid
Printable View
khaste nabashid hamegi ...
agha ye headphone roo gooshi
1. ta had emkan portable bashe ...
2. vase vasl kardan be ampli saz ham khoob bashe ..
3. jense ear pad hasham moheme k rahat bashe ..
az oon var mikham begiram .. chi pishnahad mikonid
سلامنقل قول:
خواهش ميكنم
براي سبك الكترونيك كه نياز به تاكييد روي فركانسهاي پايين رو داره از بين هدفونهاي مورد انتخابتون مدلهاي cx سنهايزر پيشنهاد ميشه.البته با بودجه اي كه در نظر گرفتين پيشنهاد ميكنم مدل cx300 رو تهيه كنين كه بغير از بيس قوي داراي صداي بسيار شفاف و پر جزييات هست.در كل براي شما انتخاب بسيار مناسبي هست.
سلامنقل قول:
وقتي شركت ايران رهجو ميتونه با دلار دولتي خريد كنه اين اتفاق مي افته.
در كل براي بهره بردن از حد اكثر بازده و احساس soundstage و imagine باز به امپ مناسب نياز هست ولي با j3 هم ميتونين براي تراكهاي mp3 استفاده كنين ولي براي تراكهاي اورجينال و با كيفيت بهتره از امپ استفاده بشه .
دوستان من برای ورزش کردن نیاز به یه هدفون دارم و نمی خوام زیاد هزینه کنم نهایتش 60 70
و بیشتر موزیکو با mp3 player آیریورم گوش میدم
به نظر شما توی این رنج چه هدفونی می تونم گیر بیارم
سلامنقل قول:
سنهایزر چند مدل ورزشی داره ولی قیمتهاشون بالاست.میتونین از مدلهای غیر ورزشی مثل cx271 یا از کریتیو مدل ep630 و یا از audio technica ck 303 تهیه کنین که هم کیفیت صدای خوبی دارن و هم کیفیت ساخت خوب که برای ورزش هم میتونن مناسب باشن.
برای چه سبکی ؟ تا چه رنج قیمتی؟ فعلا با توجه به پرتابل بودن هدفون مورد نظرتون و اینکه راحتی استفاده و کیفیت ساخت و صدای خوبی داشته باشه sennheiser momentum رو در نظر داشته باشین تا بعد از دادن اطلاعات تکمیلی دوستان بهتر راهنمایتون کنن.نقل قول:
ممنون از شمانقل قول:
یه نگاهی به مطالب مربوط به cx300 انداختم.
اکثرا از cable ، material ، muddy bass شکایت دارند. (اغلب میگن کابلش زود خراب میشه)
اما راجع به cx175 این مسائل رو مطرح نمیکنند.
استارتر این تاپیک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در Head-Fi هم در پست 14 ، گفته که 175 از 300 بهتره.
میگم به نظر خودتون با در نظر گرفتن این موارد ، باز هم مدل 300 از 175 بهتره؟
(قصد جسارت ندارم یه موقع ، فقط میخواستم بدونم این موارد صحیح اند یا نه؟)
بازم ممنون :n01:
سبك صداي مشابهي دارن ولي از لحاظ كيفيت ساخت و صدا cx300 بهتره .ولي خوب از لحاظ كابل ممكنه cx175 بهتر باشه .من cx300 دارم ولي cx175 رو فقط تست كردم و نوع كابلش يادم نيست ولي هر دو هدفونهاي خوبي هستن و بنظر من از نظر صدا هم تفاوتشون بيشتر از 5% نيست.هر دو هدفون راحتي استفاده بالايي دارن و بيس قوي از خصوصيات بارزشون هست.از انتخاب هيچ كدوم پشيمون نخواهيد شد ولي بنظر من cx300 انتخاب بهتري هست.نقل قول:
آقا سالار S4 و Cx300 II تفاوتشون تو چی هست ؟ لطف میکنید یه بررسی کوتاه بکنید شما استادی نظرت برای ما خیلی ارزش داره .
نقل قول:
دوستان کسی نبود راهنمایی کنه ؟ :n01: