دوست من چه بخايم يا نخايم بلخره كه فيبر كه ميشيم:41:نقل قول:
Printable View
دوست من چه بخايم يا نخايم بلخره كه فيبر كه ميشيم:41:نقل قول:
آخرش باید برین از مخابرا ( سپاه ) بخرید و با هر پورت یک برادر بسیجی نیز در کنار شما خواهد بود . با هم حال کنید .
دوستان همشهری می خوام وضعیت مرکز فرشچی رو بدونم ؟ کیا تو مر کز فرشچی ( آزادشهر ) هستند ؟ آمار بدین . هم صبح هم شب و ...
دوستان همشهری به گرو ههای مشهدی ها هم سر بزنید بترکونیم .
کد:http://forum.p30world.com/group.php?groupid=78
ولی فکر کنم از تا اون موقع این سرویس دهی روی فیبر از انحصار مخابرات در بیاد. شرکتها که وارد بشن به صورت رقابتی سرویس دهی رو بیشتر میکنند.نقل قول:
من فقط میتونم بگم،ان شاا... به حق 5 تن تمام مشهد بشه فیبر.که سرعتتون بشه مثل ما مخابراتیای بیچاره:41:
البته ببخشید یادم نبود اینجا ایرانه:دی
الهی آمین :27::27:نقل قول:
فکر کنم تا اون موقع اینترنت وایرلس جای Adsl رو می گیره:5:
اگه شانس ماست،وایرلسم ماله مخابرات رو وجبوریم بگیریم.من اون موقع صبا داشتم تو شب اندازه کل روزه این.دان میکردم
سلام
منم میخوام adsl بگیرم.برای منطقه فارق التحصیلان فقط مركز مخابرات رو نميدونم كجاس؟.از کدوم شرکت بگیرم بهتره؟صبانت یا افتاب؟ هر كدوم بهتره لطفا ادرس نمايندگيشو هم بدين ممنون.
علیک سلامنقل قول:
خرجش فقط اینه که بری تو سایت صبانت (sabanet.ir)همه اطلاعاتتو میده حتی میتونی مرکزمخابرات تلفن رو بفهمی.همونجا شماره وآدرس نمایندگی هاشو هم نوشته.من فقط صبانت رو توصیه می کنم.از خیلی ها پرسیدم همینمو بهم گفتن.
از اين سرعت بيشتر ديگه؟!!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حدود یک هفته است که شدیدا سرعت شبانه صبانت به ویژه در مورد آپلود سنترهای معروف افتضاح شده