حالا جریان این کره چیه؟؟؟؟
من که نفهمیدم....هنوز که هنوزه این بازی رو روی سیستم دارم
دوبار تمومش کردم شاید پایانش فرق بکنه ولی فرقی نکرد
از پایانش هیچی نفهمیدم
Printable View
حالا جریان این کره چیه؟؟؟؟
من که نفهمیدم....هنوز که هنوزه این بازی رو روی سیستم دارم
دوبار تمومش کردم شاید پایانش فرق بکنه ولی فرقی نکرد
از پایانش هیچی نفهمیدم
وقتی که المعلم رو می کشی گوی که از دستش میفته بعد الطایر میگه می خوام نابودش کنم بعد المعلم می گه نه این خیلی قدرت داره و از اینا.بعد که میایی تو آزمایشگاه اون سه تا که کت پوشیدن پشت شیشه هستند به اون دکتر میگه چنتا هست دکتر می گه فکر کنم بیشتر از 12 تا بعد مرده میگه ما یکیشو بیشتر نیاز نداریم بقیشوو جمع کنید که بعدش بر اساس پست اول این تاپیک می خوان بفرستن بقیشو فضا.بعد میگه دسموند رو هم نابودش کنید ولی دختره میگه نه شاید بعدن بازم یه مشکلی پیدا کردیم که به درد بخوره.اون علامت های رو نقشه هم محل گنیجینه های دیگه هست.نقل قول:
پست اول رو بخون منم خوندم همه چی رو فهمیدمنقل قول:
واقعا نسخه ی دوم چه پتانسیل بالایی خواهد داشت...
دوستان یه سوالی برام پیش اومده جریان این بازی کلا چیه؟ منظورم داستان اصلی چی هست ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.من این بازی رو تا حالا بازی نکردم پیشنهاد میکنید برم تو نخش یا نه؟
حتما برو تو نخش وگرنه یکی از بهترین بازی ها از دستت میره....نقل قول:
دوستان یه سوالی برام پیش اومده جریان این بازی کلا چیه؟ منظورم داستان اصلی چی هست ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.من این بازی رو تا حالا بازی نکردم پیشنهاد میکنید برم تو نخش یا نه؟
داستان هم پست اول خیلی کامله
من تا آخراي بازي رفتم الان مي خوام ويندوز عوض كنم. save بازي هرچي ميگردم پيدا نمي كنم.
كسي ميدونه save بازي توي كدوم پوشه ريخته ميشه؟
C:\Documents and Settings\(Your Account name )\Application Data\Ubisoft
اگر از Windows XP استفاده می کنید و Windows در درایو C نصب هست مسیر بالا دقیقآ جای Save هستش.
هه هه هه
منم بالاخره گرفتمش
فقط نمیدونم اجرا میشه یا نه!
با 6600 به نظرتون اجرا میشه
رمم هم 1.5 هست
اگه درایور کارت گرافیکت آپدیت باشه میونی رو تنظیمات پائین بازی کنی!نقل قول:
هه هه هه
منم بالاخره گرفتمش
فقط نمیدونم اجرا میشه یا نه!
با 6600 به نظرتون اجرا میشه
رمم هم 1.5 هست
نه دوست من اجرا نمیشهنقل قول: