نقل قول:
greenpacket مدل DX-350
ظاهرا" تولید شرکت هاوای نیست ؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نقل قول:
greenpacket مدل DX-350
ظاهرا" تولید شرکت هاوای نیست ؟!
دوست عزیز میشه از مودمت عکس بزاری؟
البته باید از منوی Networking و سپس wifi به اون قسمت رسید ( مرسی )نقل قول:
فقط میخواستم بدونم تو قسمت سکیوریتی مد , آپشن های مختلف چه فرقی با هم دارن ؟
WEP
WPA
WPA-PSK
WPA2
WPA2-PSK
802.1X
---------- Post added at 01:00 AM ---------- Previous post was at 12:58 AM ----------
عکس رو تو پست قبلی گذاشتمنقل قول:
این greenpacket ظاهرا خیلی شرکت معتبری هستش!!!
سهم بسیاری بالایی در فروش مودم وایمکس در دنیا داره !!!
ظاهرا یک دفتر بزرگ هم در دره سیلیکون(در آمریکا)داره!!!
---------- Post added at 12:02 AM ---------- Previous post was at 12:02 AM ----------
منظورم عکس خود مودم!!!نه عکس تو سایتش!!!
دقیقا مشابه همینه؟؟؟
[QUOTE=darkmindms;5979706]برند این مودم Green Pack و مدلش WIXFMR-108 میباشد.:20:[/QUOTE
این هم وب سایت شرکت و مدلهای indoor
من بیشتر از یک سال وایمکس داتک داشتم که مودم رو به صورت امانی داده بودن.برند اون هم Greenpacket بود.کد:http://www.greenpacket.com/devices_indoorwm_overview.html
اصلا با اون مشکل قطعی نداشتم.(در مقایسه با huawei bm635 )
دقیقا" همینه که تو عکس می بینیدنقل قول:
نوع رمزگذاری دیتا هست که مودمتون انجام میده . رو مد WPA2-PSK بگذارید که امنیتش بیشتره.نقل قول:
نقل قول:
از این دعا ها نمی خواد بکنی !!! همیشه این بساط برپا هست .
از قدیم گفتن هرچقدر پول بدی همونقدر اش میخوری اگه محدودیت هم برداشته بشه مطمئن باش قیمت ها پائین نمیاد پس از این حرف های الکی نزنید ک نمیدونم د..و..ل..ت و اون بالا دستی ها رو مقصر جلوه بدید من طرفدارشون نیستم ادم م..ذ..ه..ب..ی هم نیستم مطمئن باش اگه شما الان پول اینترنت نامحدود را ندی 20 سال دیگه هم نمیدی .:27:
همتون میدونید من دارم درست میگم پس خواهشا نیاید دعوا راه بندازید و یا جبهه بگیرید.:27:
مثلا طرف میاد میگه 4-5 ساعت وب گردی میکنم و 1 ساعت میدئو کنفرانس میذارم 150 مگ ازم کم میشه 1 جوری میگه انگار جونشو گرفتن !!! بابا شما ک اینقدر خسیسی کی میگه اینترنت بگیری با این اوضاع.:47:
بعضی ها هم گول خوردن و رفتن اینترنت با طرح گرفتن ک ب حساب خودشون ارزون تر پاشون بیفته.ادم از این زورش میاد طرف میاد میگه من حساب کردم ک طرح 1 ساله 20 گیگ گرفتم باید روزی 65 مگ مصرف کنم ک تا اخر سال اینترنت داشته باشم:41::13: این چه وضعیه زشته خجالت بکشین. اگه یکم فکر میکردین می فهمیدین ک بابا دارن خرتون میکنن و اینجوری پول بیشتری ازتون میگیرن. حالا چی میشد ماهی 35 تومن میدادین و این جیره بندی هارو نمیکردین.
ادم زندگی میکنه پول درمیاره تا توی رفاه کامل باشه اما شما بااین کاراتون دارین بدبختی را برای خودتون میخرین تا رفاه رو.
به امید روزی ک مردم یکم بیشتر فکر کنن و رفاهشون را ب بدبختی ترجیح بدن :42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42:
آدم وسوسه میشه مودمشو عوض کنه.
خداییش این مودم جدید خیلی پدر و مادر دار تره
خدا کنه مودم USB هاشون هم greenpack باشه
:40:
اگه نصف وقتی که برای تایپ میزاشتی برای خواندن صرف میکردی میدیدی نوشتم این آرزو رو دارم , دعا نکردم !نقل قول:
تمام این بساطی که توشیم با دعا کردن بوجود اومده !
در ضمن :
من یا خیلی های دیگه طرح نا محدود مبین نت رو داشتیم ولی وقتی حذفش کردن تقصیر ما بود ؟
وقتی به مردم عادی سرعت بالای 128 نمیدن تقصیر مردم هست ؟
شاید شما طرفدار اونهایی که گفتی نباشی ولی با این دیدگاهی که برای خودت انتخاب کردی مطمئن باش اونها طرفدارت میشن !
راستی حق رو بقیه باید به شما بدن نه اینکه خودت پیش پیش به خودت تقدیمش کنی ! (البته با این دیدگاه هایی که داری مشخصه که دموکراسی هم برات خوشایند نیست !)