[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تلفن پشتیبانی هم هرچی از صبح دارم میگیرم ایراد داره.
Printable View
تلفن پشتیبانی هم هرچی از صبح دارم میگیرم ایراد داره.
میشه لطف کنید بگید داخل لینوکس چطوری میشه در حالت بریج از وای فای استفاده کرد؟نقل قول:
من میخواهم وایرلس وصل باشه اما اینترنتی که مودم به کامپیوتر میدهد را هر وقت خواستم قطع کنم! ولی چون کانکشنی در این حالت نیست نمیشه! راهنمایی لطفاً
پخ شد :n06:نقل قول:
یعنی چی؟!!!!نقل قول:
خب از همین جا کانکت دیسکانکت کن :
یا اینکه برو تو تنظیمات مودم، قسمت Internet Setup ، بعد edit رو بزن، بعد قسمت Dial-up mode رو بذار روی Manual ، بعد Apply رو بزن ؛ حالا با این کار می تونی اینترنتو از مودم کانکت و دیسکانکت کنی(در حالی که وایرلس وصله) و با هر بار کانکت دیسکانکت، یه ip جدید بهت میده.
منوی اینترنت کانکشن من اینطوریه :نقل قول:
احتمالاً شما با لپ تاپ وصل میشید که منوی وایرلس دارید ولی فکر نکنم با pc همچین منویی نشان بده
خب چون با لن وصل شدی،اینجوریه.(اصن وایرلست یا خاموشه یا اینکه کامپیوترت Wifi نداره)نقل قول:
برو network and sharing center ، بعد از منوی سمت چپ برو قسمت change adapter settings ، بعد روی Local Area Connection کلیک راست کن و disable رو بزن.
های وب واسه پیج باز کردن و قند شکن داغونه:n34::n34::n34::n34::n34::n34::n34:
بدجور داغونه معلوم نیست دارن چه غلطی می کنن که سرعت و خراب کردن
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان برای قند شکن پیشنهاد میکنم از سایتی خریداری کنید که محدودیت نداشته باشه چون قبلا هم خودم اینحوری بود تا اینکه یکی از دوستان در همین سایت یه سایت خوب را پیشنهاد داد
چند روزی هست تو های وب برای تمام برنامه هایی که اطلاعاتشون رو کد گذاری میکنن اختلال ایجاد میشه مثل قند شکن و وایبرو ... خودشون قبول نمیکنن !!!:n31::n24:
سلام دوستان وارد پنل کاربریتون بشید و در تب بسته های ویژه فشفشه 1 تا 3 گیگ 1 روز هدیه نوروز خودتون رو فعال کنید به من 1 گیگ 1 روزه داد ( لازم به ذکر است، مهلت دریافت این هدیه، تا 13 فروردین می باشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]فروردین 08, 1394
ضمن عرض تبریک به مناسبت فرا رسیدن نوروز باستانی، امیدواریم تعطیلات خوبی را پشت سر گذاشته، سال خوب و موفقی را در پیش رو داشته باشید. با آرزوی سلامتی و شادکامی، به اطلاع می رساند، مشترکین "های وب" می توانند جهت دریافت هدیه به مناسبت سال نو،به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خود مراجعه نموده، از 1 گیگ تا 3 گیگ فشفشه، دریافت نمایند.
لازم به ذکر است، مهلت دریافت این هدیه، تا 13 فروردین می باشد.
دوستان کسی تا حالا کد تخفیف ساخته؟مثلا کد تخفیف فشفشه 0.5 گیگ کسی تا حالا ساخته؟
سرویس یک مگ
تایم رایگان شبانه 4-7 صبح
دانلود از سرور داخلی یا دان از قند شکن-کدوم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/نقل قول:
برای شما ها کند نیست؟ چند روزه به زور پیج باز می کنه. وایبرم هم درست کار نمی کنه نمی دونم به هم مربوطه یا نه ولی خیلی دیلی داره
کیفیت و پینگ های وب فوق العاده افتضاح بود ، از اول عید افتضاح تر هم شده . :n21:نقل قول:
این مشکل قطع و وصل شدن بخاطر های وب نیست(قبیل از کیفیت بد پینگ و دیسکانکت شدن از وایبر و بازی های انلاین psnو xbox live و steam و بد بودن سرعت دانلود و اپلود)
(هر چند های وب بازم دخیل هست تو این مشکل اما 99% کیفیت بد اینترنت به دلیل کوتاهی های وب نیست ایندفعه)
این خرابی به دلیل اجرای فاز دوم فیلترینگ هوشمند هست و تا زمان برگشت به حالت قبل هیچ راهی نداره تا این مشکلات درست بشن
چرا بانک مجازی فشفشه هارو نشون نمیده ؟؟!!
برای من که نشون میده و درست هستنقل قول:
نقل قول:
فقط با ای پی خود های وب میتونی کد تخفیف رو ببینی
شم احتمالاً یا با هیلتر شکن رفتی تو پنل یا با یه ISP دیگه
حیف از پول که بدی به های وب :n34::n34::n34:
8.8.8.8
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
یه جور داغون کردن که پی ام میدیتو وایبر یه رب بعد میرسه صحبت که اصلا نمیشه کرد نرمافزارهای مشابه هم همینطور. بازی وب گردیهم که دیگه هیچ. نمیدونم مشکلشونچیه این همه پول میگرن بازم دشمنی دارن با مردم!!!!
آقا من سه شب سرعت دانلود شبانم رو 60 محدود شده. قبلا تا رو 600 بود چون خطمو رو 6 مگ بستن.
دیگه های وب هم شبانشو محدود کرد. بدرد نمیخوره دیگه
سلام
دیروز از های وب با من تماس گرفتن .
از بازرسی شون .
ازم یک سری سوالات رو پرسیدن که من مثلا نمره بدم بهشون .
منم نمرات رو از صفر تا ده بود , خیلی محترمانه بهشون دادم .
آیا با شماها هم تماس گرفتن !؟
از هر طریقی که میرم بازم نشون نمیده :/نقل قول:
با منم تماس گرفتن،ولی نه دیروز....اواخر سال قبل بود....نقل قول:
دمت گرمنقل قول:
از منم 10 تا سوال کرد منم همش نمره 0 دادم :n02:
به دلیل اختلالات فیلتر ینگ هوشمند هست و بعضی جاها دارن تست میکنن تا نهایتا سراسری بشه. باید از قندشکنهاب بروز استفاده کنید.نقل قول:
دوستان شما هم سرعت شبانتون پایین اومده؟ فکر کنم های وب هم سیاست محدود کردن رو در پیش گرفته
نه ولی دو شبه ساعتای 11 12 به بعد فقط سایتای داخلی باز میشه
عملا اینترنت قطعه. بیشتر از ۷۵٪ پکت لاس.
اتفاقا من برعکس شمام ...نقل قول:
از ظهر تا حالا یک لحظه هم تایم اوت نداده .
اینم تست
یعنی یک دونه هم پکت لاست نداشتم ...
اکثر سرورهای دور رو ... آمریکا ... استرالیا ... و ...
تازه پینگ هم خوبه ...
منتها دو روزه که سرویس کریو من کانکت میشه اما دیگه اینترنتم هیچی باز نمیکنه ... کلا قطع میشه دسترسیم ...
واسه شما هم همینطوریه ؟
آره منم دقیقا همینطورم. الان واسه من تونل پلاس کار میکنه با inet ولی سرعتا پایینه. مشکل واسه فیلترینگ هوشمنده. دارن فاز دوم رو آزمایش میکنننقل قول:
دوستان 1 گیگ فشفشه هدیه را چطور استفاده میکنند؟ تا حالا فشفشه استفاده نکردم نمیدونم چیه؟
بانک مجازی » مشاهده کد نخفیف » اعمال کردن توسط آیکون پلی .نقل قول:
دیشب هر یک ربع قطع می کردن . چقدر ادم میتونه بیکار باشه شبها روی فیلترینگ کار کنه !!!!!
من کد تخفیف ندارم چرا !نقل قول:
:|
باز شروع کردن یک ربع به یک ربع قطع می کنن.