پس ایکس باکس کی کپی خور میشه؟اسلیم جدید 4گیگ.
2.0.12413.0داشبرد.
پس ایکس باکس کی کپی خور میشه؟اسلیم جدید 4گیگ.
2.0.12413.0داشبرد.
دوستان یک سوال خیلی خیلی مهم :
هیچ راهی نیست که توی ایکس باکس تاریخ اش خودش روز به روز اتوماتیک باشه... آخه هربار که روشن می کنم کنسول رو ( آرکیده) 2005 هست تاریخش... آخه پس این بازی هایی که بر اساس روز و ساعت واقعی کار می کنن چی؟ مثلا فیبل 2 که پول اضافی می داد ، یا fantastic pet کینکت که هر 24 ساعت واقعی مسابقه داره.... حتما باید راهی باشه که خودش تاریخ رو جلو ببره....
مبین کنسولو خاموش میکنی برق آداپتور هم از برق میکشی؟؟نقل قول:
اگه آره خب نکش دیگه.برق آداپتورو بذار همیشه تو برق باشه.اون موقع تاریخ بهم نمیریزیه
یه سوال برام پیش اومد:
برای اسلیم ها هم همینطوریه؟؟؟
من هربار اسليممو روشن ميكردم ساعتش ١٢:٠٠ بود :31:
حتما اينطوريه !
من اسلیم دارم ولی ساعتش اینجوری نیست خاموشش هم می کنم باز ساعت به هم نمی خوره فقط وقتی از برق می کشمش به هم می خوره .
okنقل قول:
پس برای همه ی مدلها همینطوریه.
فکر کردم مایکروسافت اندفعه تو اسلیمها این مشکلو برطرف کرده باشه که نکرده.
tnx
نقل قول:
منم منظورم همون از برق کشیدنش بود !
--------------
Dead Space 2 دی وی دی 1کش رو تموم کردم حالا میگه DVD 2 میزارم توش سریع میگه Disk Unredable !!!
دیسکش هم به شدت تمیزه : دی
پس به شدت بد رایت شده-عوضش کننقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:
این به خاطر این هست که روی مادربورد Xbox هیچ باطری وجود نداره. واسه همین اگه کامل از برق جدا بشه ساعتش reset میشه. مثلاً مادربورد PC یا PS3 روشون یک باتری دارن که با قطع برق هم ساعتشون از بین نمیره. من که هیچ وقت تا حالا نشده ساعتم بدون کشیدن پریز به هم بخوره
البته در یه صورت اگه پریز رو هم از برق نکشین ممکنه ساعت و تاریخ کنسول عوض بشه و بره به سال 2005 !اونم زمانی که تو تنظیمات تیک گزینه Automatically Adjust Clock For Daylight Saving رو فعال کنید.اونوقت ممکنه تاریخ و ساعت رو عوض کنه.