آقا من شنیدم فروشگاه حقیقت pcb رو داره
بپرسی می گه نه ولی می گن تو زیر زمینش هست
آقا من شنیدم فروشگاه حقیقت pcb رو داره
بپرسی می گه نه ولی می گن تو زیر زمینش هست
سلام دوستان
میخوام یه دسته xbox بگیرم.
یکی میگه این اصلیه یکی میگه اون اصلیه
چطوری بفهمم که کدوم اصله؟
در ضمن از کجا بگیرم(مغازه)؟
میگن ولی معلوم نیست واقعیت باشه.در ضمن اگه آورده باشهواسه خودش آورده تکی فکر نکنم راحت بفروشه!!!نقل قول:
احتمالا یه قیمت خوب روش میزاره :(
---------- Post added at 05:07 PM ---------- Previous post was at 05:03 PM ----------
من چیکار دارم کدومش چقدر میشه دارم تفاوت قیمتشون رو نشون میدم :Xنقل قول:
شما هم ماشالله خیلی سریع تغییر موضع میدی:5: !!! اولش طرفدار SLIM بودی بعد اسلیم رو زمین کوبیدی:41: به نفع آرکید الانم رفتی تو پایگاه آیپد !!!!
پیشنهاد می کنم قبل از خرید آیپد روی تبلت های اندرویدی هم یه تحقیق بکنی.
راستی میشه بدونم چند سال داری حسام جان ؟؟:46:
من دیروز باهاش تماس گرفتم قسم خورد PCB نداره .نقل قول:
البته اگه داشته باشه به چه دردش میخوره وقتی FW عرضه نشده ؟؟؟؟؟
محتوای مخفی: خوندنی نیست :D
من یه مشکلی دارم. وقتی ایمیل لایو رو وارد می کنم کنسول پیام میده که این ایمیل در منطقه ای هستش که شبکه لایو رو پوشش نمیده. با این که من تو تنظیمات ایمیل تو سایت hotmail یه آدرس تو آمریکا نوشتم باز هم همین پیام میاد.
دوستان درایو هایی هستند برای این slim ها که موقت یا ناقص -- شده باشند و حتی بتونن بازی های کپی رو اجرا کنن ولی بعد یه مدت خراب بشه هکشون یا مشکل ایجاد کنه؟؟یا نه اونایی که کپی اجرا میکنن حتما 9504 هستن؟؟
دوستان اگه یه X360 SLIM کپی خورو بخوام تو مغازه تست کنم برای اطمینان اگه یه بازی کپی رو اجرا کرد ردیفه دیگه؟؟مشکل احتمالی وجود نداره؟؟
ممنون میشم کمکم کنید.
طرفدار اسليم بودم چون فكر ميكردم c4 سر وقت كاراي ه ك ٠٢٢٥ رو ميكنه و ميدش بيرون اما ....نقل قول:
الانم از ايپد خوشم اومده شديد :31: ( حالا بحث منحرف نشه اما من به جز اپل هيچ شركتي رو قبول ندارم از روي تعصب هم نيست ! دليل دارم ادامه اين بحث تو پروفايل )
اما دو دلم چون بعدا هوس كينكت ميكنم :31:
دوستان من بیخیال -- کنسولم شدم ظاهرا c4 فوت کرده . می خوام یه x360key بخرم باید از کجا و با چه قیمتی گیر بیارم می شه یکم اطلاعات بدید ؟
این سواله منم هست چون شرکت C4 اگه این pcb را هم بده بعد مشکل fw داریم که اونم معلوم نیست کی میاد ، فوقش اونم اومد ، آدم مگه عقلش ناقصه که پول یه کینکتا بریزه تو حلق بعضی فروشندا حروم خور در صورتی که با نصف این پول میتونیم همین کارا کنیم هم با امکانات بیشتر که دوستمون تو قسمت تمامی مسائل و اخبار ه-ک کنسول Xbox360 صفحه ی 8 ( پایین صفحه ) نوشته میتونیم تهیه کنیم و حالشا ببریم . هم زود میگیریما الاف نمیشیم ، هم مشکلات لحیم کاری یا هر کوفت دیگه ای را نداره ، هم پولش یه کم عادلانه هست .نقل قول:
---------- Post added at 10:12 PM ---------- Previous post was at 10:07 PM ----------
1- dump کردن فریم ور یعنی چه ؟
2- plug n play چیه ؟ و به چه صورتیه ؟
3- این دو به چه دردی میخورند ؟
کسی جواب مارو نمیده؟؟؟