دوست من این برنامه برای تغییر پروداکت کد گوشی , دیدن سریال گوشی و کلاً کدهای مخفی گوشی بکار میره ..نقل قول:
بفرمائید اینم لینک دانلود برنامه NSS از خود سایتش :
کد:http://www.b-phreaks.co.uk/index.php?main_page=page_2
Printable View
دوست من این برنامه برای تغییر پروداکت کد گوشی , دیدن سریال گوشی و کلاً کدهای مخفی گوشی بکار میره ..نقل قول:
بفرمائید اینم لینک دانلود برنامه NSS از خود سایتش :
کد:http://www.b-phreaks.co.uk/index.php?main_page=page_2
خیلی ممنون آقا سامان....فقط اگه میشه بگید این پروداکت کد چیه و فرق استفاده از این نرم افزار با آپدیت کننده pcsuit چیه.
مرسی
آقا 8 گیگ چینی تحت لیسانس نوکیا داره؟
اگه داره چه جوری؟
راستی چجوری لیبل اصلی رو تشخیص بدیم که فنلانده؟
فعلا اینارو داشته باشید
نه دوست من ، خیالت راحت...هیچ مشکلی نیس!اتفاقا 8گیگ قبلیه منم همینجوری بود ، اصلا مهم نیس.نقل قول:
با اجازه ی آقا سامان من جواب می دم ، پروداکت کد یه کد مخصوص هست برای گوشی که 7 رقم داره و کمپانی نوکیا توسط اون کد تشخیص می ده که اون گوشی برای فلان منطقه س یا مثلا از کدوم زبان ها پشتیبانی می کنه همچنین نوع گوشی که مثلا موزیکه یا معمولیه و...نقل قول:
--------------------
جواب سوال دومت رو هم می دونم ولی تقریبا ، به خاطر همین جواب نمی دم تا دچار اشتباه نشی...
مجتبی جان رخصت ...
دوست من برنامه nss کار آپدیت رو که انجام نمیده این برنامه میتونه کد گوشی رو برای آپدیت تغییر بده ...
برنامه اصلی برای آپدیت گوشی فقط فقط برنامه Nokia Software Updater هست ...
مرسی از هردوتون.جوابمو کامل گرفتم
من تو انتخاب گوشی بین N85 و N95 8gig گیر کردم و نمی دونم کدام رو انتخاب کنم
N85 اف ام ترنسمیتر داره - رم خوره - صفحه نمایش باکیفیت تر داره -محافظ دوربین داره -
N95 8gig - ظاهر قشنگ تر داره - چیپ داره - سرعت بالاتر داره- صدا و دوربین بهتر داره
حالا من بین ظاهر زیباتر N95 و امکانات بیشتر N85 مردد شدم
در ضمن من شنیدم که N85 خیلی ریست میشه
حالا تو رو خدا یکی به من بگه من کدوم رو انتخاب کنم و من رو از سر در گمی در بیاره
:19::19::19::19::19:
دوستان من یه سوال دارم!
همونطور که می دونید جی پی آر اس فعال شده ، البت نه همه جا ولی بعضی جاها...
بگذریم ، می خواستم بدونم کسی تنظیمات جی میل رو داره واسه گوشی های موبایل یا بهتر بگم همون 8گیگ؟!
متوجه منظورم هستید که؟!می خوام هروقت برای جی میل اومد توسط مویایلم با خبر بشم...
یه جورایی مثل همین اس ام اس!
ممنون!
من فک کنم قبلا جواب شما رو داده بودم...نقل قول:
دیگه چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است!
حوصله ندارم دوباره همون توضیحاتو بدم ، حرف آخر : Nokia n95 8gb!