سلام
قیمت asus p5q deluxe و asus p5q premium
چنده؟
این دوتا 16 فاز هستن.
Printable View
سلام
قیمت asus p5q deluxe و asus p5q premium
چنده؟
این دوتا 16 فاز هستن.
فکر نکنم هنوز تو بازار ایران اومده باشن این دو تا رو میگم
خب گارانتي مگه يكي ديگه بهت نميده؟نقل قول:
Asus P5Q مادبرد خوبيه.
شهاب عزیز از راهنماییت ممنون:12:نقل قول:
دوستان
من در صفحات قبل راجع به مادر بوردهای Asus P5Q صحبت کرده بودم اما دوستان این بحث رو زیاد جدی نگرفتند و نظری در موردش ندادند . اما الان چون سایت رایان صبا اون هم با تاخیر یک هفته ای فقط مدل P5Q رو تو سایتش گذاشت و بعدش مدلها رو تکمیل کرد ، همه علاقه مند شدند راجع به این مادربوردها اطلاعات کسب کنند .
ببنید ، من خودم در حدود 3 ماه منتظر این مادر بوردها بودم و بالاخره موفق شدم سه شنبه هفته پیش Asus P5Q-E رو تهیه کنم . مادر بورد بسیار عالییه .
من قصد ندارم اینجا مشخصات این مادربوردها رو ذکر کنم چون دوستان دیگه زحمتش رو کشیدند اما قصد دارم به چند تا از سوالهای دوستان پاسخ بدم .
اول در مورد قیمتها صحبت می کنم که در بازار رضا و پاساژ ایران قیمتها به این صورت بود :
Asus p5Q : 163
َAsus P5Q Pro : 175
Asus P5Q-E : 192
Asus P5Q Deluxe : 230
ضمنا مدل پرمیوم رو من در بازار ندیدم .
خدمت دوست دگمون هم عرض کنم که بله همشون 16 فاز هستند و در 5 ثانیه می تونن به کمک سیستم عامل لینوکسی که روشون نصبه ، شما رو آنلاین کنن .
به هر حال امیدوارم این اطلاعات مفید بوده باشه .
ممنون امير جان به خاطر قيمت ها.
البته تا اونجايي كه من اطلاع دارم بين اين چهار مدل فقط P5Q Deluxe از مدار تغذيه 16 فاز استفاده مي كنه و سه مدل P5Q, P5Q Pro, P5Q-E همگي 8 فاز هستند. (حالا اين كه اين مسئله چقدر مهمه و عملا چقدر توي اوركلاك تاثير داره به كنار...)
دستت درد نكنه بابت قيمتنقل قول:
يه سئوال اساسي
برندهاي ديگه اي با چيپ P45 كه قيمت مناسبتري داشته باشه تو بازار نيست؟
ببخشيد يه سوال آيا asus maximus formula cross firex را پشتيباني مي كند؟
آره ساپورت ميكنه اينم لينك سايت ASUSنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم برای این مادربردها صبر کردم!! فکر کنم شما بودید که اطلاع دادید که اینام قراره بیان. ممنون.نقل قول:
Asus P5Q-E منم همین رو میگیرم، مادر برد خوبی هست؟ من در موردش تحقیق کردم و مادربرد خوبی بنظر میرسه و میخواستم نظر دوستان رو هم بدونم.
جناب استریم، 8 فاز و 16 فاز چه تفاوتهایی دارند؟