ممنونم دوست عزيز :11:نقل قول:
لپ تاپ بنده xps 1330 هست ، به نظرتون گرافيكش به مادربورد وصله در اين مدل؟ يك ماه از گارانتيش گذشته كه اين اتفاق افتاد :41:
تشكر :11:
Printable View
ممنونم دوست عزيز :11:نقل قول:
لپ تاپ بنده xps 1330 هست ، به نظرتون گرافيكش به مادربورد وصله در اين مدل؟ يك ماه از گارانتيش گذشته كه اين اتفاق افتاد :41:
تشكر :11:
salam
بچه ها شما نمیدونید چطور میشه روشنایی مانیوتر دل 1520 را تصیییر داد چشم هام داغون شد
کمک!!
بفرمائید ... این فیلم آموزشی تعمیراتش در یوتوب : :18:نقل قول:
کد:http://www.youtube.com/watch?v=NJlgPbELL0E
آقا تو دل ما رو خالي نكن ما كه اينترنتمون ذغاليه! :13:نقل قول:
اين 1330 گرافيكش رو بوردشه يا ميشه تعويضش كرد؟ ( 1 سال پيش خريدم )
شما اوستاييد :11:
دوستان من چند روزی هست نوت بوک 1520 دل گرفتم امروز متوجه شدم کلید کنترل صفحه کلید بی جهت سلکت میکند یعنی درگیر است دوستان مشکل چی میتونه باشه
سلام عزیزان
سرچ کردم پیدا نکردم جوابامو گفتم بپرسم(شایدم کورم و ندیدم پس به بزرگی خودتون ببخشید)
من لبتاپ وسترو 1520 دارم ، یک مشکل هست که بلوتوثش غیر فعاله و وقتی وایرلس رو روشن میکنم ، فعال نمیشه.
یک سوال دیگه ، اگر بخوام رم این مدل رو ارتقا بدم ، رم های لبتاپ کجا پیدا میشه؟ تو تهران و قیمتش رو هم اگه بزارید ممنون میشم
بعد میشه 2تا 2گیگ بزارم ، چون فکر کنم روی اینا 2تا یک گیگ هست
ممنون
نه چیپستش روبا هویه حرارتی میشه بلند کرد و تعویضش کرد و یا دیباگش کرد ... فیلم واضحه ... بهتره دانلودش کنید :46:نقل قول:
آره میتونه درگیر باشه و یا مشکلی داشته باشه که گیر میکنه ... سرویس می خواد ... خودت هم می تونی اگر فیلم و یا Edoc آموزشی باشه بصورت تصویری ، درش بیاری و سرویسش کنینقل قول:
نقل قول:
سلام عزیزان
سرچ کردم پیدا نکردم جوابامو گفتم بپرسم(شایدم کورم و ندیدم پس به بزرگی خودتون ببخشید)
من لبتاپ وسترو 1520 دارم ، یک مشکل هست که بلوتوثش غیر فعاله و وقتی وایرلس رو روشن میکنم ، فعال نمیشه.
یک سوال دیگه ، اگر بخوام رم این مدل رو ارتقا بدم ، رم های لبتاپ کجا پیدا میشه؟ تو تهران و قیمتش رو هم اگه بزارید ممنون میشم
بعد میشه 2تا 2گیگ بزارم ، چون فکر کنم روی اینا 2تا یک گیگ هست
این مشکل بلوتوث و وایرلس را من حل کردم ببین این ویندوز ارجینال را روش پاک کن اگه سون نصب کنی که هر دوش را خودش فعال میکنه
بعدش هم یه برنامه 70 مگی تو سیدی کمکی دل هست اون را نصب نکن نصب که میکنی یکی از این دو را نمیشناسه بزار خود ویندوز اون ها را نصب کنه
با سلام خدمت دوستان عزیز.
من یک لپ تاپ Dell vostro 1520 دارم و مشکلم این هست که وقتی اون رو از برق در میارم و از باتری استفاده میکنه نور صفحه نمایش به طور مشخصی کم میشه و اون کیفیت قبل رو نداره. میخواستم دوستان راهنمایی کنند چطوری این مشکل رو میشه برطرف کرد. با تشکر