درسته، میدونم. یک رقم بهتر از اون تو service manager توی services tab میشه windows update را کلا disabled کرد.نقل قول:
ولی یک اپدیت بزرگی 1511 version با 2 گیگ حجم ارزش شو داره
Printable View
درسته، میدونم. یک رقم بهتر از اون تو service manager توی services tab میشه windows update را کلا disabled کرد.نقل قول:
ولی یک اپدیت بزرگی 1511 version با 2 گیگ حجم ارزش شو داره
تک کانکشن افتضاحه ویدیو اینا مرخص سرویس شهابه تازه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست ساعت 18:30 با پروکــسی:
تست بدون پروکســی:
کسی جواب مارو نداد لطفا بگید چون ترافیکم رو به پایانه اگر اوضاع همینه ديگه تمدید نکنم. مشکل اصلی من با آسیاتک قند شکن ها هستند. با هات اسپات و سایفون یا فریدام و... متصل میشه ولی خیلی کند و آهسته میشه فیسبوک بزحمت بالا میاد. جای ديگه تست کردم با اینترنت شرکت ديگه یا با اینترنت موبایل با این نرم افزارها هیچ مشکلی ندارم. اما با آسیاتک نمیشه. آیا شماهم چنین مشکلی دارید؟ سرعت نتم بد نیست تماس گرفتم پشتیبانی خطم از شش روی 12مگ گذاشتن. سرعت دانلود عادیم بالاتر رفت اما این نرمافزار ها بدتر شد که بهتر نشد. کلا وقتی بهشون وصل میشم بیشتر ارسال دارند تا دریافت!
دوست عزیز از وضع سایر شرکتها اطلاع ندارم. ولی الان پارس انلاین و اسیاتک دارم.نقل قول:
اسیاتک نسبت به پارس از لحاظ استفاده از فیلتــر شکن بهتر هست.
پارس انلاین اکثر روش های tunel زدن رو بطوری محدود کرده که نشه استفاده کرد! حتی vpn داخلی...
پیشنهاد میکنم از سافت اتر استفاده کنی.رو اسیاتک سرعت خوبی داره.
این روشا اصلا توصیه نمیشه همینکارارو میکنن بعد میگن ویندوز هنگیه خب ویندوز آپدیت خیلی مهمه برای ویندوز هر کاری انجام میده یه جورایی باهاش تو ارتباطه وقتی به زور غیرفعالش میکنی یه سری مشکلاتی واسه ویندوز پیش میاد که مهمترینش دیر بالا اومدن ویندوزه که واسه منم پیش اومده بود.نقل قول:
من با بقیه کاری ندارم ولی حداقل در مورد خودم وقتی تو آسیا تک بودم ،سر یه پست اینستاگرام صد بار باید رفرش میکردم،آخر سرم اعصاب خورد میشد!
سایفون به هیچ عنوان کانکت نمیشد بقیه قندون شکن ها هم وصل میشدن ولی سرعت در حد جلبک پایین میومد!
ویدیوی آنلاین کلا تعطیل بود ،تو اون مدتی که سرویسم از آسیاتک بود تو حسرت یه ویدیویی 480 بدون لگ باقی موندم!
پینگ هم که رنگ زیر 400 رو به خودش ندید هیچ وقت!
در یک کلام اگر دانلود خوب شبانه آسیاتک(اون هم نه برای همه و نه در همه مراکز مخابراتی) رو فاکتور بگیریم،دیگه آسیاتک به هیچ دردی نمیخوره!
اتفاقا برای ایران با گرانی اینترنت و محدودیت ها، این بهترین کاره. دست خودته میخوای upgrade کن میخوا نکن. من از اول این کار کردم هر چند هفته آپدیت ویندوز فعال میکنم، هر چی واجبه میکنه بعد دوباره میرم تنظیمات خاموش میکنم.نقل قول:
سلام دوستان
میخاستم ببینم سرویس شهاب 10 مگ سرعت شبانش چنده
ممنون