اگه اکو 2 مگ داری که باید حتما 2048 باشهنقل قول:
احتمالا تو مرکزتون مشترک جدید زیاد گرفتن
زیاد تر از پهنای باندشون
و خیلی طبیعی از هر کدوم 100 / 200 تا کم کردن و دادن به مشترک جدید
Printable View
اگه اکو 2 مگ داری که باید حتما 2048 باشهنقل قول:
احتمالا تو مرکزتون مشترک جدید زیاد گرفتن
زیاد تر از پهنای باندشون
و خیلی طبیعی از هر کدوم 100 / 200 تا کم کردن و دادن به مشترک جدید
اولش که رو 864 بود یه ریست کردم مودمو اومد رو 1794 نمیدونم جریان چیه!!!نقل قول:
احتمالا مشکل از خطتون هست برید طبق تاپیک زیر یک عکس از قسمت ممربوطه بندازید تا بررسی بشه:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=409273
مودمو ریست کردم و یه اسپلیتر دیگه انداختم شد این:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان درستهنقل قول:
اینم مال من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
هنوز upstream کم هست ازمقدار اسمی کمتر بستند باید حداقل 384 باشنه نه 284
البته باید شما snrmargin , attenuation را بگذاری تامعلوم بشه چون اگر وضع خط بد باشه نمیشه سرعت بالا بست
نقل قول:
دوست عزیز art 3 رو نوشتی 33 gb شده ولی من عدد دقیق خاطرم نیست ولی زیر 28 gb بود که سرعتم رو شدید کم کردن.تازه اون موقع که دیدم شاید 1 هفته بود سرعتم کم شده بود و خبر نداشتم مال قانونه و زنگ نزده بودم چون مرکز ما معمولا از این افت سرعتها زیاد داشته قبلا.
شما مجموع حجم آپلود و دانلود 28 گیگ شد این جوری شدی ؟ 33 گیگ واسه مجموع هست. به هر حال اون اعداد تقریبی و از روی حدس و گمان هست ولی فکر نکنم بگذارند از اون حجم بیشتر با سرعت بالا دانلود کنید.نقل قول:
با سلام
جمعه شب و امروز گواهی های SSL سایتهای دارای این گواهی،در قم غیر معتبر شناخته می شد و یک گواهی غیر معتبر جای آن را می گرفت.موزیلا اخطار میداد که یک دزدی هویت در حال انجام است.به شاتل و مخابرات قم اطلاع دادم،شاتل گفت از مخابراته،مخابراته قم هم گفت از تهرانه.این کار غیر قانونی است و احتمال افشای اطلاعات خصوصی شما زیاد است.این گواهی در دو سایت جی میل و سبای بانک ملی نیز جعل می گردد.عکس این گواهی غیر معتبر در امروز دوشنبه و جمعه موجود است.در صورت ضرورت ارائه می گردد.
اگر گواهی جی میل هم اخطار نا معتبر بودن میده احتمال زیاد داره دسکتاپ فیشینگ انجام میشهنقل قول:
میشه تصاویرشو بزارید؟