Radeon HD 3870 X2 با قیمت 470 هزار تومان. بقیه اش رو هم خرج بقیه قطعات کن!نقل قول:
Printable View
Radeon HD 3870 X2 با قیمت 470 هزار تومان. بقیه اش رو هم خرج بقیه قطعات کن!نقل قول:
من قصد دارم با حداکثر 170 تومان هفته آینده یه کارت گرافیک خوب که با این قیمت حداکثر کارایی رو برای بازی داشته باشه بخرم . اصلا قصد اورکلاک هم ندارم .
مدل مادر بورد من Main P31-DS3L است و پاورم هم 480 real green . دو تا رم یک گیگ ocz 667 دارم و یک cpu e6550
حالا میخوام بدونم اگر یک گرافیک 8600 gts بگیرم با هر سیستم خنک کننده ای مثل هیت سینک یا فن یا پایپ این پاور اون گرافیک رو ساپورت میکنه یا نه ؟ اصلا سیستم های خنک کننده مختلف کارت گرافیک های هم نوع برق متفاوتی از سیستم میشکند و اگر میشکند انقدر هست که من مجبور شم power رو عوض کنم ؟
مادر بورد من این کارت رو ساپورت می کنه؟نقل قول:
Radeon HD 3870 X2 با قیمت 470 هزار تومان. بقیه اش رو هم خرج بقیه قطعات کن!
Gigabyte 945PL-S3P
نیازی به تعویض پاور نیست. ولی گزینه بهتر Radeon HD 3850 است.نقل قول:
کلا مادربوردت ( و احتمالا CPU ) عملکرد سیستمت رو کند می کنند به خصوص که G92, G80 یا RV670 نیاز زیادی به CPU دارند.نقل قول:
سی پی یو مساله ای نیست فردا یا پس فردا یه دونه
Core 2 Duo
می خوام بگیرم.فکر کنم مدلش 6550 هست.این دور و برها هست.(دقیق نمی دونم)
فقط می خوام بدونم با مادر بورد من سازگار هست یا نه.
در ضمن شنیدم Ati توی بیشتر بازی ها به خوبی جواب نمیده؟درسته؟ساپورت درایورش چطوره؟
الان با درایورهای Catalyst 8.4 خیلی خوبه. این هم که می گن توی بازی خوب جواب نمیده فقط یک حرف بازاری و بی پایه و اساس هست.نقل قول:
احتمالا مشکلی با مادربوردتون نداره. ( چون مادربوردتون قدیمی هست نمیشه اظهار نظر قطعی کرد )
هیچ راهی یا نرم افزاری هست که بدونم مادربوردم با این کارت هیچ مشکلی نداره؟
چون که می خوام مطمعن بشم و بعدا برام دردسر نشه.
سلام به همگي
بهترين گرافيك براي يك سيستم 4 با 3.0 سي پي يو دوال كور و 1 گيگ رم DDR2 و مين ASUS P5K تو رنج قيميت ( Gforce 7200 يا 7300 ) چيه ؟
با تشكر
راهی نیست! پیشنهاد من اینه که حالا که داری این همه خرج می کنی مادربورد رو هم عوض کن. ارزشش رو داره. یک مادربورد رده متوسط P35 هم با قیمت حدود 120 هزار تومان خیالت رو راحت می کنه. :46:نقل قول:
تو رنج قيمت چقدر؟نقل قول: