مگه تو همه مردم ایران را میشناسی:n02:
نه راننده بود:n08:
ههههههههههههههه:n07:
نه کلاس زبان فارسی هست:n26:
Printable View
مگه تو همه مردم ایران را میشناسی:n02:
نه راننده بود:n08:
ههههههههههههههه:n07:
نه کلاس زبان فارسی هست:n26:
من مطمئنم مشکل از خود ایناسنقل قول:
ببین این واسه دیشبه
ساعت 2.40 هم یه بار قطع شده ولی تا 3.20 دانلود کرده ! ( پس مشکل احتمالا از سرور یا نرم افزار دانلود و رزیوم ایم حرفا نیست )
الان 2-3 شبه وضعم اینه :n03:
قبلا از کندی شبانه ناراحت بودم حالا باید بگم بابا سرعت هرچیم کم باشه راضیم دیگه قطعش نکنین !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلودتم خیلی کمه، حالا سعی کن یه شب بیدار باشی و بهشون زنگ بزنی ! به واحد تهران البته باید زنگ بزنی، یه چکی میکنن و شاید پنلت رو یه رستارت بکنن؛ قطعی شبانه برا منم وجود داره ولی غالبا بعد از چند ثانیه مجدد وصل میشهنقل قول:
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حالا که میخواین جواب همه سؤالارو بدین، پیشنهاد میکنم اگه واستون مقدوره در یک پست کامل، برنامۀ رو 9 مگ بستن تمام مراکز مخابراتی باقیموندۀ تهران رو با تاریخ انجامشون اعلام کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجوری تمام تهرانیها یه جا جواب سؤالاتشون رو دریافت میکنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سپاس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی از اصفهان اینجا هست 2 مگ داشته باشه ؟؟؟؟؟
سرعت شبانه برام خیلی مهمه!
این دیسکانکت برای دیشب شما به علت پایین بودن ترافیک باقیمانده است نه شبکه.:n09: شما امروز ساعت 1:03 اقدام به خرید 1 گیگ حجم کردین.نقل قول:
دوستان کسی از پارس آنلاین یزد اینجا هست 2 مگ داشته باشه ؟؟؟؟؟
سرعت شبانه برام خیلی مهمه!
ختما شرکت پارس آنلاین دارین بفرست
اگه خط رو بردن رو 9مگ برو SNR رو چک کن اگرم نه بازم برو چک کننقل قول:
تمام مراکز یزد روی 9 مگ بسته شده است.نقل قول:
فقط دوستان به این نکته توجه کنید که فقط خط هایی که توانای آپ شدن روی 9 مگ داشته اند از طرف شرکت پروفایلشان تغییر کرده است.
تمام استانها به جز تهران به صورت کامل روی 9 مگ بسته شده است.نقل قول:
فقط دوستان به این نکته توجه کنید که فقط خط هایی که توانای آپ شدن روی 9 مگ داشته اند از طرف شرکت پروفایلشان تغییر کرده است.