دوست عزیز من متوجه نشدم در مورد کیفیت خط. آخه زنگ زدم بخش فروش شهرمون گفتن سرعت بستگی به کیفیت خط داره. آیا میشه کیفیت خط رو بالا برد ؟ مربوط به سیم کشی خونه است یا مخابرات ؟نقل قول:
Printable View
دوست عزیز من متوجه نشدم در مورد کیفیت خط. آخه زنگ زدم بخش فروش شهرمون گفتن سرعت بستگی به کیفیت خط داره. آیا میشه کیفیت خط رو بالا برد ؟ مربوط به سیم کشی خونه است یا مخابرات ؟نقل قول:
مال من امروز هی قطع میشد تا اینکه زنگ زدم پشتیبانی و گفتم همه چی طبق معمول بوده ولی همش نت میپره،ایشونم لطف کردن تنظیما مودمو چک کردیم و مشکل تا الان رفع شده،شمام یه امتحان کننقل قول:
سلام داداشنقل قول:
ما که پیروزی هستیم خیر!
اگه دوستان مشهدی دیگه هم نظر بدن خوبه.
سلام دوستان
از این شرکت اصلا اینترنت محدود نگیرید که بدرد نمی خوره .
من 2 مگ تستی گرفتم و سرعت شبانه ثابت و همیشه بین 30-60 کیلو هست و در حالی که مرکز خلوته . دیگه سوال نپرسید که جوااب نمیدم . جمله از این واضح تر چی میخواین:n02:
نه فکر نکنم اتفاقا من خودم از این شرکت 2 مگ محدود دارم که شبا سرعتش 400-500 هست و دیشب 8 گیگ دانلود رایگان داشتم از سرور خارجی :n16:
خب خب فیلمبرداری از دسکتاپ شما به ایمیل من فرستاد شود : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بفرست خواهش میکنم تعداد فریم بر ثاینه به یک بزن چون ججم خیلی کم است تا 1 ساعت طول بکشید مرسینقل قول:
نقل قول:محدود یا نامحدود ؟؟!!نقل قول:
منم محدود دارم دیشب ۷ گیگ دانلود داشتم ( البته واسه من رو ۴ مگ بسته شده - واسه اونایی که کمتر بسته شده خب در نتیجه کمتر هم دانلود میکنن !)
نشد من صبا زنگ بزنم پشتیبانی و راضی باشم
دانلود داشتم با همون خط 9مگ ئ طرحمم 2مگهخ اونوقت از دیروز هی قعطی داشتم ،زنکگ زدم تنها کاری که کرده خطو از 1 و 9 اورده بسته رو 512 و 4مگ
وقتی 2روز پیش درست بوده دلیله این کارو نمیدونم:(
دیشب ندیدم سرعت رو چند بود چون 12 خوابیدم سیستم رو روشن گذاشته بودم الان که نگاه میکنم
اینقدر به مگابایت دان کرده2728.88:n28:
کسانی که میخوان خطشون بره رو 9 مگ وارد پنلشون بشن و چت آنلاین رو بزنن و درخواست خودشون رو بدن:n24:
من دیروز اینجحوری تونستم درخواست بدم تلفنی قبول نمیکردن:n09:
ولی انگار واسه من گذاشتن رو اتومات ! :n29: دیروز رو 9 مگ بود snr 7 :n21: الآن هم هی تغییر میکنه میشه 6 مگ 4 مگ حتی 1 مگ :n27:
هر 32 ثانیه قطع میشه :n28:
دمشون گرم :n02: بزن دیگه همه چیزو خراب کنن