بله البته من ویندوز 11 دارم و آنتی ویروس بعیده ایشون بتونن شکری بخورننقل قول:
ویروس ش به درد کسایی میخوره مثل این دخترا که ویندوز 7 و xp دارن
Printable View
بله البته من ویندوز 11 دارم و آنتی ویروس بعیده ایشون بتونن شکری بخورننقل قول:
ویروس ش به درد کسایی میخوره مثل این دخترا که ویندوز 7 و xp دارن
سلام.. به کجا باید درخواست بدم تا AnnexM رو فعال کنن..2020 و پنل پاسخگو نیستند..
کسی این مشکل رو داشته که هرجا رو پینگ میکنه time out میشه و گاهی یهو درست میشه بعد باز خراب میشه چند دقیقه بعد؟ هزاربار با پشتیبانی حرف زدم، همه کار کردم، از مخابرات هم چک کردن. مودم رو هم ریست کردم، نمیشه که نمیشه. تورنت دانلود میکنه تو همین شرایط ولی سایت اینا باز نمیکنه. مشکل به تنظر میاد از routing باشه چون با IP سایت ها رو عموما باز میکنه ولی پینگ نمیکنه همون لحظه جاهای معروف رو.
جالب تر اینکه گاهی با اینکه هیچ جا رو پینگ نمیکنه، سایت باز میکنه.
من از طریق پنل اقدام کردم سرعت آپلود هم درخواست دادم افزایش بدن بعد از یک روز تلفتی تماس گرفتند و گفتند انجام شد البته من استان اصفهان هستمنقل قول:
واقعا دیوانه کننده شده. هزاربار با پشتیبانی حرف زدم و هر کاری که میگن رو تاحالا سه چهار بار انجام دادم، درست نمیشه که نمیشه. الان مودم به سر خط وصله، SNR روی 8 هست هم آپلود هم دانلود، DNS های مختلف روی کامپیوتر و مودم تست کردم، مودم رو ریست کردم ودوباره کانفیگ کردم. از مخابرات محل دو بار تماس گرفتن و خیلی طلبکارانه گفتن مشکلی از سمت ما نیست. یه نفر هم گفت من اومدم دم در رو تست کردم که به نظرم نیومده بود. به 195 هم دو بار شکایت کردم دیروز و امروز، جوابی نگرفتم. از تو خود پنل سایت هم اعتراض میزنم میگن در حال بررسیه فقط یه بار گفتن SNR پایینه که درست بود و درستش کردم.نقل قول:
اینا همش میگن مگه سایت باز نمیشه الان؟ میگم چرا در همین لحظه باز میشه ولی شما قطع کنی اونم قطع میشه، میگه نمیشه. میگم پنج دقیقه پیش منو ببین وصل بوده یا نه، چرت جواب میدن. میگه DNS ست کن، میگم وقتی کلا پینگ نمیشه کرد، به DNS چه ربطی داره، قبول نمیکنن میگن از همونه! میگم 8.8.8.8 رو پینگ نمیکنه، میگه چون DNSش رو روی اونجا ست نکردی :)))
روانی شدم دیگه، کسی تجربه مشابهی داشته؟
حالا اونو ول کن. یه چک کنن ببین بعد از ثبت تیکت ازت 500 مگ کم نکردن؟:biggrin:نقل قول:
به خاطر درسا امینی هستنقل قول:
سلام دوستان با کلی مصیبت از شاتل دزد به مخابرات دزد تر مهاجرت میخوام بکنم منتها نه میشه انلاین خرید نه از پنل مخابرات من
تلفنی تماس میگیرم واحد فروش 5-6 دقیقه صبر و اخرش هم هیچی میگه متاسفیم فعلا پیغام میگذارم برای فروش تماسی نمیگیرن
دقیقا جز حضوری راهی نیست من 5 کیلومتر نرم تا خراب شده مخابرات برای یه adsl داغون و پشتیبانی داغون ترش؟ حتما باید یه روز مرخصی بگیرم یعنی؟
سلام. دوستان کسی میدونه حداقل مبلغ قبض تلفن ثابت چقدره؟
من از مخابرات اومدم شاتل و از تلفن هم هیچ استفاده ای نمیکنیم. ولی برای شهریور ماه دیدم 12 هزارتومن زدند. مگه پول آبونمان و مالیات چقدره که 12 هزار برای آدم آب میخوره؟
تشکر از پاسخ گویی شما
مثل اینکه قرار بوده مخابرات حداقل مبلغی رو برای شهر تهران به اندازه 20 هزارتومن و بقیه شهرها 15 و 10 هزارتومن در نظر بگیره که ظاهرا از این ماه اعمال شده. این چیزی بود که توی خبرگزاری ها خوندم.
نقل قول:
برو از مخابرات من قبض تلفنتو استعلام کن ریزشو ببین. نکنه برات هزینه اتصال به کارتخوان زده باشن! برای دوست من ماه پیش این جوری شد.