با تشکر از mahdi1360 من گوشیمو آپدیت کردم البته هنگام دانلود 4 بار قطع شد که البته مشکلی پیش نیومد ...
حالا یکی برنامه facebook اضافه شده و یکی برنامه به نام media server میشه یکی توضیح بده که این برنامه چی هست ؟
Printable View
با تشکر از mahdi1360 من گوشیمو آپدیت کردم البته هنگام دانلود 4 بار قطع شد که البته مشکلی پیش نیومد ...
حالا یکی برنامه facebook اضافه شده و یکی برنامه به نام media server میشه یکی توضیح بده که این برنامه چی هست ؟
یادمه یه برنامه بود برا این کار برات پیداش میکنم :46:نقل قول:
خواهش میکنم :11:نقل قول:
در مورد برنامه ها اگه تو ایرانی ...................... هیچی :31:
موفق باشی :40:
نقل قول:
facebook که برای وصل شدن به اکانت سایت فیس بوکت هست (اگه داشته باشی) که کاملا" قیلترینگو منفجر میکنه و میتونی از سایت بدون مشکل بهره ببری:31:
media server هم راستش ازش استفاده نکردم ولی فکر میکنم برای آپلود فایل باشه :46::23:
سلام به همگی
توی عکس چرا منوی گوشی اینجوریه؟؟؟
مال ورژن های خیلی قدیمیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال
تو قسمت mailbox تو massaging اونجایی که می پرسه incoming server و outgoing server چی باید وارد کنیم ؟
در incoming می بایست نشونی pop3 سرویس دهنده میل و در outgoing می بایست نشونی smtp سرویس دهنده میل رو وارد کنینقل قول:
شاد باشین :31:
ای بابا امروزم با .ir امدم دات کام و دات نت فیلتر شده این دیگه چه جورشه فکر کنم فردا هم باید با آنتی قیلتر آالبته به قول کروش ) بیام چرا اینطوری شده کسی نیست بگه مشکل از کجاست:19:
سرویس دهنده ایمیل من یاهو هستنقل قول:
اون وقت pop3 و smtp چی هست ؟( میشه بیش تر توضیح بدین ...)
دوست من pop3 برای یاهو رایگان نیست و پولیه .:41: برای Gmail میتونی از pop3 به صورت رایگان استفاده کنی:10:نقل قول:
نقل قول:
خوب با .ir بیا مشکلش چیـــه ؟ :27: