آره فقط برا خوزستانه چون صدامون در نمیاد !!!نقل قول:
آب کارون رو کش رفتن !! از 22000 شهید 16000 شهید خوزستانی 95 درصد افراد شاغل در ادارات و ... غیر بومی ....
کجای کاری دادا :n28:
Printable View
آره فقط برا خوزستانه چون صدامون در نمیاد !!!نقل قول:
آب کارون رو کش رفتن !! از 22000 شهید 16000 شهید خوزستانی 95 درصد افراد شاغل در ادارات و ... غیر بومی ....
کجای کاری دادا :n28:
اینجوری نیست استانهایی بودن که قبل از خوزستان نامحدود رو برداشتن فکر کنم خراسان و اراک تا اونجا که خاطرم هستنقل قول:
سلام...دوستان Adsl مخابرات اهواز شبا دانلود رایگان داره؟
اگه آره از چه ساعتی و رو چه تعرفه هاییش؟
لطفا حذف شود...
ساعت 2 الی 7نقل قول:
همه تعرفه ها 2 تا 7 صبح رایگان هستند. اگه شبانه سرعت خوب برای دانلود میخواید سرویس 2 مگ بگیرید.نقل قول:
من دیروز طرح 2 مگم راه افتاد همون روز اول 500 مگش پرید:n27::n23:نقل قول:
ساعت 2 شب بیدار بودم نگاه کردم سرعت دانلود 230 بود صبح بلند شدم بزور 1 گیگ دانلود کرده بود....:n28::n24::n29:
چییییییییییییییییییییییی بگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگ گگگگگگگگگگگگگم
بچه های سرویس های سیترا شبانه رو حذف کردند ( سرویس استاندارد )
دیگه وقتی 2 مگ اینجوریه شما حساب کن بقیش چیهنقل قول:
دارم دیوونه می شم هر طور شده میرم پارس آنلاین شده 3 ماه تخلیه شه 3 ماه تو نوبت پورت بمونم دیگه ارزش نداره بخدا :n03:نقل قول:
واقعا یعنی این استانداردا شبانه ندارن؟از خودشون پرسیدی؟نقل قول:
درسته چند وقته سرعت شبانه رو محدود کردن شارژ خوری هم چند برابر فکر کنم 2گیگشون 500مگ هم نباشهنقل قول:
دوستان درسته که این استانداردا شبانه رو برداشتن؟من نت بدون شبانه نمیخوام حتی اگه مجانی باشه چون هیچ ارزشی نداره
بقیه نمایندگی های مخابرات هم شبانه رو حذف کردند؟
آره داداش از خودشون پرسیدم خودمم دوست دارم بدونم بقیه نمایندگی ها حذف شدن یا نه ؟نقل قول:
نظرت چیه برم پارس ؟
پس اگه شبانه رو برداشتن منم تخلیه میکنم چون اینترنتی که شبانه نداشته باشه اصلا بدرد من نمیخوره اونم با اینا که 2گیگشون 500مگ هم نیستنقل قول:
پارس انلاین سرعت شبانه 1مگش 100 کیلوبایته 2مگش هم 200 فکر کنم بهتر از هیچی باشه ولی یه پرس و جو کن ببین شرکت بهتری هم برا شبانه هست بهم خبری بده خودم هم پیگیرشم
بعد از چند سال مثل اینکه لحظه خداحافظی همیشگی با مخابرات فرا رسیده دل کندن از شبانش واقعا سخته:n14:
واقعا واسه مخابرات متاسفم چون داره کاربرای قدیمی خودشو از دست میده
عزیزم خیلی هم سخت نیست کسایی هستن که شبی 9 گیگ با پارس دان می کنن :n19:نقل قول:
یعنی پارس انلاین اهواز اینقدر وضعش خوبه؟نقل قول:
من الان با پشتیبانی تماس گرفتم گفت شبانه ها و نامحدودا رو حذف کردیم
های وب هم که شبانه درستی نداره پس میمونه همون پارس انلاین البته شرکتای متفرقه هم بعضیاشون بهترن
یکم شانسیه به مرکز مخابراتی هم مربوطه ولی به غیر از اینا شبا محدود میکنن روی سرعت واقعی که با یه ترفندی یادم نیست چی بود سرعت رو از 200 میرسونن به 600-800:n20:نقل قول:
فکر نمیکنم زیاد به مرکز مخابراتی ربطی داشته باشه چون وقتی خط تلفنی کیفیت داشته باشه (تا 20مگ بکشه) فقط میمونه اینکه دان استریمو زیاد ببندن و از نرم افزار محدود نکنننقل قول:
پارس انلاین 3تا نمایندگی داره تو اهواز کسی میدونه کدومش بهتره؟
داداش مثل اینکه ضریب اشتراک و شلوغی مرکز مخابراتی رو فراموش کردینقل قول:
از نظر شلوغی که 100% راستش حذف شبانه ذهنمو مشغول کرده بود:n02:نقل قول:
خوبیش اینه که خطو همون روز رانژه میکنه و فرصتی به مخابرات نمیده
به نظرت بمونم تا پارس انلاین جشنواره ای بزاره یا اینکه عادی ثبت نام کنم؟
این وضعیت نت منه...منتظرم این 1 ماه تموم شه که تخلیه کنم 100%.از همون فروردین 90 که تازه مخابرات اومده بود شعبه نداشت ثبت نام کردم.اوایل نتش خوب بود بعد چند ماه خراب شد بعدش درستش کردن..تا الان که هیچ مشکلی نداشت واقعا..یهو از اول اردیبهشت خراب شد..نامحدود ورداشتن پینگ بالا..تایم اوت شدید .پاسخگو هم ک نیستن میندازن گردن خط تلفن .دیشبم ک واسه دانلود شبانه ترافیک برده ازم .بای مخابرات :n05: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n10:
حالا اگه رفتیم پارس خیالمون راحت باشه که اونم شبانه رو حذف نمیکنه؟:n13:
زنگ زدم پارس شعبه کیانپارس گفت پورت خالی نداریم و ممکنه 1ماه دیگه ثبت نام کنیم:n03:
دوستان از طریق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شکایت کنید. با من از اهواز تماس گرفتن و علت شکایت رو پرسیدن، برای حذف نامحدود شکایت کرده بودم، گفتن پیگیری میکنیم زود خبرشو میدیم.
شبانه واسه من افت سرعت نداره به طور متوسط با سرعت 250 دانلود میکنم (مخابرات)
نیازی هست ساعت 2 مودم رو خاموش و روشن کنم ؟
من با پشتیبانی ضحی که تماس گرفتم گفت:کاربرا شکایت کردن ولی ما شبانه و نامحدودا رو حذف کردیم تا مشکل افت سرعت برطرف بشه یعنی افت سرعت بخاطر شبانه و نامحدودا هست
پشتیبانی اکسین:شاید شبانه برگرده شاید هم برنگرده ولی فعلا حذفه
دوستان اگر شکایت کردید این جمله:(حذف دانلود شبانه) رو هم ذکر کنید
نتی که نه شبانه داشته باشه نه نامحدود فقط پول دور ریختنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شماره 11 و 27 مال دیشب و پریشب شبانه رایگان منه .
دانلود رایگان شبانه حذف نشده میگه میشه حذف کنن همه مشتریا صد درصد میپرن میرن پارس آنلاین یا شاتل .
ولی نامحدودا رو برداشتن :n28:
پشتیبانی چرت و پرت زیاد میگه مثلا گفت رایگان 2 تا 6 صبحه اما تا 7 رایگانه اینا که مریض نیستن خودشون رو بیکار کنننقل قول:
عزیزم با خرید سرویس جدید حذف میشه برو تو سایت یه نگاه بنداز اسمشون شده سرویس استاندارد ..... خودم زنگ زدم مسئول فروش گفت حذف شدننقل قول:
پارس انلاین که میگن افتضاح شده شاتل هم همینطور پس کجا باید بریم؟:n28:
کسی از این isp های متفرقه سراغ نداره که شبانش خوب باشه؟
پارس هم خوب نیست ؟ :n30:نقل قول:
چشه ؟ شبانش سرعت میاد پایین ؟
آخه خیلی ها که پارس هستن ناراصین که چرا با 256 شبانه با سرعت 300 نمیتونن دانلود کنن
نه متاسفانه فامیلمون 2مگشو داره رو 9مگ بستن سرعتش روزا 1.7 مگ با خارج هم 0.2مگ تازه میگه شبا بدتر از اینا میشه از چند نفر دیگه هم پرسیدم راضی نبودن فکر کنم هیچ راهی نداریم جز اینکه هممون شکایت کنیم و شبانه رو پس بگیریم:n27:نقل قول:
فقط پارس انلاین بعضی از استان ها خوبه مثلا تهران البته اونا مخابراتشون هم بهتر از مخابرات ماست
اینترنت بدون شبانه رایگان به درد عمشون میخوره بی خیال فوقش اعرفه تموم میشه بدون اینترنت میمونیم کمتر از این که نیست خا ک تو سرشون به جا اینکه ارتقا بدن خودشون رو به فکر کاربرا و درآمد خودشون باشن دارن عملا خودشون رو نابود میکنن هم مارو :n28::n28::n28::n14:نقل قول:
کجا زمان عمو محموت این شکلی بود ما اعتراض داریم به محموت نیاز داریم :n04:نقل قول:
داداش این تستها رو نگاه مال King IMAN هستنقل قول:
اولی شبانه ـس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:محتوای مخفی: 1
به نطر من اگه شبانه رو حذف کردن همه خط رو تخلیه کنند تا حساب کار دستشون بیاد من که اگه حذف کنند یک ثانیه هم معطل نمیکنم
بعضی از دوستان میان میگن هر بلایی میخوان سر خوزستان و خوزستانی ها میارن به نظر من مشکل از بی عرضگی خودمونه من 13 سال اصفهان زندگی کردم و میدیدم اصفهانیها چطوری از حقشون دفاع میکنن و بزور هم شده حقشون رو میگیرن حق رو باید گرفت همینجوری بهت نمیدن هر چند فکر میکنم این جریان بازی سیاسی و تخریبیه
این تدبیر کلید سازه و وزراش این تازه اتمام سال اول و شروع سال دومشه :n13:نقل قول:
دوست من یادمون باشه مخابرات دست کیه شما رو نمیدونم ولی ما دوره اصلاحات یادمونه که از این بازیها و خرابکاریها تا کجا پیش رفتنقل قول: