پس میشه کسی رو که بندازه سال بعد بدبخت محسوب کرد ؟:2:نقل قول:
Printable View
پس میشه کسی رو که بندازه سال بعد بدبخت محسوب کرد ؟:2:نقل قول:
من کتاب دینی دومم گم شده بود،بعد رفتم کتاب دین و زندگی چاپ90 رو خریدم دیدم اوووووووووووه خیلی فرق کرده و اصلا قابل مقایسه نیست!از یه کتاب فروشی هم پرسیدم گفت کتابایی که الان هست مثله انرژی اتمی،مهر و ماه و...با پارسال فرقی نکرده فقط سوالای کنکور 90 رو گذاشتن.خوب با این حساب من همون دینی قدیمی رو باید بخونم؟:23:
دوستان واسه معنی لغات ادبیات کنکور همون آخر کتاب ادبیات بخونیم کافیه ؟
به نظر من کافیه اما گه وقت داری معنا های متن رو هم بخون :21:نقل قول:
---------- Post added at 10:19 PM ---------- Previous post was at 10:17 PM ----------
منظورت کمک درسیه : سایت پدرام بوکنقل قول:
منظورت خود کتاب هاست : بعید می دونم اما دانلودش می شه کرد
نقل قول:
به نظر منم كافيه
نقل قول:نقل قول:نقل قول:بابا دمت گرم:41:نقل قول:
مگه قراره امسال قبول نشی که آمار سال بعدو میپرسی؟!!
انشالله امسال همه کسایی که تلاش کردن ،مخصوصا برو بچ پی سی ورلد همه رشته و شهرو دانشگاهی که میخوان قبول شن:40:
انقد فکر سال بعدو نکن،یهو دیدی ...:31: (شوخی کردم)
---------- Post added at 11:09 PM ---------- Previous post was at 11:05 PM ----------
علاوه بر اونا بعضی از لغات هس که تو درسا اومده اما آخر کتاب نه که معنیشون مهمه اما چون تو کنکور چندین لغت داده میشه،درواقع گروهی از لغات درستی یا نادرستیش مورد سوال قرار میگیره اگه یکی دوتام بلد نباشیم بازم امید به حل سوال هس که ممکنه این یکی دوتا لغت از همون لغات وسط کتاب باشننقل قول:
اگه وقت کردی اونارم بخون،اگه نه که همونطور که گفتم خیلی مشکل ایجاد نمیکنه
---------- Post added at 11:11 PM ---------- Previous post was at 11:09 PM ----------
اگه ساکن تهران هستی به راحتی میتونی تو میدون انقلاب کتابهای درسیو گیر بیارینقل قول:
نقل قول:
سوالاي ادبيات كنكور 90 رو ديدي 3 تا سوال لغتش رو؟؟ يكيش اينجوري بود كه شوما ميگي
شانس ما دوتاش اينجوري بود كه يه دسته كلمات رو داده بود گفته بود مثلا چنتاش درست يا نادرسته
سلام
من امسال لیسانس برقم تموم میشه اما میخواستم همین طوری بیام کنکور بدم (محض حال کردن )
تابستون هم برا ادامه تحصیل (فوق لیسانس) خارج میخام اقدام کنم
کسی میدونه این مشکلی با قوانین سنجش و نظام وظیفه داره یا نه ؟
به ..... نریم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید
مگه از 30بهمن نبود ثبت نام دور دوم کنکور 91؟
پس چرا لینکی چیزی واسه ثبت نام نیست؟
والا من میرم sanjesh.org که وصلم میکنه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا بعدش چیکار کنم واسه ثبت نام؟
آره دیدم،خودم امتحان دادم،خو در واقع سختی سوالارو بیشتر کردن تا کسایی که درصد بالایی از معنی لغاتو بلدن فقط بتونن جواب بدن،واسه همین گفتن لغات وسط کتابم اگه یاد بگیریم بهترهنقل قول: