دوست عزیز آدرس یکی از سایت های خوب برای چیزشکن رو بهتون پخ کردم ؛ شاید مشکلتون حل شد ولی کلا در آسیاتک چون سرعت از سرور خارجی محدوده ( چه روز و چه شب ) ، واسه همین برای استفاده از چیزشکن ، به مشکل بر می خورید!نقل قول:
Printable View
دوست عزیز آدرس یکی از سایت های خوب برای چیزشکن رو بهتون پخ کردم ؛ شاید مشکلتون حل شد ولی کلا در آسیاتک چون سرعت از سرور خارجی محدوده ( چه روز و چه شب ) ، واسه همین برای استفاده از چیزشکن ، به مشکل بر می خورید!نقل قول:
در صورتی که خطتون رو 10 مگ بسته شه :نقل قول:
حالت اول سرور داخلی= 1100 تا 1200 کیلوبایت - سرور خارجی = 250کیلوبایت حالت دوم سرور داخلی= 500 کیلوبایت - سرور خارجی = 500 کیلوبایت حالت سوم سرور داخلی= 500 کیلوبایت - سرور خارجی = 250 کیلوبایت حالت چهارم سرور داخلی = 250 کیلوبایت - سرور خارجی = 250 کیلوبایت
همه چی به شانست بستگی داره!!
سرعت داخلی من شبانه 600 و خارجی بین 10 تا 40
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
دقیقا! والا موندم چیکار کنم به احتمال زیاد فسخ میکنمنقل قول:
2-3 روزه کلیه سایتهایی که سرورشون از دیتاسنتر هایی مثل شاتل/پارس انلاین و های وب بوده سرعتشون در تایم شبانه محدود شده و بالا نیست.از این سایتها قبلا سرعتم بالا بود:
download.ir
shatelland.com
tv.parsonline.com
فقط سایتهایی که سرورشون از اسیاتک هست بدون محدودیت هست.
حکایت این isp ها هم شده از عقرب جراره به گرگ بیابان پناه بردن.سراغ هر کدوم میری از قبلی بدتر. این آسیا تک که ديگه ری... ده تو کلاه همه. اینترنت، 12 مگ داشته باشی بعد سرعت دانلودت از سرور خارجی 40کیلو بایت باشه اونهم تو روز!یه فیسبوک نتونی چک بکنی. بنظرم این آسیا تک چون خودش هم مجری اینترنت به اصطلاح ملی هست داره زیاده روی میکنه و محدود سازی رو برای همه سرویس هاش اعمال میکنه. منکه جمعش میکنم بره ده ساله adsl دارم به اندازه این سه ماهه اذیت نشدم.
باز نمیدونم دارن چکار میکنن الان وقتی وارد سایت 1544.irمیشی میگه سایت در حال بروزرسانی می باشد
فقط با سرورهای خود آسیاتک میتونی با سرعت از داخل دانلود کنی
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
سلام
دانلود از اینترانت رو محدود کردن یا فقط من اینطوری هستم؟؟؟؟سرعت 250 کیلو شده...هاست داخل:n03::n04:
دقیقا محدود کردن الان سرعت دانلودم اومده 250 تنها خوبی اسیا تک تو این مدت دانلودش بود باز محدودش کرد پانزده روز دیگه تموم میشه میرم از اسیاتک گند زد اعصابم یه سایت با جون کندن میاره بالا
کیمیا 2 مگ ا تا هشت رایگان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]