مگی جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این پکیجا تو کدوم قسمت میرن ؟ (من تو download کپی کردم، enable هم کردم . ولی پیداش نکردم ؟!!)
Printable View
مگی جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این پکیجا تو کدوم قسمت میرن ؟ (من تو download کپی کردم، enable هم کردم . ولی پیداش نکردم ؟!!)
سلام.
میشه لطفا بگید :
1. چجوری یک گرگینه یا خون آشام پیدا کنی ؟ ( من هم پک فصل ها و هم پک زندگی شبانه رو دارم )
2. میشیک توضیح درمورد بیمارستان تو سیمز بدید ؟ یعنی اصلا وجود داره و اگه داره چجوری باید بری توش .
3. توضیح در مورد رستوران داری و نحوه ی تعیین قیمت رنکینگ .
با تشکر.
اگه نايت لايفو داشته باشي ميره توي قسمت ماشين ها ( توي وسايل همون كه 3 تا نقطه داره)نقل قول:
1. بيشتر توي ديسكو ها پيداشون ميشه البته بايد حتما نصفه شب بري چون اونا صبحا خوابن:10: (براي اين كه بتوني شناساييشون كني بايد بگم كه پوست صورتشون سفيده چشمهاي قرمز دارن و وقتي راه ميرن يكي از آرنجهاشونو جلوي صورتشون ميگيرن:10:نقل قول:
2. نه بيمارستان نداره وقتي مريض بشي بايد توي خونه استراحت كني تا خوب بشي:46:
3. خوب اگه ميخواي رستوران اداره كني بايد سيمز بيزينس رو داشته باشي اگه داري ميتوني براي رستوران پيشخدمت سر آشپز و منشي انتخاب كني و بايد و براي اين كه هر كس كار مشخص خودشو انجام بده روي وسيله ي خاص خودشون كليك كن و نام اون طرف رو انتخاب كن تا سر پستش وايسه در مورد قيمت هم اون گوشه ي سمت راست يك علامت هست ( علامت پول سيمزه ) اونو كه بزني و روي ميز منشي كليك كني ميتوني قيمت رو به انتخاب خودت ببري بالا يا پايين:5:
فقط مواظب باش زياد بالا نبري چون اونوقت مشتري هات ازت متنفر ميشن تا اينكه هيچ كس ديگه به رستورانت نمياد ( ستاره هاي قرمز رستورانت زياد ميشه كه اين خيلي بده)
موفق باشي:10:
دستت درد نکنه.
البته یک سؤال دیگه هم داشتم :
از کجا باید بفهمی که زنه بارداره یا نه ؟ چند روز طول می کشه تا بچه به دنیا بیاد ؟ چون من چند روز ( توی سیمز ) زدم که بچه بیاره ولی هنوز حتی لباسش هم عوض نشده .
اگه اشتباه نکنم بعد از 6 ساعت شکم سیم میاد جلو!:31:نقل قول:
به دنیا آمدن بچه هم فکر کنم 3 روز.
Maggy_P
این لینکش با توضیحات
برای دانلود باید عضو بشید.کد:http://www.modthesims2.com/showthread.php?t=283201
اگه حوصله عضویت ندارید اینجا آپلود کردم.
کد:http://www.zshare.net/download/13524577003a0093/
همون طور که گفتم به خوناشام.گرگ.فضایی.زامبی و گیاهی تبدیل می کنه!
بعد از اینکه نصب کردین یه تابلو رو باید بخرید که اول لیست هست به قیمیت 1 دلار
بعد با سیمی که می خواین تبدیل بشه روی تابلو کلیک کنید و به هر کدوم خواستید تبدیل شید
میتونید درمان هم بشید.مثلا اگه خوناشام هستید میتونید به سیم معمولی برگردید!:10:
در ضمن هر کس وسایل دانلود کرده و می خواد بریزه بهتره از Q-Xpress Installer استفاده کنه.
بهترین برنامه هست.
کد:http://qxpress.modthesims2.com/
خوب ببين بعد از try for baby اگر يك موزيك شنيدي باردار شده اگر كه نه بايد دوباره انجام بدي:46:نقل قول:
ايول واقعا چيز جالبي بود دستتون درد نكنه جناب Viren
اتقاقا اولین جایی که چک کردم همونجا بود، ولی خوب میدونید که چیزی پیدا نشد ؟!نقل قول:
اگه نايت لايفو داشته باشي ميره توي قسمت ماشين ها ( توي وسايل همون كه 3 تا نقطه داره)
غير ممكنه براي من كه اومدهنقل قول:
اتفاقا ماشين خيلي قشنگي هم هست
يك بار ديگه هم بريد و مطمئن شيد كه قسمت دانلود ها رو غير فعال نكرديد
Q-Xpress Installer رو هم امتحان کنیدنقل قول:
بدون نقص نصب میکنه:46:
پست 2107
ممنون از پیشنهادت ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Q-Xpress Installer رو هم امتحان کنید
بدون نقص نصب میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]