دوستان بفرمایند زمان دانلود رایگان 1 مگ محدود سرعتشون چقدر میشه؟ برای بنده میانگین25 کیلو هستش . یه زمانی هم روی 124 میاد ولی ثانیه ای هست.
Printable View
دوستان بفرمایند زمان دانلود رایگان 1 مگ محدود سرعتشون چقدر میشه؟ برای بنده میانگین25 کیلو هستش . یه زمانی هم روی 124 میاد ولی ثانیه ای هست.
دوستان به یه نتیجه ای رسیدم ، وقتی 256 پارس آنلاین سرعت دانلود روز مثلا 200 بده ولی شب 50 الی 60 یعنی در روز نمیتونی دست به اینترنت بزنی چون تموم میشه باید تا نصف شب بمونی بیدار که 4 ساعت اینترنت رایگان با سرعت بگو 70 داشته باشی ،
اونقت مخابرات 256 نامحدود آدم بگیره همون قیمت تمام روز و شب با سرعت 30 میتونی دانلود کنی ، درست کنده ولی شب راحت میخابی و خیالت راحته تموم نمیشه ، درسته دوستان ؟؟؟!!! خواهشا ما رو هم راهنمایی کنید ، در سددم مخابرات بگیرم خوبه به نظرتون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n 27:
حدودا 110+-20 همین حدود باید باشهنقل قول:
شما برید 512 بگیرید 22 تومان . به نظرم مناسبه از نظر قیمت.وایمکس ایرانسل دزد داره همینو 62 تومان میده با همین سرعت.512 نامحدود سرعتتون حدودا 10- +65 KB/sec هستش 256 هم سرعتش به صورت روز و شب : 5- +35 KB/sec هستش. دیگه انتخاب با شماستنقل قول:
یعنی می فرمایید بنده که با 30 کیلو دانلود میکنم حتما ایرادی وجود داره ؟ پس وقتشه یه شکایت نامه تهیه کنم و بفرستم cra!نقل قول:
قطعا سرعت شما بشدت کمه . نباید به این حد باشه واسه 1مگ.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
این وضعیت چطوره؟ میشه شما هم SNR Margin خودتون را بگذارید؟
power level کم هست. چطور بیشترش کنم؟
واسه ما دوباره اینترانت شده الان با ایرانسل اومدم
واسه من اینترانت شده....دیروز تمدید کردم تا الان داشتم دانلود میکردم الان شد اینترانت
Sent from my SK17i using Tapatalk 2
صبحی باز اینترانت شده بود فکر کنم دارن تست میکنن که هر وقت خاستن کلا قطعش کنن
حیف که نمیفهمن فایده ای نداره جز ایجاد نارضایتی بیشتر...