دقیقا" ، دیگه بعد از پنج سال یوزر پارس بودن میتونم حرف درست شمارو تایید کنمنقل قول:
من که از این بیشتر حاضر نیستم پول سرویس اینترنتی بدم شاید هم کلا" اومدم رو سرویسهای پایینتر .
Printable View
دقیقا" ، دیگه بعد از پنج سال یوزر پارس بودن میتونم حرف درست شمارو تایید کنمنقل قول:
من که از این بیشتر حاضر نیستم پول سرویس اینترنتی بدم شاید هم کلا" اومدم رو سرویسهای پایینتر .
به نظرم بدتر میشه ! چون نویز میره بالا و مشکلاتی که بعضی دوستان دارن پیش میاد !نقل قول:
بیخشید!!!!! به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیدن شود 20mbpsنقل قول:
دوستان برا من دو گیگ همینطور اومده :n08:نمیدونین قضیه چیه؟؟؟ :n20:
نوش جونت ... یه بارهم برا من 12 گیگ اومده بود خیلی حال کردم.:n06:نقل قول:
درود
دوستان من مدت زمان سرویسم تموم شده بود ولی هنوز 800 مگ ترافیک داشتم
الان که دوباره تمدید کردم اون 800 مگ پریده !!
مگه نباید به این دوره منتقل میشد ؟؟
اگه حجم باقیمانده از خرید طی دوره باشه به دوره بعد پس از تمدید انتقال داده میشه واگر از حجم قانونی دوره باقی بمونه متاسفانه سوخت میشه و انتقال پیدا نمیکنه....اصولا تو ایران همیشه یه جای کار میلنگه و حال آدم رو بهم میزنه:n21::n21:نقل قول:
بچه ها اگه یکی حجم دوره ای داشته باشه و یه 5 گیگ هم حجم بخره ،ابتدا کدوم میره برا مصرف؟
(برا اطلاعات عممومیم پرسیدم:n01:)
اول 5 گیگ حجم دوره ای رو مصرف می کنه و بعدش میره سراغ 5 گیگ حجم اضافه که خریده شده.نقل قول:
5 گیگ اولی در صورت استفاده نکردن میسوزه ولی 5 گیگ دومی در صورت استفاده نکردن به دور بعد و تمدید قرارداد جدید منتقل میشه.