دوستان ببخشید کسی ادکلن rsvp نزده ؟
Printable View
دوستان ببخشید کسی ادکلن rsvp نزده ؟
سلام
دوستان تا رنج 300 با رایجه تلخ و ملایم برا ادکلن مردانه ، کدوم ادکلن هارو پیشنهاد میکنید که 1. بیشترین پخش بو و 2. ماندگاری بالا داشته باشه ؟!
ممنون
ysl m7 oud abslouنقل قول:
ممنوننقل قول:
ysl m7 oud abslou
ادکلن مورد علاقم هست اما متاسفانه دیگه اصلا پیدا نمیشه هرجا میرم !
پیشنهاد دیگه ؟!
ملایم بودن با پخش بالا بنظر مغایرت داره!نقل قول:
بنظرم با درنظر گرفتن مطلوب بودن رایحه میشه به کارتیر رودستر اسپرت و گوچی گیلتی اشاره کرد:n01:
ممنوننقل قول:
ملایم بودن با پخش بالا بنظر مغایرت داره!
بنظرم با درنظر گرفتن مطلوب بودن رایحه میشه به کارتیر رودستر اسپرت و گوچی گیلتی اشاره کرد:n01:
ولی من اینو نمیتونم قبول کنم که رایحه ملایم در تضاد با پخش بو باشه ! هرچند رایحه های تند و گرم... قطعا پخش بوی بهتری دارن اما عطرهای ملایم زیادی حس کردم که رد بوی قوی داشتن ! اما متاسفانه نشناختم عطرش رو !
من فکر میکنم بنظر شما ملایم رسیده:n06:همونطور که گفتید عطر رو نشناختید پس نمیشه با قطعیت گفت که ملایم بودهنقل قول:
گاهی رایحه ای گذرا به مشام میرسه که ممکنه نت پایانی یک عطر باشه که قطعا بطور کلی قابل قضاوت نیست((البته نظر شخصیم هست))
مثلا از دید من F رنگ مشکی از برند سالواتوره فرگامو وقتی از کنار کسی که استفاده کرده رد بشم بوی ملایمی داره ولی در اصل خیلی هم ملایم نیست:n16:
بله دقیقا حق با شماستنقل قول:
من فکر میکنم بنظر شما ملایم رسیده:n06:همونطور که گفتید عطر رو نشناختید پس نمیشه با قطعیت گفت که ملایم بوده
گاهی رایحه ای گذرا به مشام میرسه که ممکنه نت پایانی یک عطر باشه که قطعا بطور کلی قابل قضاوت نیست((البته نظر شخصیم هست))
مثلا از دید من F رنگ مشکی از برند سالواتوره فرگامو وقتی از کنار کسی که استفاده کرده رد بشم بوی ملایمی داره ولی در اصل خیلی هم ملایم نیست:n16:
البته من به شخصه فک میکنم بعضا عطر و ادکلن هائی که تو باز یا سایتها به عنوان گرم و تند نام برده میشن در اصل به معنای کلمه تند هم نیستند ! شاید هم مشام من اینو میگه !
و مشکل اصلی برای من اینجاست که نمیشه به همه رایحه ها یکجا دسترسی داشت و اینجاست که انتخاب سخت میشه !
من اینبار دنبال ادکلن یه جنتلمن واقعی و خاصه خاص هستم ! :دی
باسلام خدمت همه دوستان ، کسی درمورد عطر ایسی میاک بلو اطلاعی داره...? کسی استفاده اش کرده ? موندگاری و پخش بو ? لطفا اطلاعات بدهید .....ممنونم
عطری خنک و گیاه گونه مخصوص فصل های گرم (بهار و تابستان) دارای پخش بو و ماندگاری بسیار بالانقل قول:
البته قبل از خرید حتما تست کنید چون به سلیقه بعضی ها سازگار نیست
مثلا خوده من :n01: بوی شدید گل شمعدانی ازش حس میکنم:n15:
اما این هم در نظر بگیرید با توجه به قیمت یکی از عطرهای خنک باارزشی هست که پخش بوش عالیه ((عطرای خنک معمولا پخش و ماندگاری عالی ندارند))
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان کسی از قیمت این عطرهای بورژوا اطلاعی داره؟ یا کیفیتشون که در چه حدی هستند؟
خیلی ممنون:n16:
خب خودم رفتم تست کردم و بدترینش رو خریدم متاسفانه :دینقل قول:
اونی که پاپیون بنفش داره با اسمGlamour Excessiveرایحه پودری نارگیلی قوی داشت میشه گفت مناسب فصل سرما هست
اونی که پاپیون سورمه ای داره با اسمGlamour Chik عطری شیرین و وانیلی و گرم مناسب فصل سرما بود
اونی که پاپیون صورتی ساده داره با اسم Glamour lovelyرایحه بسیار ملیح و دلنشینی از رز داره فکر میکنم چهارفصل باشه مطلقا بوی گل رز میده و من همینو خریدم:n29: ولی خب واسه استفاده روزانه و اینکه یک عطری باشه داخل کیف دم دستی بد نیست
و مورد اخر پایپیون صورتی با توپ های سفید اسمشGlamour Fantasy بود که رایحه ای شیرین و میوه ای بود بیشتر
نکات قابل توجه :
خطی بودن رایحه ها یعنی از ابتدا تا انتها تغییر رایحه خاصی حس نمیشه!
حجم عطرها 80 میل و پرفیوم بودند!
قیمت این عطرها 52 هزار تومان بود
از لحاظ ظاهر برای هدیه دادن:n10:موارد مناسبی هستند و انصافا رنگ بنفش و سورمه ایش خیلی خوب بودن:n17:
نتیجه گیری اینکه لطفا از برندهای نه چندان آشنا (در زمینه عطر وگرنه بورژوا یکی از برندهای خیلی خوب در لوازم آرایشه) بدون شناخت و معرفی خرید نکنید:n15:
پ.ن: الان سوال پیش میاد چرا از همه بدترش رو خریدم؟ متاسفانه رنگ بنفش و اون صورتیه توپ توپی فقط تسترش رو داشت بین دوتای دیگه اون سورمه ای درسته مناسب این فصل بود ولی خب من خیلی عطر گرم جدیدا زیاد خریدم دیگه رسیدم به اون صورتی سادهه:n14:
با سلام
یه عطر زنانه میخوام با بویی ملایم و شیرین در سبک halloween EDT البته با شیرینی کمتر
با قیمت حدود 150- 200
پیشنهاد دوستان چه عطری هست؟!
بربری(باربری) د بیت :n17:نقل قول:
مرسی از پاسختوننقل قول:
نطرتوت راجع به این کار چیه ؟
گوچی گیلتی
سلام دوست گرامینقل قول:
متاسفانه تستی بر عطری که نام بردید نداشتم:n16:
باسلام ...در باره عطر اونتوس و عطر توسکان لدر توصیح دهید و تجربیات ارزنده تان در این مورد موندگاری ،و پخش بو و در چه فصل سال قابل استفاده هست......ممنونم ...و
نقل قول:+نقل قول:
نت ابتدایی ،با رایحه ای میوه ای و با طراوت از گیاهان شهر Corsica باز می شود و ترنج ایتالیایی
نت میانی به صورت چوبی-گل دار طراحی شده. از ترکیب گل رز و چوب و گل یاسمن
در نت نهایی از رایحه خزه چوب بلوط اسپانیایی و عنبر سائل
عطری که گستاخ و بسیار مردانه و بی باک طراحی شده. تولید 2010 هست و در دسته ای جدید از خانواده های بویایی (چایپر- میوه ای ) قرار داره. دوام بسیــــــــار خوبی داره و عطریه که پس از عبورتون ،ردپای اون باقی می مونه!
- گروه بویایی: میوه ای
- سبک رایحه: خاکی
- فصل استفاده: فصول گرم
- موارد مصرف: رسمی
- استایل عطر: جنتلمن و سطح بالا
+
توسکان لدر تام فورد
تام فورد نابغه از این نعمت طبیعت بهره جسته و یک عطر یگانه و در نوع خود بی رقیب را تولید نموده است. شما عطری پیش رو دارید که چرمی ، چوبی و دودی ست و می توان آن را عطری فاقد طعم شیرین دانست.
شاهکاری که با نت دقیق زعفران ، تمشک و آویشن شروع میشود در نت میانی با ترکیب عجیب کندر و گل یاس روان آدمی را نوازش می دهد تا داستان اصلی شروع شده و پرده آخر سمفونی یعنی چرم و عود نواخته شود. این پرده از این سمفونی رویایی ساعتها چون یک اسب زیبا در عرصه مشام شما و اطرافیان خواهد تاخت.
- گروه بویایی: چرمی
- سبک رایحه: دودی
- فصل استفاده: فصول سرد
- موارد مصرف: رسمی
- استایل عطر: پر حرارت و فریبنده
پ.ن: برگرفته از پرفیوم امپریال+نظر جناب شریف عطار و آقای صالحنقل قول:
واقعا ممنونم ...:»
تام فورد، توسکان لِدِررایحه ای با نوتِ اوّلیّه ی میوه ای که کم کم به نوتِ چوب بو-عنبربو تغییر می یابد. در نوت چوب-بوی این عطر، از عناصری همچون نوت های سدر و کاج استفاده شده است. در نوتِ پایانی، نوتِ شیرین وجود دارد.هرچند نوتِ چوب-بو، معمولاً در عطرهای مردانه رواج دارد، امّا نوتِ میوه ای ابتدایی عطر، مخصوص عطرهای زنانه است. این عطر، مردانه بوده با این تفاوت که برخی عناصر کلیدی زنانه در آن راه یافته است.انتشار و ماندگاری این عطر، مناسب است و رنگین کمان رایحه ی آن، کامل و پُر بنظر نمی رسد. بدین معنی که در برخی قسمت های رایحه ی این عطر، خلأ وجود دارد که می بایست با نوت های دیگر تکمیل می گردید.شخصیّت این عطر، تقریباً سنگین، شیرین، گرم، غنی است.بنظر رایحه ی این عطر برای جلسات رسمی و فصول سرد سال و افراد میانسال و مسن مناسب می باشد.نقل قول:
ممنونم از اساتید خودم...ماندگاری توسکان لدر بیشتر است یا تق هرمس ....آیا بوی تق هرمس شبیه توسکان هس ....ممنونم . تق هرمس درچه فصلی میشه ازش استفاده کرد?
از نظر بویایی کاملا باهم فرق می کنندنقل قول:
هرمیس جز رایحه های ترش و مقداری تلخ هست ولی توسکان بسیار تلخ و در نت پایانی شیرین هست
هرمیس جزو بوهایی است که یا دوسش دارید و یا ازش متنفر میشید که من جزو دسته دوم هستند علاوه بر اینکه رایحه های بدل ازش زیاده ولی توسکان لدر اینطور نیست
بشخصه تو خرید توسکان لدر یا توباکو وانیل شک نمی کنم فقط میمونه مساله هزینه اش
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام
از دوستان کسی تستی بر rose the one D&G داشته؟
ممنونم اگه توصیفی ارایه بدید.
سلام دوستان.
اگه میشه چندتا عطر خنک معرفی کنید.
ممنون.
اکوا پیور هومنقل قول:
دانهیل فرش
blue de chanel
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان یه gucci by gucci pour homme گرفتم 160 تومن...خوبه ؟
البته نمونه تست هست واسه همین ارزونتر شد فکر کنم.طرف گفت نمونه غیر تست 240 تومنه.
سلامنقل قول:
محدوده قیمتی؟
اگر محدوده پایین مدنظر باشه
سراغ آزارو کروم لجند و آزارو کروم اسپرت برید
اگر ماندگاری و پخش خوب میخواید در محدوده 200 تومن مونت بلنک لجند (مشکی) و ایسی میاکه بلو
اگر رده بالاتر مدنظر باشه بلو دشنل، پلو بلو، پیورشات از تری ماگلر
سلام دوست گرامینقل قول:
نه اگر عطر رو بدون جعبه گرفتید گرونه!
قیمت اصلش زیر 200 تومن هست
عطری چهارفصل با رایحه تقریبا تلخ و ملایم
ماندگاری نه چندان جالب
تق هرمس، عطری متفاوت از روند رایج بازار:عطری با طلیعه ی ترش و تلخ که به نوتی جدید بوجود آمده از آکورد "نعناع هندی" و وانیل ختم می شود. آکوردی بدیع که گل سرسبد نوت های این عطر است و از خلّاقیّت هنر عطّار سرچشمه می گیرد.در روزگاری که عطرهای تمیز (Clean) رسم و مُد بازار عطرهای مردانه می باشد، توقّع این است که رایحه های خارج از روند رایج، فقط بتوانند در عرضه های نیشِ یا در طرّاحی برای افراد خاص (عطرهای سفارشی) حضور داشته باشند. امّا تِغ، علی رغم دنبال ننمودن روند رایج، به موفّقیّت در فروش دست می یابد.شاید بتوان تغ را عطری قطبی نامید. چرا که ممکن است افرادی بشدّت عاشق آن باشند و بلعکس برخی متنفّر. علی رغم این، تِغ با پذیرش ریسکِ عرضه ی رایحه ای خارج از روند بازار و حائز بودن آکوردی نو، مورد تحسین است.نقل قول:
سلام به دوستان عزیز
در رنج قیمت ۳۰۰ تومن ادکولنی با رایحه گرم که مناسب برای خانم های میانسال باشد به بنده معرفی بفرمائید
از کمک دوستان سپاسگزارم
موفق باشید
گرم و شیرین ==سینما از ایو سن لورن و انجل از تری ماگلرنقل قول:
گرم و تلخ==ورساچه کریستال نویر
گرم و خاص!!==نارسیسو رودریگز فرهر ((شیشه مشکی))
من نارسیسو شیشه مشکی رو داشتم بدون شک فوق العاده ترین عطر گرم زنانه ای بود که تا حالا دیدم
البته ممکنه مقبول همه نباشه خیلی عطر سنگینی هست
ماندگاریش هم عالیه واقعا
باسلام خدمت همه اساتید...اگر زحمتی نیست ، 5 عطر با پخش بو و ماندگاری بالا برای فصل تابستان و 5 عطر هم با این خصوصیات برای فصل زمستان معرفی نمایید ...واقعا ممنونم
برای زمستان:نقل قول:
توسکان لدر از تام فورد
بلک ارکید از تام فورد
هرود از مارلی
تغ از هرمس
پیورهاوانا از تری ماگلر
وان میلیون از پاکو رابان
برای تابستان:
اونتوس از کرید
مونت بلنک لجند (مشکی)
ایسی میاکه بلو
آلور اسپرت از شنل
بلو د شنل
ممنونم ناظر انجمن...تشکر.
جورجیو ارمانی مدل ارمانی کد ( 75 میل اگه درست یادم باشه) میارزه 120 تومن بخرم؟تستر هم هست.
اون 100 میلش که بزرگتر هست رو یادمه 3 سال پیش گرفتم 100 تومن الان قیمت کردم گفتن بالای 250 تومن :n04:
دوستان تا 150 ادکلن برای هدیه (به یکی از دوستان پسر که 20 سالشونه) چی پیشنهاد میدین؟ یه چیزی که یخورده تک و خوشبو باشه بازم هر چی سلیقتونه؟ مرسی
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
سلامنقل قول:
یه ادکلنی که جدیدا خودم هم استفاده می کنم B.U.T Hermes هستش. ( اسم کاملش TERRE D.HERMES )
قیمتش خیلی ارزون تر از اونیه که شما فکر می کنید و من هم تا حالا ندیدم کسی استفاده کنه. (به قول خودتون تکه)
البته B.U.T XERYUS و B.U.T STILL هم خوبه ...
باز انتخاب با شماست!:n16:
ممنون ولی دوست گلم موضوع قیمتیه که میخوام بیشتر باشه این رفیق ما چون پولداره حداقل 150 میخوام باشهنقل قول:
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
اگر مطمئنید که تستر هست و عطر فیک نیست بله 120 مناسبهنقل قول:
بله هر دو حجم 75 و 125 میلش بالاتر از 250 تومن هستند...
من چندتا پیشنهاد دارم که با توجه به قیمت خیلی عطرای عالی هستند ((از نظر شخصی خودم))نقل قول:
آزارو دسیبل
دانهیل قهوه ای
بلک ایکس اس پاکو رابان (کمی بیش از 150 هست البته)
مطمئن هستید در مورد TERRE D.HERMES؟:n36: 50 میلش بالای 200 تومن هست...:n39:نقل قول:
نقل قول:
سلامنقل قول:
ببخشید، من یادم رفت که یه توضیحی رو بدم!
من خودم که گفتم استفاده می کنم و ارزونه، قیمت 20ml و جیبی اش رو عرض کردم.
من چون معمولا در حرکت بودم از جیبی اش استفاده می کنم و حواسم نبود که شما حجم بیشتری میخواین.
خیلی ممنون حتما امتحان میکنم.کسی نظری در مورد davidoff the game نداره؟ البته 200 تومنهنقل قول: