دانلود من از 10kb/sec بیشتر نمیره!!!! تا دیروز 60 بود جریان چیه؟؟؟
Printable View
دانلود من از 10kb/sec بیشتر نمیره!!!! تا دیروز 60 بود جریان چیه؟؟؟
این دوستمون خبر قدیم رو گذاشتند خبر بعدی اینجاست کمیسیون تلفین کلا محدودیت سرعت رو برداشت و کف سرعت رو برای اینترنت تعیین کرده که به زودی در مجلس باید به شکل قانون دربیاد:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=5538619#post5538619
این شاتل هم پدرسوخته شده ها :31:
من 4شنبه درصد مصرف دوره ام شد 100% بعد سرعت کم شد. یعنی از 30-35ی که بود شد در حد 10. البته با وی P ان میشد دوباره سرعت رو برگردوند به حالت قبل.
امروز صبح هم که دوره جدید شروع میشه بازم سرعت همونه. بهشون ایمیل زدم و گفتم چرا سرعت کمه این جوابشون
بعد دیدم فایده نداره یه ایمیل دیگه نوشتم واسشون به این شرح :نقل قول:
با سلاممشترک گرامی به دلیل رعایت نکردن قوانین FUP سرعت سرویس شما تغییر پیدا کرده است . از لینک زیر می توانید این قوانین را مطالعه نمایید[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می توانید با چهار روش ذیل با پشتیبانی فنی شاتل ارتباط برقرار کنید:
اینم آخرین جوابی که همین الان دادن :نقل قول:
من فکر میکردم اگر هم به این دلیل افت سرعتی باشد در دوره جدید به حالت قبل بر میگردد. میزان مصرف من تنها 100 مگ از 18 گیگی که پشتیبان فنی گفته بود می توانید استفاده کنید بیشتر شد. بهرحال اگر قابل برگشت نیست لطفا شرایط لغو اشتراک را توضیح فرمائید.
حالا با وی P ان میتونم دوباره برگردم همون سرعت ها ولی منتظرم ببینم خودشون چیکار میکنن.نقل قول:
با سلام و عرض احتراممشکل شما در دست بررسی است و بزودی برطرف میشود.لطفا تحمل فرمائید.پیشاپیش از صبر شکیبائی شما کمال تشکر را داریم.
سلام
دوستان از شما خواهش راهنمائی دارم
الان بیشتر از یک ماه است شبها اصلا v p ...... کانکت نمیکنه پس بیشتر سایتها بسته هستن
از انواع vp ....... ها استفاده کردم ولی وقتی سایت رایگان میرسه همشون خراب میشون آیا مال همه همینطوره ؟
چه راهی است
ممنون
خداحافظ
بچه ها اینترنت من سند و رسیو نداره الان این مشکل رو من نزدیک به دو هفته ست که دارم هر چی هم که به پشتیبانی میگم جواب درستی نمیدن
یه نکته جالب وقتی با چیز پی ان وصل میشم هیچ مشکلی نداره
کس دیگه ای هم توی قم هست این مشکل رو داشته باشه ؟؟؟؟
من که همچین مشکلی ندارم با وی پینقل قول:
خب الان برگشتم خونه دیدم درست که شده هیچی تازه سرعت رو از 288 هم کردن 320 :31:
کلا درست حرف زدن نیومده بهشون از همون اول باید اینطوری بهشون میگفتم
آره منم همین مشکل دارمنقل قول:
اگرم وصل شه نهایت سرعتش 3کیلو بایته
واقعاً سرويس دهي شاتل عالي هست
C:\Users\Farzad>ping 85.15.1.10
Pinging 85.15.1.10 with 32 bytes of data:
Reply from 85.15.1.10: bytes=32 time=214ms TTL=60
Reply from 85.15.1.10: bytes=32 time=212ms TTL=60
Reply from 85.15.1.10: bytes=32 time=207ms TTL=60
Reply from 85.15.1.10: bytes=32 time=203ms TTL=60
Ping statistics for 85.15.1.10:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 203ms, Maximum = 214ms, Average = 209ms
مسئولين اينجا هم جديداً پست هايي كه ضد شاتل هست حذف ميكنن . احتمالاً....
نقل قول:سلام دوستان!!:20:نقل قول:
آقا من بالاخره درخواست بدم واسه 2 مگ با این شرایطم؟؟
زنگ زدم پشتیبانی باهاش صحبت کردم طرف برگشت گفت که اگه خودت میخوای یه ایمیل بده بگو با مسئولیت خودت حاضری تغییر سرویس بدی اگرم ناراضی بودی باید تمام دوره رو مصرف کنی و اگه بخوای برگردونی سرویس رو پولت عودت(!!!) داده نمیشه!!
به نظرتون با این شرایط چی کار کنم؟؟