دوست عزیز به نظر کمی اطلاعات شما در مورد بیماری واریکوسل غلط می باشدنقل قول:
در ضمن اون "عود" هست نه "اوت"
Printable View
دوست عزیز به نظر کمی اطلاعات شما در مورد بیماری واریکوسل غلط می باشدنقل قول:
در ضمن اون "عود" هست نه "اوت"
حالا خوبه هر کس این صفحه رو میبینه یعنی اینترنت داره، پس گوگل و ویکی پدیا هم داره، توی عوارض بعد از عمل بیماری واریکوسل هیچ جا نوشته نشده بعد عمل مشکل توی بچه دار شدن پیش میاد!
بد نیست جای شنیده های نامعتبر یه سرچی توی اینترنت بزنیم، هم گفته چیه، هم دره بندی هاش چیه و هم جراحی اش به چه صورتیه
منم همه ی اینارو داشتم دوست عزیز فقطو فقط تا نری هی چی معلوم نمیشه چون پادگانها و فرمانده ها باهمنقل قول:
متفاوت هستن فقط وقتی بری همه ی اینا رو می فهمی...من ناجا رسته مرزبانی خدمت میکنم
الانم هنگ سرخسم یه روز پست یه روز استراحت..
راسی هرکی بچه سرخس هست و مشهد خدمت میکنه واس جا به جایی پیام بذارن واسم
چون بچه سرخس باشی یه روز میری خونه یه روز میای پادگان کلن بچه های سرخس اونحا حال میکنن
بچه سرخسی این پست دید برام پیام خصیصی بذارن برا جا به جایی رسته مرزبانی یا انتظامی
متهم اورده بودم دادسرا شبم باید برگردم سرخس تا پستی دیگر . . . بدرود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که انجا رو خوندم و نصف این مشگلات رو دارم...
افسردگی ، سایکوپات و ....
(بیشترشو معنیشونو نمیدونستم)
پس چرا منو معاف نمیکنند؟! :(
اگه سابقه معتبر( پرونده با سابقه ) از بیماری های فوق دارید و دارو مصرف می کرده اید حتما مراجعه کنید و اقدام کنید .نقل قول:
( بهتره برای بیماری های روحی و روانی معافیت نگیرید !!! برای آیندتون خوب نیست ! )
میشه بیشتر توضیح بدین دوست عزیز؟!نقل قول:
خودم هم این مساله برام سوال بود... در مورد گرفتن شغل یا مساله دیگه ایه؟!
به افرادی که از بیماری های روحی و روانی معاف می شوند کارت معافیت قرمز می دهند ، و این نوع معافیت دردسر های زیادی دارند ، گواهینامه ، پاسپورت نمی توانند بگیرن، در بیشتر مشاغل با مشکل رو به رو هستند اگر زمانی برای جواز کسب یا سند کارت پایان خدمت لازم باشه میتونه مشکل زا بشه ، کلا به نظرم بدترین نوع معافی .نقل قول:
سلام دوستان
امروز رفتم درخواست اعزام را توی پلیس +10 ثبت کردم.ولی بهم نگفت کی اعزام میشم و برگه سبز را هم بهم نداد گفت چهار روز دیگه بیا.بچه ها می گفتند همون موقع باید بهت می گفت کی اعزام میشی.
در ضمن یه برگه بهم داده که اطلاعات شخصی ام توش ثبت شده ولی تاریخ تزریق واکسن را زده 10/19 در حالیه که من دوشنبه 5 آذر واکسن را زده ام.اون موقع متوجه نشدم و برگه را امضا کردم.الان مشکلی برام پیش میاد؟
یه سوال دیگه معافی چشم با لیسانس باید چند باشه؟ من دوتا چشمم روی هم 10 است ولی گفتند توی قانون جدید باید بالاتر باشه منم بیخیال شدم که همین امسال اعزام شم.
اقا دوستم که واریکوسل داره به نظرتون چکارکنه؟ ارشد داره .... البته میگه ارشدش 4 سال طول کشیده یعنی سنوات خورده... 31/6 امسال فارغ التحصیل شده.... حالا تا یکسال دیگه واسه پست دفرچه فرصت داره؟؟؟ در مورد بیماریش نظرتون چیه؟ بره اول عمل کنه بعد بره خدمت؟ممنون از دوستانی که پاسخ میدن
برا منم تاریخ واکسنم اشتباه زده بودش!اون برگه پرینت شده رو که بهم داد گفتم تاریخ واکسن اشتباس!اونم درستش کرد ودیگه برگه جدیدو پرینت نگرفت ومنم امضایی نکردم:n13:نقل قول:
تاریخ اعزامم روهم همون دیقه داد.به نظرم اگه بهت گفته برو بعدا بیا به خاطر اینکه عزینان سازمان وظیفه دودوتا چهارتا میکنن که برج 12 چقدر برا دوست واشنا وپارتی دارا بزارن کنار !اگه چیزی موند بده به ماها:n02: