كسي نميخواد جواب مارو بده
Printable View
كسي نميخواد جواب مارو بده
دوست عزیز بودجه مهم نیست من فقط اسم چند مدل تلویزیون میخام که اینچش کم باشه 3dو این جور چیز ها هم نمیخام فقط کیفییتش مهمه برام که فول hdباشه هر مارکی بود بود ما یه غلطی کردیم گفتیم ترجیها philips باشه فک نکنم سوال سختی باشه برا این صفحهنقل قول:
به حر حال ممنون که سعی کردین جواب مارو بدین
اقا یه ال ای دی سامسونگ ۴۰ اینچ میخوام زیر 2 میلیون امکانات برام مهم نیست الی ----t .و کیفیت برای من در اولویته تا اینه که هزینه کنم برای چیزهایی که هیچ موقع به کارم نخوره حالا نمیدونم سه بعدی اگه بشه گرفت که با این بودجه من جور در بیاد بد نیست البته اولویت من با تصویر خوبه
سلام من میخوام یه تلوزیون led 5000 سری d سامسونگ بخرم 40 هست:sq_14::sq_10:
دست دوم هست ولی زیاد کار نکرده مدت یکسال هم هست خرید شده و گارانتی هم نداره
بنظرتون چقد بخرمش
ممنون میشم راهنمایی کنید
این پست سومین بار میزنم ولی هنوز کسی جواب نداده
اگر تلویزیون کاملا سالمه و مشکلی نداره حدود یک و نیم میلیون قیمت منصفانه ایه.نقل قول:
دوستان من میخوام یک تلویزیون ال ای دی / ال جی مدل LS46100 یا LS57000 بخرم (مدل 32 اینچ) قیمت این دو مدل چقدر هست
اقا من یه led میخام...2 تا یو اس بی داشته باشه...و اسمارت نباشه بهتره...سه بعدی هم نباشه مهم نیست...42 یا 47 باشه...قیمتشم از 3 تومن بیشتر نباشه...
راستی LG LM 76100 الان چنده...
والله خدمتتون عرص کنم که هدف من از گرفتن LED بازی کردن با ایکس باکس و البته استفاده کردن از رسیورم هست که برخی کانالاش اج دی هستش...دو تا خروجی HDMI و داشتن یه دونه USB واسم کافیه..اما مشکل اینه که الان کسی مثل من اگر نخاد تلویزیونش اسمارت باشه و اینترنت هم نداشته باشه نمیتونه مدلی بگیره که مثلا چهار تا HDMI داشته باشه...من اسمارت بودن یا سه بعدی بودن واسم مهم نیست((چون تو ایران کاربرد نداره))اما دوست دارم تلویزیونم حداقل 42 اینچ باشه و واسه بازی عالی باشه...حداکثر تا 3 میلیون دارم....
الان من دقیقا از قیمت ها اطلاع ندارم ولی برای بازی باید فرکانس پنل تلویزیون بالا باشه که مدل های سه بعدی این ویژگی رو دارند. مثلا دنبال تلویزیون هایی با حداقل فرکانس 100 هرتز و قابلیت انطباق 400 هرتز براتون کفایت می کنه. مثلا سامسونگ ES6950 که معمولا الان مدل های با فرکانس بالای 100 هرتز هم سه بعدی هستند و هم اسمارت.نقل قول:
,Sنقل قول:
دوست من...این فرکانس 100 هرتز و یا قابلیت انطباق یعنی چی...........اسمارت تی وی ها اصن تو ایران مفید و کاربردی هست؟با این وضع شیلتر اینترنت ایران....