سلام من چطوری مودم، کارت گرافیک nvidia رو نصب کنم؟
Printable View
سلام من چطوری مودم، کارت گرافیک nvidia رو نصب کنم؟
نقل قول:در همین تاپیک هم بارها در مورد این موضوع بحث شده. کافیه جستجو کنید !کد:http://wiki.ubuntu-ir.org/BinaryDriverHowto/Nvidia
ابتدا Alt+Ctrl+F1 رو بزنید . سپس با یوزر و پسورد خودتون و بعد با یوزر root وارد شوید . با دستور زیر محیط گرافیک رو خاموش کنید :نقل قول:
سپس با دستور زیر درایوری که مربوط به کارت گرافیک شماست و از سایت Nvidia باید دانلود کنید رو نصب می کنید :کد:# sudo /etc/init.d/gdm stop
و در آخر ریستارت میکنید .کد:# sh ./NVIDIA-Linux-x86-180.51-pkg1.run
سلام .
من پس از نصب درایور گرافیکی پس ورود به xserver-xorg پیغام میده که کیبورد ..... هست در مورد شناسایی و نصب layout آن سئوال میپرسه و آخر هم میاد بیرون و اصلا سراغ تنظیماتی گفته شده نمیره .
کسی میدونه چرا ؟ (kubuntu)
یعنی الان xorg مشکل داره؟
قبل از هر کاری باید ازش بک آپ بگیری
بعد اگر به مشکل خوردی همونو برش گردونی
به نظر من دستی تغییرش بده
کاری هم نمی خواد بکنی فقط در قسمت Section "Device
جلوی Driver بنویس nvidia
من خودم در این قسمت کاری نکردم . فق پس از نصب کامل زمانی که وارد shell میشه . سیستم رو ریستارت میکنم . خودش با کارت گرافیکی میاد بالا . من راستشو بخواهید وارد اون قسمت شدم ولی در قسمت کیبورد به مشکل برخورد کردم و خارج شدم ریستارت کردم دیدم بدون مشکل سیستم با گرافیک بالا اومد . اینم اسکرین :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر کارت گرافیکتون Nvidia هست , پس از نصب درایوردستور زیر رو در ترمینال اجرا کنید و سپس سیستم رو ریست کنید تا خودش به صورت خودکار فایل xorg.conf رو براتون تنظیم کنه و دیگه نیازی به اجرای دستور dpkg-reconfigure xserver-xorg نیست !نقل قول:
کد:nvidia-xconfig
البته بهتره قبل از اجرای دستور بالا از محیط گرافیکی خارج بشید و محیط xserver رو خاموش کنید.
1.آيا در اوبونتو 9.04 ميشه از اينترنت dialup استفاده كرد،فقط از dialup؟؟؟
2.طريقه فعال كردن slide bar اوبونتو كه مثل ويستا هست رو ميخواستم.
ممنون
md5 رو چک کردم خطا میداد حق با شماست ولی ۲ بار من دانلود کردم بازم md5 مشکل داشت اگه میشه بگید چه جوری میتونم دانلودش کنمنقل قول:
این کار رو هم کردم بازم به همون مشکل بر میخورد البته یه فایل دیگه گرفتم که اون ورژنش ۹.۵ هستش و نصب میشه با همون روش قبلی تو کوبونتو ۸.۱۰ ولی مشکل اینجا هستش که وقتی نصب میکنم دیگه حتی صفحهنقل قول:
اگر باز هم مشکل بود، ایتدا فایل رو اجرایی کنید با chmod +X و سپس از حالت گرافیکی خارج بشید این کار رو می تونید مثلا در هنگام بوت گراب با اضافه کردن init 3 انجام بدید و یا به هر روشی که خودتون راحت هستید، اصولا نصب کارت گرافیک وقتی محیط گرافیکی لود شده صحیح نیست.
log in هم نمیاد و همه چی به هم میریزه
از این پروژه هم استفاده کردم ولی تمام درایورهایی که میاره compatible نیستند واگه نصبشون کنی همه چی به هم میریزهنقل قول:
راه دیگه استفاده از پروژه ی Envy هست که البته در مورد درستی و یا نادرستی کارش من خبر ندارم، ولی این برنامه خودش براتون مناسب ترین و به روزترین درایور کارت گرافیک های nvidia و ati رو پیدا و نصب می کنه
کد:http://albertomilone.com/nvidia_scripts1.html
سلام .
یک سئوال برام پیش اومده و آن هم اینه که میشه لینوکس رو پس از نصب با برنامه خاصی توی محیط ویندوز اجرا کرد ؟