حقیقتش خیلی نظر خوبی رو ال جی ندارهنقل قول:
نظر بقیه دوستان؟
نقل قول:
دوستان نظرتون در رابطه با خرید TX چیه؟
خوب جواب داده؟
کلن تو این رنج قیمت تا 1200 تقریبا چی پیشنهاد میدید؟
من سامسونگ دارم و راضیم واسه یکی از آشنا ها میخوام
Printable View
حقیقتش خیلی نظر خوبی رو ال جی ندارهنقل قول:
نظر بقیه دوستان؟
نقل قول:
دوستان نظرتون در رابطه با خرید TX چیه؟
خوب جواب داده؟
کلن تو این رنج قیمت تا 1200 تقریبا چی پیشنهاد میدید؟
من سامسونگ دارم و راضیم واسه یکی از آشنا ها میخوام
تو این رنج قیمت همون T و TX بهنرین هستند البته توجه به زاویه دید پایین و کیفیت نه چندان مطلوب صفحه نمایشهای ساخت سونی داشته باشید. در بقیه موارد از جمله پردازنده، دوربین و باتری هر دو گوشی عملکرد قابلقبول و خوبی دارند.نقل قول:
با سلام .
من بین سونی V و HTC ONE SV مرددم .
وضوح تصویر ، سرعت کار با برنامه ها و باطری برام بیشتر مهمه .
بهتون HTC One S معمولی رو بیشتر از هر دوی این گوشیها توصیه میکنم با توجه به نیازهاتون One S بهترین گزینه هست این رو هم بگم که SV یک نسخه ارزانتر S هست و از امکانات و سختافزار پایینتری نسبت به S برخورداره.نقل قول:
ممنون از راهنمایی ولی می خوام به نسبت هزینه بیرزه . یعنی حدالامکان کمتر هزینه کنم . چون مثلا دوربین خیلی قوی و یا حافظه خیلی زیاد و ... خیلی برام مهم نیست .نقل قول:
حالا کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟ از بین سونی V و HTC ONE S , SV .
نقل قول:آقا باور کن من s4 دارم مدل I9500 کمتر از یه روز شارژش میشه 10% !!نقل قول:
هر دو در حدود 2 روز در حالت استفاده عادی شارژ نگه میدارند
فقط و فقط اینترنت و چت میرم بازی hd تا الان نه نصب نه بازی کردم!
من گوشی رو تا 100 درصد شارژش میکنم بعد فقلش میکنم صفحه خاموشه صفحه رو روشن میکنم میبینم زده 97% !!
POWER SAVING MODE روشنه نور صفحه هم خودم کمترش کردم.
دیگه اینطور تعریف از باتری نکنین لطفا
باتری و گوشی هم ساخت خود کره هستش.
فقط تو موبایلستان که مطرحش کردم گفتن اینترنت بری باتری زود تموم میشه حالا صحت داره یا نه...
one svنقل قول:
فقط دوربین خوبی نداره
دوست عزیز من اصلاً از دید دوربین نگفتم. شما گفتید صفحه نمایش و قدرت و باتری من از این دیدگاهها گفتم صفحه One S از نوع Super AMOLED ساخت سامسونگ هست و اصلاً از نظر کیفیت با صفحههای LCD به کار رفته شده در دو گوشی One SV و Xperia V قابل مقایسه نیست در تست قدرت هم ابتدا One S بیشترین امتیاز رو آورده در تست AnTuTu چیزی حدود 11 هزار امتیاز آورد در حالی که Xperia V امتیازش حدود 10 هزار و One SV حدود 9500 بود. در زمینه باتریها هر سه از یک نوع پردازنده برخوردارند و از یک اندازه صفحه (هر سه 4.3 اینچ) اما چون دو گوشی V و SV از صفحات پرمصرف LCD برخوردارند عمر باتری کمتری نسبت به One S با صفحه AMOLED دارند. والسلام!:n02: من هم همکلاسیم همین مشخصهها رو از یک گوشی انتظار داشت و بهش One S رو معرفی کردم و حالا اصلاً پشیمون نیست و خیلی هم با گوشیش حال میکند!نقل قول:
والله من هم اس4 دارم و در استفاده عادی و حالت Power Saving راحت تا 2 روز دووم میآورد استفاده عادی معنایش روزی حدود 30 دقیقه تا یک ساعت مکالمه، یک ساعت وبگردی و یک ساعت انجام امور دیگر مثل استفاده از دوربین، تماشای فیلم HD یا بازی کردن است (همه اینها در نور 50 درصد). در تست سایت معتبر GSMArena نیز همین آمده من از خودم که در نیاوردم! تازه در تست سایت GSMArena برای اس4 نسخه Octa حدود 65 ساعت استفاده عادی اعلام شده بود و برای وان 48 ساعت یعنی اگر اس4 برای شما ناراضی کننده است دیگر وان با اون صفحه نمایش پرمصرف LCD و ظرفیت باتری کمتر کابوس خواهد بود!!:n02: ولی قبول دارم در زمینه اینترنت مدل I9500 کمی ضعف داره ولی این ضعف در I9505 اصلاً دیده نشده. البته به احتمال 90 درصد با بروز رسانی اندروید و استفاده بهینه از معماری big.little و استفاده از پردازندههای Cortex-A7 در وبگردی بسیار عمر باتری بهبود پیدا خواهد کرد طبق تستها فعلاً موقع وبگردی هم گوشی به اشتباه از هستههای پر مصرف A15 استفاده میکنه همین باعث تقلیل عمر باتری شده البته گفتم همه این ها با آپدیت قابل حل هستند.نقل قول: