همه قبول داشته باشن ، دلیل نمیشه که آدم قبول کنه ، همه برن خودشونو بندازن تو چاه ، آدم نباید بره دنبال اونا
ممکنه همه اشتباه کنن .
مدرکی در مورد وجود همزاد داری بفرما
Printable View
همه قبول داشته باشن ، دلیل نمیشه که آدم قبول کنه ، همه برن خودشونو بندازن تو چاه ، آدم نباید بره دنبال اونا
ممکنه همه اشتباه کنن .
حرف شما کاملآ منطقیهنقل قول:
شما هم اگه راست میگینقل قول:
بگو
وکاملآ توضیح بده
به به ، به به ، خیــــــــــلی ممنونم !نقل قول:
حرف شما کاملآ منطقیه
موافقم ولی تا قبل از یک تحقیق کامل کسی نمیتونه ادعای دیگران رو رد کنهنقل قول:
ممکنه همه اشتباه کنن .
دوست عزیز شما ظاهرا همزاد داری! خوب این حرفت رو به شکلی به ما اثبات کن مثلا بگو من توی اتاقم چی دارم! این کار رو همزاد می تونه انجام بده
منم یکی از دوستام یه چیزی شبیه همین همزاد داره ماهیتش از جنه و خیلی بهش کمک می کنه مخصوصا در مورد غیب گویی و پیدا کردن دزدها
می گم بحث جالبیه بد نیست دنبالش رو بگیریم شاید یه روزی ما هم یک همزاد برای خودمون پیدا کردیم!
نحوه خارج شدن خیلی مهمه هر کس به یک شکل می تونه خارج بشه شما باید روش سازگار با خودت رو پیدا کنینقل قول:
darkstreet خان من دیگه نتونستم از اون مرحله بالاتر برم
یعنی فقط تا اونجا میرم که تپش قلبم زیاد میشه به شدت(تا حد مرگ)وبعد هیچ اتفاقی نمیوفته یعنی 2باره به حالت قبلی برمیگردم
نظری پیشنهادی...
در ضمن یادت باشه تلاش برای خروج جلوی خارج شدن رو میگیره
بعد از اون مرحله برای خارج شدن تلاش نکن تا خودش اتفاق بیافته
اگه هم تونستی تکنیک مناسبی برای خروج پیدا کنی هم که چه بهتر مثلا از بالا به بدنت نگاه کن و این تصویر رو توی ذهنت بساز
گاهی اوقات هم یک شک الکتریکی توی بدنت احساس می کنه دقیقا موقع ساختن تصویر رخ میده
سلام
من میخوام تمرینات رو شروع کنم ولی هنوز جواب این سوال تو ذهنمه دوست دارم darkstreet بیاد خوب بهش جواب بده نه کس دیگه
واقعا برونفکنی برای چه؟؟؟؟
چه لذتی تو این کار هست یا چه کار مفیدی میشه باهاش کرد؟
یه سوال کوچیک دیگه اینکه تلفظ این به چه شکله
bronfekni یا bronfekani ?
خیلی بدردم خورد متشکرمنقل قول:
نحوه خارج شدن خیلی مهمه هر کس به یک شکل می تونه خارج بشه شما باید روش سازگار با خودت رو پیدا کنی
در ضمن یادت باشه تلاش برای خروج جلوی خارج شدن رو میگیره
بعد از اون مرحله برای خارج شدن تلاش نکن تا خودش اتفاق بیافته
اگه هم تونستی تکنیک مناسبی برای خروج پیدا کنی هم که چه بهتر مثلا از بالا به بدنت نگاه کن و این تصویر رو توی ذهنت بساز
گاهی اوقات هم یک شک الکتریکی توی بدنت احساس می کنه دقیقا موقع ساختن تصویر رخ میده
درواقع همینطور که شما میگی بود یعنی من تو اون لحظه انقدر اشتیاق خارج شدن دارم که خودمو میکشم واسع خروج که همین اشتباه من بود
....................
بچه ها اگه از موضوعی اختلاف نظر دارن میتونن خیلی مودبانه مطرح کنن تا به کسی بر نخوره و کسی ناراحت نشه
.........................
بچه های عزیز چرا هیچکومتون درباره ی جمع شدن تو مسنجر نظری ندادین؟
آقای دارک استریت نظر شما چیه و همینطور Hoaxes و ya30n و .......؟؟؟؟؟؟
با عرض معضرت ، ولی خیلی سوالای چرتی کردینقل قول:
سلام
من میخوام تمرینات رو شروع کنم ولی هنوز جواب این سوال تو ذهنمه دوست دارم darkstreet بیاد خوب بهش جواب بده نه کس دیگه
واقعا برونفکنی برای چه؟؟؟؟
چه لذتی تو این کار هست یا چه کار مفیدی میشه باهاش کرد؟
یه سوال کوچیک دیگه اینکه تلفظ این به چه شکله
bronfekni یا bronfekani ?
نقل قول:
بچه های عزیز چرا هیچکومتون درباره ی جمع شدن تو مسنجر نظری ندادین؟
آقای دارک استریت نظر شما چیه و همینطور Hoaxes و ya30n و .......؟؟؟؟؟؟
من گفتم اگه کسی اون روش رو خواست برای برون فکنی ، بیاد با هم بچتیم ، نگفتم که کنفرانس را بندازیم...
کدوم روش؟باشه پس تو چت بیا بهم بگونقل قول:
من گفتم اگه کسی اون روش رو خواست برای برون فکنی ، بیاد با هم بچتیم ، نگفتم که کنفرانس را بندازیم...
چرا اینجا مطرح نمیکنی؟