متولد خرداد 1371 کی مشمول خدمت می شه ؟
از الان نمی شه رفت دنبال معافی کفالت ؟
متولد خرداد 1371 کی مشمول خدمت می شه ؟
از الان نمی شه رفت دنبال معافی کفالت ؟
خوبه قوانین جدید چه خوب شدند :20:نقل قول:
سلام من ترم اول رو مرخصی گرفتم کاردانی به کارشناسی دانشگاه سراسری حالا برای من معافیت تحصیلی رد میکنن دیگه یا باید خودم برم نظام وظیفه؟ راستی اگه آزمون دانشگاه آزاد رو شرکت کنم و قبول بشم میتونم برم دانشگاه آزاد یا نه باید برم سربازی چون میگن برای هر مقطع فقط یه بار معافیت تحصیلی میدن؟ بعدمن باید همین ترم اول انصراف بدم یا ترم دوم و از هرموقع که انصراف بدم 4 ماه وقت دارم برم دانشگاه؟ ممنون میشم کامل جواب بدین .
لطفا واضح بگید.
دوستان یه سوالی داشتم اونهایی که مطلع هستن ممنون میشم پاسخ بدن
من تا 1 ماه دیگه تقریبا میرم برای فارغ التحصیلی ، از زمان اتمام تحصیل چه مدت وقت طول میکشه و مهلت هست برای گرفتن دفترچه و اعزام ؟
برای شرکت در کنکور ارشد از زمان فارغ التحصیلی از کارشناسی چه مدت زمان هست برای امتحان دادن ؟
فینگلیش خلاف قوانین فروم هست :5:نقل قول:
================
ویرایش
.
نقل قول:
سلام
بله معافیت تحصیلی رد میکنن ( البته تجربه ثابت کرده که دانشگاه در این مورد کوتاهی میکنه )
اگه هم جای دیگه قبول بشین میتونین انصراف بدین و ثبت نام کنین
بعد از انصراف هم فقط 4 ماه مهلت دارین
نقل قول:
بله معافیت تحصیلی رد میکنن ( البته تجربه ثابت کرده که دانشگاه در این مورد کوتاهی میکنه )
دقیقا درسته
برای خود من پیش اومد که معافیت رو برام رد نکردند و کد اعزام برام اومد (نیرو دریایی سیرجان:21:) بعدهم پشت سرش 3 ماه اضافه خدمت ؛ که خودم پی گیرش شدم و معافیت رورد کردم و اضافه خدمته هم درست شد
دوستان الان نمیشه کاری کرد که بیفتم ارتش ؟
نقل قول:
بعد از تحصیل کلا همه چی از صفر شروع میشه. یعنی دوباره دفترچه میفرستی و ممکنه بیفتی ارتش یا سپاه یا نیرو انتظامی یا ....
شما از تاریخ فارغ التحصیلی ( روزیکه آخرین نمره ات بیاد) 6 ماه فرصت داری که دفترچه رو پست کنی، و بعد از پست دفترچه بین 4 ماه تا 6 ماه بعدش اعزام میشی ( زیاد نمیشه دقیق گفت دقیقا چند ماه اگر نیرو مازاد باشه 14 ماه بعد هم ممکنه اعزام بشی که الان با توجه به کمبود نیرو احتمال 4 تا 6 بیشتر هست)نقل قول:
شما هر وقت بخوای میتونی کنکور بدی، ولی برای اینکه قبول شدی بتونی بری باید غیبت نداشته باشی، پس تو اون 6 ماه دفترچه رو پست کن، کنکور هم بده، قبول شدی همون روز ترخیصت میکنند و میری دانشگاه
پیام میره سر بازی ! :27::31:نقل قول:
فارغ التحصیل شدی 6 ماه برای معرفی وقت داری ... بعدش جریمه دفترچه میخوری!
ارشد برج 11 هست ... شما میتونی ارشد بدی دفترچه هم بفرستی ... در اومدی میری دانشگاه :46: