این دو تصویر که فرستادید تناقض زیادی دارند. تنها فاکتور ثابت فاصله شما تا مرکز مخابراتیه که کمه و باید وضعیت خوب باشهو اما تصویر اول داره نویز زیادی رو نشون میده به عکس تصویر دوم که ثبات خط دارید. این نوسان رو از سر خط هم دارید؟نقل قول:
Printable View
این دو تصویر که فرستادید تناقض زیادی دارند. تنها فاکتور ثابت فاصله شما تا مرکز مخابراتیه که کمه و باید وضعیت خوب باشهو اما تصویر اول داره نویز زیادی رو نشون میده به عکس تصویر دوم که ثبات خط دارید. این نوسان رو از سر خط هم دارید؟نقل قول:
والا چک نکردم مهم الان که خوبه دیگه:n02:البته خودم هم به یه چیزی رسیدم اونم اینه که اسپلیتر خیلی تاثیر داره البته جنسه خوبش که باید کالبد شکافی بشه چرا چون بالای 5 مدل اسپلیتر تست کردم که هیچکدوم فایده نداشت توشم بیشتر شبیه دوراهای بود تا اسپلیتر.ایسوس گرفتم و الانم راضیم.
به نظر من حتما در اولین فرصت مودم رو سر خط برده و ازونجا ثبات کیفیت رو چک کنید. همینطور درخواست پروفایل گیم رو از سر خط بدید و باز چک کنید. اگه اونجا نرمل بود، سیم کشی داخلی منزل شما مشکل داره و نویز سربار (اونهم شدید9 ایجاد میکنه.نقل قول:
پیشنهاد میکنم در صورتی که مطمئن شدید از نویز داخلی اقدام به مستقیم کردن سیم تلفن ورودی موردم از سر خط کنید( قبل از ورود سیم به شبکه داخلی)
والا پروفایل گیم که دیگه نمیشه قانونه خودشونه و خودم دیگه نمی.گرفتم.اما سیم کشی داخلی کلا عوض کردم.ولی فکر خوبیه از دمه در میگیرم ببینم چه طوریاس.با این که الان همه چی اوکیه:n02:
سر خط قبل تقسیم بدون اسپلیتر و تلفن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همراه تلفن واسپلیتر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه کنم سیم بکشم؟:n36:
اخه سیم کشی داخلی با اسپلیتر میشه همین سر خط با اسپلیتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قربان شما کاربر فهیمنقل قول:
نه عصبانیت نیس وقتی غیر مستقیم داره انگشت اشاره رو میبره سمت ماها بایدم ادم در مقابلش جبهه بگیره
سرویس من خوبه مرکز مخابراتیمون هم خوبه من راضیم دارم استفاده میکنم ولی اینکه طرف بیاد بگه خا مالو فلان سرویس رو ما براشون خراب کردیم و حقوق بگیرشیم تو هیچ جای ادم فرو نمیره این حرفا
من مخلص و کوچیک کاربرای تاپیک هستم
نیاز به سیم کشی نیست ظاهرا. سعی کنید شرایط رو خوب نگه دارید (مثل اسپلیتر خوب و ..)نقل قول:
این تصویر اخیر که شرایط خوبی رو داشت و تا زمانی که اینطور باشه شما مشکلی در ارتباط و سرعت ندارید
عزیز شما به مخابرات چسبیدی ؟؟؟ :n02:نقل قول:
چرا اینقدر کیف خطت خوبه ! :n01:
شما با 25 مگ کشش خط دیگه غمی نداری !
سیم کشی هم قطعا مشکلی نداره که 25 مگ داره بهت میده !
ما اندرخم یه کوچه ایم 16 مگ سرعت بگیریم !! :n36:
خدا نسیب شما هم بکنه:n02:والا ماکه راضیم دوستان گفته بودن تغیر بده چون بدون اسپلیتر نویز داشت که حل شدنقل قول:
به نظرم کسایی نویز دارن برن بالا سر اسپلیتر من یه اسپلیتر وصل کردم ماله زمان شاه ولی تا حالا همچین چیزه توپی نداشتم اولی همون قدیمیس که ایسوسه(تازه با مقداری شکستی قطعات) 2ومی و 3ومی اصلا هیچ تاثیری نداشتن .داخل بازار بیشتر عکس 3 هستش
شاتل بسته روزشمار 300 گیگ سی روزه که 45 تومن بوده کرده 49 تومن
این شاتل تا میبینه یه بسته اش خوب مشتری داره زودی گرونش میکنه
قیمت همون 45 هزار تومان هست که موقع پرداخت با 9 درصد مالیات میشه 49 هزار تومان.نقل قول:
اتفاقا اولین کاری که انجام دادم همین تغییر dns بود ولی متاسفانه تاثیری نداشت .اما الان که موقع اذان و افطار هست سرعت مثل قبل خوب شده و کندی نداره .اما فردا صبح دوباره کند میشه .ولی اون چیزی که دوستمون گفت رو انجام دادم .با vpn مشکل حل میشه ولی خوب همه چیز بین الملل حساب میشه .نقل قول:
قبول دارم گرون تر شده!نقل قول:
قبلانا یادمه ۲۰ تومن میدادم ۱۴۰ گیگ ۷ روزه میگرفتم
الان باید ۱۳ تومن بدم ۷۰ گیگ هفت روزه بگیرم
ولی خب جاش همین ۳۰۰ گیگه ۴۹ تومن با یه سرویس مکس ۱۱ هزار تومنی سرجمع ۶۰ هزار تومن میارزه به سرویس ۱۶ مگابیتش
داخلیشم نامحدوده شاتلند نیاز به بسته دیگه نداره
من یه سوال واسم پیش اومده ADSL که تا 24 مگ کشش دارهنقل قول:
چطور خط شما 25 مگ نشون میده ؟؟ :n13:
چه میدونم والا:n29:البته اون ماله قبل تقسیمه الان بینن 23تا.24.90 متغبره:n02:
دوست گرامی adsl من دیدم تا 27 هم کشش داشته باشه ولی چسبیده به dslamنقل قول:
ولی میانگین همین ۲۴ مگ کشش هست
چطور ممکنه ؟؟ :n02:نقل قول:
وقتی ADSL 2 با سرعت 12 مگ و ADSL 2+ با سرعت 24 مگ معرفی میشه
دیگه از این بالاتر دیگه چطور امکان پذیره ؟؟ :n13:
فعلا امکان پذیره این قضیه تو vdsl هم صدق دارهنقل قول:
سرعت باز شدن سایتای خارجی به چیزی شبیه به افتضاح شده این چند روزه
احتمالا این ماه دیگه شاتل رو جمع آوری کنم بره. ماهی ۵۵ پول میدیم ولی یه فیلم بدون لگ نمیشه تو اینستا دید
دستور وزیر ارتباطات به اپراتورها: رفع اختلالات اینترنت طی 24 ساعت آینده
«محمد جواد آذری جهرمی» وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات روز سه شنبه اپراتورها و شرکت های ارائه دهنده خدمات اینترنت را مکلف کرد که طی حداکثر 24 ساعت آینده، اختلالات اینترنتی به وجود آمده در پی فیلترینگ تلگرام را برطرف کنند.
به گزارش ایرنا، این دستور در جلسه عصر سه شنبه وزیر ارتباطات با مدیران شرکت های اینترنتی و اپراتورهای تلفن همراه به آن ها ابلاغ شد.
در این جلسه گزارشی از دلایل بروز برخی از اختلالات در اینترنت مطرح و پس از بحث و بررسی درباره این موضوع و ارایه راهکارهای فنی، مقرر شد تمام شرکت های ارایه دهنده خدمات اینترنت و اپراتورها حداکثر ظرف 24 ساعت آینده و بر اساس راهکار های مطرح شده، نسبت به رفع اختلالات در اینترنت اقدام کنند و همچنین تمامی گزارش های مردمی در این خصوص بررسی و مشکلات مطروحه در اسرع وقت رفع شود.
آذری جهرمی پیش از این گفته بود که در پی اعمال محدودیت در دسترسی به پیام رسان تلگرام، شکایتهای مردمی از کیفیت ارائه خدمات اینترنت افزایش یافته و منجر به بروز نارضایتیهایی شده است.
وزارت ارتباطات از شهروندان خواسته است که هرگونه مشکل ایجاد شده در این رابطه را به سامانه تلفنی 195 اطلاع دهند.
اره اختلالات فقط منتظر دستور وزیر بودن تا رفع بش! وقتی میگفتن روسیه در فیلترینگ تلگرام به مشکل بر خورده مشکل همینه که تلگرام مانند بقیه شبکه های اجتماعی یکدونه دوتا سرور نداره که راحت فیلتر بشه و بسیاری از این سرور ها با سایتهای مورد نیاز مشترک هستند و فیلتر شدنشون ایجاد اختلال در اون سایتها هم میکنه.
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
امروز اختلالش بیشتر هم شده برای من . امیدوارم تا فردا درست بشهنقل قول:
فوق العاده سرعت لود سایت های خارجی پایین اومده
خدایا این کشوره بزن نابود کن خسته شدیم
دوستان پورت 443 SSL رو برای شما هم بستن ؟
نقل قول:
بازه
TCP port 443 (https service): LISTENING
بهترین کارو میکنیدنقل قول:
کسی از دوستان از سرویس های شبانه استفاده می کنه؟
کسی از دوستان از سرویس های شبانه استفاده می کنه؟
شبانه بدرد نمیخوره چند شب دانلود کنی محدود میشی سرعتت 128 کیلو میشه تا اخر دورهنقل قول:
لعنت به این شاتل
دقیقا لحظه ای که نباید قطع میشه!
ای بابا من از کیه صبر کردم برای adsl پول ریختم دوباره میگن یه مشکلی بوجود اومده باید صبر کنید تا مشکل برطرف شه تا رانژه خط درست شه ....میگه 10 روز ممکنه طول بکشه ؟!!!
میشه شکایت کرد؟
میتونید شکایت کنید و درخواست استرداد مبلغ پرداختی رو داشته باشید ولی خیلی مهمه که مشکلی که اعلام شده در چه موردیه. اگه مرکز مخابراتی مشکل داشته باشه شرکت مسئولیتی نداره و فقط پولتون رو برمیگردونه و لغو میکنه درخواست رانژه رو.نقل قول:
حتما شکایت کنید!نقل قول:
ولی تجربه نشون داده که مشکل چه از مخابرات باشه چه از شاتل باشه، با شکایت کردن نهایت به پولتون میرسید
بابت وقت تلف شده ی شما هیچ خسارتی پرداخت نمیشه
و هیچ سابقه منفی هم برای شاتل در نظر گرفته نمیشه
ازمن میشنوید از شاتل نگیریدنقل قول:
شاتل بسته های روزشمار هفتگی و ماهیانه رو حذف کرده و فقط بسته یکروزه رو گذاشته ظاهرا اون بسته ها براشون به صرفه نبوده!
سلامنقل قول:
ببخشید
این که فرمودید برای حجم رایگان شبانه هست ؟
آخه من موقع خرید ، ده هزار تومن بیشتر از 80 دادم ، که شبانه رایگان باشه ، نوشته بود همون 1تا8 صبح رایگانه ، بعد این که شما میگی ینی اینکه شبانه ش هم حجم محدود داره ؟
آخه هیچ جایی ننوشته که مثلا چقدر از حجم شبانه مصرف شده یا همچین چیزی
ینی اگه هم اینجوری باشه غیر قانونی داره این اتفاق میوفته ، جایی ننوشته که از چه زمانی شبانه بر حسب 128 حساب میشه ، من خیلی از حجمم مونده ، فوقش باید بیوفته روی حجم معمولیم دیگه
من تا حالا از شبانه شاتل استفاده نکردم ولی این مطلب توی سایت شاتل بود دیدم تعجب کردم که فقط 5 گیگ برای شبانه تضمین شده! ولی در هر صورت باید خودتون تست کنید تا ببینید به چه صورتی هست و محدود میشین یا نه.نقل قول:
- براساس سیاستهای تشویقی شاتل، مشتریان میتوانند با پرداخت ۱۰،۰۰۰ تومان در ماه و خرید بستههای ترافیک شبانه، در ساعات ۱ تا ۸ بامداد بدون محاسبه ترافیک از سرویس اینترنت خود استفاده کنند. تبادل ترافیک تضمین شده برای این بسته، ۵ گیگابایت ترافیک بینالملل و ۲۰ گیگابایت ترافیک ایران است. به سرویسهایی که به همراه آنها بسته شبانه خریداری شده باشد، FG و به سرویس هایی که این بسته را نداشته باشند، NFG گفته میشود.
اختلالات سراسری و مربوط به تلاش بیهوده برای فیلترینگ تلگرام و فیلتر شکن هاست ربطی به شاتل نداره و منحصر به اونهم نیستنقل قول:
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
سلام من برای تغییر سرویس شاتل چیکار باید بکنم توی مای شاتل فقط تمدید داره و نمیتونی تغییر بدی سرویس مثلا شبانه رایگان لغو کنی
سلامنقل قول:
دو راه دارید
یکی تماس با پشتیبانی و تغییر از سمت اونا
دوم صبر کنید تا پایان دوره و از قبل تمدید نکنید سپس میتونید کلیه سرویس ها رو مشاهده و انتخاب کنید