خبر جدید از ادامه طرح رایگان ؟
هفته بعد چکار کنیم :n03:
Printable View
خبر جدید از ادامه طرح رایگان ؟
هفته بعد چکار کنیم :n03:
افزایش پهنای باند از ۱۰ به ۱۵ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
منطقه ما ده مگاهرتز هست نهایت سرعت چقده رو ده مگاهرتز؟؟ من تا شصت مگابیت گرفتمنقل قول:
Sent from my TRT-L21A using Tapatalk
تئوری ۷۵ مگ هست با مایمو 2×2 ولی تو عمل ۶۵ البته بستگی به کاربر ها داره تو عمل هم شاید بشه ۷۲ مگ هم گرفت با ۱۰.نقل قول:
باید ۱۵ شده باشه جای شما هم،مناطق مختلف کشور از ۱۰ به ۱۵ ارتقا پیدا کردن
MCI [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منطقه روستایی هست چند روزی میشه فورجی شده نزدیک به یک سال و نیم تریجی بود فقط ..فکر نکنم بیشتر کنن پهنای باندشو ایرانسل هم سایت جدید نصب کرده منطقه مون ولی با گذشت سه ماه هنوز روشن نیست شاید ایرانسل پونزده مگاهرتز باشهنقل قول:
Sent from my TRT-L21A using Tapatalk
سلام.
اگر اکنت های دانلود شبانه رو خریداری کننیم و از سقف منصفانه بیشتر دانلودکنیم چی میشه ؟
اعرفه ازاد حساب میشه یا اینکه فقط سرعت پایین میاد ؟
آزاد حساب ميشه و بدبخت ميشی اگه سيم کارت دايمی باشه!نقل قول:
طرح اینترنت نامحدود رایگان همراه اول تمدید شد
به پاس استقبال مشترکین عزیز همراه اول از طرح اینترنت نامحدود رایگان، به اطلاعتون میرسونیم که تا اطلاع ثانوی این طرح تمدید شده و کافیه که یکی از بستههای متنوع اینترنت همراه اول رو فعال کنین (یا از قبل بسته فعال داشته باشین) و سپس، از ساعت ۳ تا ۷ صبح از ترافیک رایگان اینترنت به صورت نامحدود لذت ببرین.
جزئیات طرح:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روشهای خرید بستههای همراه اول:
100#
*1#
my.mci.ir/app
دوستان این طرح مکالمه همراهی، برای شما چه مقدار هستش؟
برای بنده همیشه طرح ۵۷۰ دقیقه ۹ هزار تومانی هست.
سلام دوستان ،15 روز پیش از همراه اول بابت سرعت پایین 3 جی تو منطقه مون تو سامانه 195 شکایت کردم...امروز صبح این پیامک رو واسم فرستاده :n35: همراه گرامي به منظور جبران تاخير در پاسخگويي به تيکت با شماره 20180206013971 بسته اعتباري رايگان (مکالمه، پيامک و اينترنت) به مبلغ 100000 ريال براي شما در ساعت 09:27 مورخ 1396/12/27 فعال شد و تا ساعت 09:27 مورخ 1397/01/28 اعتبار دارد. با ارسال عدد 370 به سرشماره 10 و يا شماره گيري [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] *10* مي توانيد از ميزان اعتبار باقيمانده بسته مطلع شويد.:n23::n23::n23::n23:
معرفی طرح:
همراه اول مانند سال گذشته، نوروز ۱۳۹۷ هم به کلیه مشترکین دائمی و اعتباری خود عیدی می دهد. کلیه مشترکین دائمی و اعتباری همراه اول می توانند از اول فروردین تا پایان روز ۱۳ فروردین سال ۱۳۹۷، به صورت تصادفی از یکی از پنج مبلغ عیدی در نظر گرفته شده (۱۰،۰۰۰ ریال، ۲۰،۰۰۰ ریال، ۵۰،۰۰۰ ریال، ۱۰۰،۰۰۰ ریال و ۵۰۰،۰۰۰ ریال)، بهره مند گردند.
این طرح برای چه کسانی قابل استفاده است؟
كليه مشترکین دائمی و اعتباری همراه اول می توانند در بازه زمانی اعلام شده در این طرح به صورت رایگان ثبت نام نمایند و از عیدی همراه اول که بصورت اعتبار داخل شبکه است، بهره مند گردند.
شرايط طرح:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این عیدی بصورت اعتبار داخل شبکه بوده و مشترک می تواند برای مکالمه (داخل شبکه)، پیامک (داخل شبکه) و اینترنت از آن استفاده نماید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خرید سایر بسته ها و یا استفاده از سرویس خدمات مبتنی بر محتوا، تماس های رومینگ و خارجه با این اعتبار امکانپذیر نیست.
نحوه ثبت نام در طرح:
ثبت نام از طریق شماره گیری کد دستوری *۹۷# و سرشماره ۸۹۹۷ فراهم است.
مهلت استفاده از بسته عیدانه از زمان فعالسازی تا پایان روز ۱۳ فروردین است.
ثبت نام و دریافت بسته تنها برای یک بار و در طول بازه زمانی اعلام شده امکانپذیر است.
فعالیت کد USSD سرشماره ۸۹۹۷ فعال سازی *۹۷*۱# ۱ استعلام بسته هدیه *۹۷*۰# ۰ راهنما *۹۷*۹# ۹
https://www.mci.ir/eydi1397
با عرض سلام و احترام خدمت دوستان و اساتید و ضمن تبریک سال نو،
در مورد سقف مصرف منصفانه بسته های شبانه که دوستان تو صفحات قبلی دچار شک و تردید هستن، باید عرض کنم که چنین چیزی صحت نداره و بنده الان حدود دو ماه و 10 روز هست که از 1 بامداد تا 11 صبح دانلود می کنم و محدودیتی هم تا حالا ندیدم، چرا که سیستم اکانتینگی ندارن که بخوان محاسبه ترافیک و اینا رو بکنن. در مورد کاهش عمدی سرعت بعد از یه مدت باید بگم که این موضوع هم صحت نداره و فقط بستگی به فاصله از دکل و تعداد مشترک نزدیک دکل و کیفیت دکل از نظر سرعت داره. چرا که مثلا تو یه شب و تو بازه های مختلف می بینید که تو یه بازه یک ساعته 38 گیگ دانلود کرده و تو ساعت بعدی 4 گیگ و تو ساعت بعدی دوباره 30 گیگ و....
با تغییر ساعت فردا شب چطوری حساب می شه؟ :n13:
شما هم مثل قدیمی ها دنبال ساعت قدیم و جدیدی هانقل قول:
شما 3 جدید تا 7 جدید باید دانلود کنی :n02:
سلامنقل قول:
پس چرا برای من فعال نمیشه و ارور msisdn: میده؟
فروردینیها؛ اولین هدیه تولدتون رو از همراه اول بگیرین:
۲۴ ساعت مکالمه رایگان درون شبکه
یا ۱۲۰ امتیاز باشگاه فیروزهای
*10*41#
با 4.5g اینه سرعت دانلودتون؟نقل قول:
من با 4g شبانه همراه اول هات اسپات میکنم گوشیو نهایت سرعتم 3مگ هست تازه بهترین حالت
نرماله برای 4g یا مشکل داره وضع من؟
حق دارن که با تردید درباره تغییر ساعت فکر کنن آخه هیچ اعتبار و اطمینانی به تغییر همزمان ساعت سیستم اکانتینگ همراه اول نیستش و می بینین یه وقت بسته اصلی اگه پرحجم باشه به فنا میره.نقل قول:
دانلود شبانه روی همه طرح ها هنوز وجود داره؟
آره, فعلاً مشخص نیس تا کی, بعضی میگن تا 7 یا آخرفروردیننقل قول:
نقل قول:
به پاس استقبال مشترکین از طرح اینترنت نامحدود رایگان ۳ بامداد تا ۷ صبح، این طرح تا اطلاع ثانوی تمدید می شود. مشترکین همراه اول می توانند با خرید هر یک از بسته های اینترنت همراه اول، از ساعت ۳ تا ۷ صبح از ترافیک رایگان اینترنت به صورت نامحدود بهرهمند شوند.
با سلام میخواستم یه نرم افزار معرفی کنم که میتونه دارندگان مودم های 4gرو شگفت زده کنه بهترین نرم افزار برای کاربران حرفه ای مودم های4g امکان تغییر فرکانس به صورت دستی امکان فعال کردن+4در مودم امکان فقل کردن فرکانس های 4g وخیلی امکانات بی نظیر که تو تنظیمات مودما نیست این برنامه lte wotch رو توی جیب میزاره روی گو شیهای اندروید نصب میشه
اسم این نرم افزار اندرویدیHuawei_Manager_1.1_PL هست فقط مشکلی که دارم نمی دونم چجوری اینجا اپلود میشه
لینک دانلود نرم افزار
چطوری انگلیسی میشهنقل قول:
هنوزم طرح زمستانی 3-7 رایگان یا برداشتن؟
تعطیل شد؟
فعلا که هَنقل قول:
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
تمدید طرح اینترنت نامحدود رایگان (از ساعت ۳ بامداد تا ۷ صبح)
من نميدونم اين همراه اول اجازه داره بيش از 3 ماه تمديد کنه و قانون بهش گير بده ازونور اجازه داره Volte بياره و ازونور اجازه داره 4g 900Mhz بياره و ازونور تماس تلگرام روش ----- نيست ولي ايرانسل اجازه نداره اين کارارو بکنهنقل قول:
البته تمديد اينترنت رايگان به نفع کاربرانم هست
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
ایرانسل اجازه volte داره ولی چون مشترک ها بیشتر از دیتا استفاده می کنن نیاز نداره خیلی که volte رو گسترش بده برای استفاده از ۹۰۰ هم نیاز به اجازه نیست هر اپراتور فرکانس ۹۰۰ داره می تونه روش توجی ببنده تیریجی ببنده یا فورجی از بابت رایگان هم که ایرانسل به شدت خسیسه به طور مثال قبلا برای دائمی شدن سیم کارت ۲۰ گیگ ماه اول می داد و ۶ گیگ تا ۶ ماه الان ۶ گیگ حذف شده برای پرداخت قبض قبل از ۲۰ ام یک روز ۱۰۰ گیگ می داد شده یک گیگ به دائمی ها روزی یک ساعت مکالمه رایگان میده اما چند ماه پیش و اوایل طرح شما می تونستی تو هر ساعت از شبانه روز یک ساعت رو فعال کنی ولی الان دقیق باید ۲۴ ساعت بگذره از آخرین استفادت از اون طرح هدیه میده اگر شارژت صفر باشه قابل استفاده نیست مثلا به خودم برای عید ۱۰۰ دقیقه مکالمه داد ولی چون شارژم صفره قابل استفاده نیست یا مثلا صبح ها یک گیگ رایگان میده اگر شارژت صفر باشه اون یک گیگ رایگان رو برات می زنه ۵۰ تومن ولی به محض اینکه شارژ کنی ۵۰ تومن میشه صفر یا مثلا هدیه تبدیل یوسیم و یک سری هدایا که از ساعت ۱۰ شب تا ۲ قابل استفاده نیست در کل روز به روز خسیس تر میشهنقل قول:
آقا ايمان الان چند مگاهرتز روي باند 900 جا گذاشتن براي LTE ايرانسل؟ مگر 35 مگاهرتز ظرفيت بيشتر داره؟نقل قول:
همراه اول فرکانس تالیا رو هم داره وگرنه اون هم اینقدر نداشت ولی در عوض مشترک های تالیا به همراه اول وصل میشن همچنین فرکانس gsm روستایی در کل به این قضیه کار ندارم بحث سر مجوز نیست می تونه تیریجی ۹۰۰ نبنده فورجی ۹۰۰ ببندهنقل قول:
همراه اول فرکانس تالیا رو هم داره وگرنه اون هم اینقدر نداشت ولی در عوض مشترک های تالیا به همراه اول وصل میشن همچنین فرکانس gsm روستایی در کل به این قضیه کار ندارم بحث سر مجوز نیست می تونه تیریجی ۹۰۰ نبنده فورجی ۹۰۰ ببندهنقل قول:
اينکه نشد، همراه اول 3G 900 دوال کرير داشته باشه ولي ايرانسل کلا 3G نبنده؟ يني همراه اول 15 مگاهرتز برداره و ايرانسل 5 مگاهرتز؟نقل قول:
کجاي دنيا 3G 900 رو دوال کرير ميکنن که به اپراتور هاي ديگه چيزي نرسه؟ اين مافيا نيست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یکسال میسه کلا منطقه ما که مرکز استان هم هستیم تری جی ایرانسل خیلی داغونه بزور ی صفحه باز میکنه بازی انلاین همش قط میشه. ولی فورجی ایرانسل خوبه قبلا تریجیشم خوب بود الان کلا تعطیله تریجیش دلیلشم نمیدونمنقل قول:
فرستاده شده از E6533ِ من با Tapatalk
ایرانسل ۹ مگاهرتزه مورد بعد فرکانس ها رو رگولاتوری تخصیص میده فله ای نیست که هر کس هر چقدر خواست بره بگیرنقل قول:
والا چيزي جر فله اي گرفتن ما نديديم، باند 800 هم کلا دادن به هايوب، يني 5 مگارهرتزم به ايرانسل ندادننقل قول:
های وب قضیش فرق می کنه اون uso بعدم الان که دیگه به های وب وصل میشن همهنقل قول:
بله قضيه همه فرق ميکنه وقتي قراره فرکانس پايين به ايرانسل نرسهنقل قول:
اگر داخل شهر ها به فرکانس 800 وصل ميشديم و باند 800 هم تجميع ميشد با ايرانسل ميشد حرف شما، ولي الان رومينگ ميشه با هايوب اون هم فقط خارج شهر ها.
تماس تلگرام روی همراه اول کار میکنه مگه؟!نقل قول: