-
اگر خلاف قوانینتون نیست!!!:
فردا ساعت 11 می بینمتون
اگه جواب سر بالا دادند:
من با چند تا از نشریات داخلی و خارجی قبلا کار می کردم و اگه شما بتونید یه نوشته درست و حسابی بهم بدید می تونیم کاری کنیم که این مسئولین مخابرات مجبور باشند جوابگو باشند.
این سایت اداره کل بازرسی کشور که دادند می تونیم شکایت کنیم و اگر زیاد باشیم ترتیب اثر میدن صد درصد
کد:
http://shekayat.bazresi.ir/
می تونیم در داادگاه ازشون شکایت کنیم
و بعدش هم نامه به مسئولین و ....
و خیلی کار های دیگه
-
متوجه شدم حله اونجا می بینمتون
ایطور که من متوجه شدم شبانه رو پدر س کلم یکون جمع کردن اینم از سرعتشون
انگار دوستان با غیرت پیدا شدن آفرین بر تو ای ایرانی پس لونجا می بینمتون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من همونو میخوایم (شبانه ) میخوایم
اینم از سایتی خیر سرشون گذاشتن برا شکایت
-
امروز رفتم سازمان مقررات تنظیم رادیو مرکز بهم میگن کل اصفهان بیشتر از یک ماه اینجوریه افت سرعت شدید داره بهم گفت تقریبا کل کشور این مشکل رو داره، بعد گفت یه شکایت بنویس ما بررسی کنیم ... گفتم برو بابا خودتی ول کردم اومدم ولی در کل تو این مملکت بیخیال اینترنت بشین :41:
-
سلام .من امروز ساعت 11 مخابرات ولعصر بودم.غیر از خودم یه دو نفر دیگه( که فکر کنم برای شکایت اومده بودند) را دیدم !!!:41: واقعا متاسفم....:41:
من که اعتراضمو کردم...یکی اونجا بود که از این سرویس جدیدشون خیلی تعریف میکرد !!!:13:
اون بهم گفت :اونایی کهadsl دارن تا پایان مهلتشون همون سرویس قدیمه.....(با شبانه رایگان:42:)
درباره ی شبانه هم گفت فعلا گیگی 2500 .ولی داریم یه فکرایی میکنیم تا یه تغییری توی شبانش بدیم !:13:(مثلا شبانه بشه گیگی 2400 :27::31:)
خلاصه ما که وظیفمونو انجام دادیم.امیدوارم جواب بده...:23:
قصد نصیحت نارم ولی برای داشتن یه جامعه ی ازاد و ایده ال باید از همین اعتراضات کوچک و ساده شروع کرد...به امید ان روز...
-
می بینم که بچه ها رفتند واسه اعتراض و الان هم خبری ازشون نیست.
-
آره خدا کنه با دست پر و خبرای خوش برگردند
ما منتظریم :دی
-
دوستان من و مازیار و انیشتین و یوزارسیف اونجا بودیم می خواستم باهاشون دعوا کنم گفتند می خوان شبانه رو دوباره بزارن شاید.ولی کارکنانش گفتند برین کوچه کازرونی شکایت کنید ما هم رفتیمو تمومه مشکلات رو گفتیم گفتند شبانه تو قرداد نیست ما گفتیم همه شرکتا گفتن ما تا این مدت رایگان میدادیم حالا هم شاید بدیم.ولی سرعتارو گفتن مشترکین قدیمی سرعتشون محفوظه و ما زود پیگیری می کنیم رفقا میدوند هم تیکه بارشون کردم و هم بحث کردم اگه راهش بود دعوا هم می کردم.شکایت نوشتیمو دادیم قرار شد اگه تا سه شنبه آینده سرویسشون درست نشد.دوباره بریم ولی اینبار همگی بیان.پایان
دوستان اگه غلط املایی داره ببخشید چون با گوشی تو اتوبوس تایپ کردم.تا سه شنبه آینده منتظر مینشینیم
-
دوستان
زنگ زدم به پشتیبانی
میگه از همین الان که از اعتبارتون کم نمیشه داره میاد رو قبض
شبانه هم نداریم
تسلیت
-
خب ما هم برگشتیم :31:
خیلی ممنون از خیل حضورتون ! من که غیر از خودم و سه نفر دیگه از عزیزان کس دیگه ای رو اونجا ندیدم !
رفتیم مخابرات ولیعصر کلی حرف زدیم پاسمون دادند به اداره ی دیتا کوچه ی کازرونی ، با دوستانی که اومده بودند رفتیم اونجا با چند نفر صحبت کردیم و یه شکایت هم نوشتیم .
خیلی حرف زدیم اما جواب در حد چند جمله شنیدیم که شبانه رایگان توی قرارداد شما نیست و حق اعتراض ندارید ! فعلا شبانه رایگان نمی تونیم بدیم ! خیلی داریم بهتون لطف می کنیم گیگی 2500 داریم می دیم ! سرعت ها کمی افزایش پیدا می کنه !
و این جور چیزا و گفتند هر کی هم ناراضیه بره مخابرات خرازی قراردادش رو باطل کنه و بقیه پولش رو بگیره ...
حالا هم یکی دو هفته مهلت خواستند برای رسیدگی به شکایتمون ... این جور که می گفتند یه جلسه ای هم ساعت 2 امروز در همین رابطه باید تشکیل بشه حالا دیگه باید ببینیم چی میشه .
ولی ما چهار نفر بودیم اگه بقیه هم همت می کردند و میومدند تاثیر بیشتری داشت ...
-
سلام خسته نباشید همه
من تازه امروز فهمیدم مخابرات چه کلاهی سرمون گذاشته واقا خیلی بی معرفتند.
یه سوال می خوستم بپرسم اینکه چرا حجم دانلود من کم نمیشه؟ روی 2.08 گیگ مونده هرچی دانلود میکنم کم نمیشه سرعتم هم از 200 اومده روی 30 ADSL512 هم دارم
مرسی ببخشید زیاد حرف زدم ولی لطفا جوابمو بدین. گناه دارم.