قابل توجه بعضیا!نقل قول:
Printable View
قابل توجه بعضیا!نقل قول:
والا عزیز این سرویس ها رو کسی نمیتونه تضمین بده که همیشه خوب هستنقل قول:
من خودم حدودا 2 سال و نیم هست وایمکس دارم تا 2 ماه پیش عالی بود خداییش برای من نه نوسان سرعت داشتم نه مشکل دیگه ای
از 2 ماه پیش تا الان کمی داره اذیت میکنه ایرانسل
ولی من هم یکی از دوستانم رایتل گرفته و به شدت راضی هست از سرعتش ولی اون هم مطمئن باشید یکمی که شلوغ بشه سرنوشتش مثل همین مبین نت و ایرانسل میشه
نقل قول:
خوب دیگه این ترفند سرویس دهنده هاست برای جذب مشتری . همشون روز اول بهترین اینترنت دنیا هستن ولی یه مدت که گذشت .............
مبین نت هم از این بدتره .اگر هم الان خوب باشه بعد چند ماه خراب میشه .پس خودتو خسته نکن .
نقل قول:
بله 100 درصد .ولی زمانش معلوم نیست شاید یه ماه دیگه شاید 2 سال دیگه.کافیه قیمت ها رو بیاره پایین تا همه برن سمتش اونوقت از ایرانسل و همراه اول هم بدتر میشه .حتی از لحاظ علمی هم که بخوای حساب کنی میبینی که به هیچ وجه امکان افزایش ظرفیت زیرساختی جز با اضافه کردن دکل های فراوان وجود نداره که اونم چون هزینه زیادی براشون داره اضافه نمیکنن .پس با افزایش یوزرها کیفیت به شدت افت میکنه.همراه هم چیز بدردبخوری غیر از رایتل وجود نداره .(البته فعلا)
نقل قول:
با این حرف موافق نیستم.
داریم راجع به اپراتور دوم کشور حرف میزنیم. تقریبا همه ایران سیم کارت ایرانسل دارن. ولی شاید یک درصد همین تعداد وایمکس داشته باشن. برای شرکتی که زیر ساخت به این گستردگی داره و از اون طرف پشتیبانی فنی یه شرکت بین المللی به نام MTN رو پشت سرش داره، بعیده شبکش به حد انفجار برسه. شبکه ای که به حد انفجار رسیده باشه یعنی کاسبی خوب، یعنی مشتری خوب، یعنی صرفه اقتصادی برای توسعه سریع شبکه.
شاید بخش نامه ای، مقرراتی چیزی به ایرانسل تحمیل شده... باید صبر کرد و دید. در کل من وزیر مخابرات قبلی (نامی) رو بیشتر قبول داشتم. این جدیده (واعظی) انگار از قبلیه ناشی تره.
کسی نمیدونه آیا؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گذاشته بودما :-)
نه نزده که تو لیست سیاهم! اعتراض کردم تو سایت بهشون اینم جواب :
"کاربر گرامي ، با توجه به نياز اطلاعات فني و کافي جهت رفع مشکل شما و بررسي دقيقتر موضوع توسط همکاران ، از خطوط ايرانسل با شماره 707 و يا از طريق ساير خطوط با شماره 09377070000 تماس حاصل نمائيد."
قبلا خودشون زنگ میزدن اگه لازم بود اما الان !! ....
بله فقط واسه کاربران محدود هست.یعنی شما بسته هم بخری نمیتونی استفاده کنی مگه اینکه تعرفه جدید و محدود داشته باشینقل قول:
دقیقا رو 128 محدود شدم! جالبه 85000 بریزی ب حساب سرویس 1مگ نامحدود بگیری. یک هفته استفاده کنی بعد ...نقل قول:
سرعت الان رو 16 هست.صبحم که تا 25 میرفت آنی بود یعنی همون 128 هست
دوستان زیاد به ایرانسل گیر ندید، اینترنت مملکت ریخته به هم. ایرانسل خیلی خیلی خیلی بهتر از یه سری آی.اس.پی های دیگه هست که الان یکی دو ماهه داغون شدن و مشتریاشون فرار کردن. دوستانی که میخان ایرانسل بگیرن این چند تا نکنه رو توجه کنن:
1) کیفیت وایمکس ایرانسل وابستگی زیادی داره به مکانی که استفاده میکنید. خود من در منطقه زرد هستنم ولی مودمم به راحتی متصل میشه و 100 درصد سرعت رو بهم میده. همه آپدیتها هم خودکار روش نصب شده (FMM130 هست) و هیچ مشکلی با آپدیت ها نداشته... پس: قبل از خرید، یه مودم از یه دوست یا آشنا که ایرانسل داره قرض بگیرید و یه روز استفاده کنید ببینید تو محل شما چه طوره.
2) وایمکس سرعتش رو واقعی میده. یعنی اگر 128 بگیری، سرعت دانلودت میشه 16. (دوستان قبلا توضیح دادن که هر هشت کیلوبیت میشه یه کیلوبایت). بقیه آی.اس.پی ها شیر رو باز گزاشتن و سرعتتون برای اینترنت 128 تا 60 هم میره. اما آی.اس.پی ای که شیر رو برات باز گزاشته، اگه از یه اندازه ای (که این اندازه معمولا برا جماعت ایرانی "کم" حساب میشه) بیشتر دانلود کنی، میری تو لیست سیاه یعنی سرعتت از اندازه واقعی هم شاید کمتر بشه. ولی ایرانسل میشه گفت کاری به کارت نداره و ببندش به دانلود. من با 512 نامحدود ماهی 150 گیگ دانلود میکنم به 60 تومن. اگه میتونید یه شرکت بگید بزاره اینطوری با این قیمت دانلود کنید. این مشکل اخیر هم ظاهرا یه اشتباه بوده و در حال رفعه.
3) شرکتهای دیگه اینترنتشون خیلی نوسان داره. ADSL ها که دو ماهه واقعا پوکیدن، مبین نت اینقدر افتضاح شده که همه مودماشون رو آگهی کردن بفروشن. ولی سرعت ایرانسل (عموما) ثابته. یعنی اگر مثل یک اقلیتی از دوستان مشکل ترافیک روی دکل نداشته باشید، میشه گفت سرعتش ثبات بسیار بسیار بالایی داره. چندبار شده اینترنت کل کشور چند ساعت رفته تو هوا ولی ایرانسلی ها اینترنتشون به راه بوده و کلی کیفشو کردن.
4) آنتن دهی ارتباط مستقیم با سرعت داره. (ولی همیشه علت کمی سرعت، آنتن نیست). اگر آنتنتون چهار چراغ نیست، میتونید آنتن خارجی استفاده کنید.
من یکی برای خودم ساختم. یه آنتن سقفی پژو با پایه و کابلش تهیه کنید (شیش هفت تومنه). با چسب یا پیچ یه جایی بیرون ساختمان نصب کنید. بعد سیمش رو بکشید بیارید توی اتاق. در مودم رو باز کنید، بزرگترین صفحه فلزی که میبینید آنتن مودم هست، سیم رو بهش لحیم کنید. من مودمم سه چراغ بود، مقدار RSSI روی -80 بود (که باید بیشتر از -75 باشه، مثلا -70) و شاخص CINR روی بیست بود (که باید بیشتر از 25 باشه، مثلا 30). با این آنتن RSSI شد -68 و CINR شد 32 و سرعم از 55 (میانگین) اومد روی 67. البته میشه آنتن رو به خود مودم هم چسبوند ولی باید بالاش بچسبونید که بعد کله آنتن رو بدید عقب در غیر این صورت به علت وزن آنتن، مودم تعادل نمیگیره هی کله میشه.
قابل توجه شما : :n06:نقل قول:
این هم عکس مصرف من :نقل قول:
البته مصرف 3 تا دوره ی پایینی 2برابر شده که باید دید چیکار میکنن...
در ضمن میشه هم از جای دیگه سرویس بگیری
اینم سرعت فعلی من :
:n16:
شما به یکی از دفاتر امور مشترکین ایرانسل مراجعه کنید. حضوری خیلی بهتر اقدام میکنن تا تلفنی. اگه مشکلتون رفع نشد، یه اکانت جدید ثبت نام کنید و شماره مک آدرس مودم فعلیتون رو بهش بدید. دیگه از لیست سیاه خارج میشید و چند ماه خیالتون راحته.نقل قول:
همچنین فکر کنم ایرانسل یه طرحی داره که اگه از سرویس راضی نبودین (یعنی مشکل داشت براتون و مثل بقیه نبود) مودم و به طور کل سرویستون رو پس بگیره.
سرعت دانلود 258.... دو مگ فیکس... (یه ذره هم بیشتر)... کوفتت بشه... :n19:نقل قول:
به اینترنت ایرانسل گیر ندید که.. عرضم به حضورت گیر نیست حقمونه.خیلی سادس.پول دادیم در قبالش اینترنت انتخاب شدمون رو استفاده کنیم.نقل قول:
آره ایرانسل خیلی خوب عممل کرده مشکلی هم نداشتم حالا هر مشکلی اعم از قطعی و غیره بوده زود رفع شده.بله من با یک خط آنتن هم نهایت سرعت رو داشتم.و از این لحاظ همیشه ازشون راضی بودم و به خیلی ها هم پیشنهاد ایرانسل رو دادم.
شما با 512 درماه 150 گیگ دانلود داشتی در حالی که من با 2مگ نامحدود 100 گیگ دانلود داشتم.ینی اینکه خیلی هم استفاده نداشتم..
خدا کنه این اشتباه زودتر رفع بشه
در حال حاضر 128 محدود شدم اونم نه 128 واقعی !
شما به یه دفتر ایرانسل مراجعه کن. مثل بانکه... یعنی یه شماره میگیری بعد نوبتت میشه میری باجه. مودمت رو هم ببر. قول میدم یه روز نشده مشکلت رو رفع میکنن. تغییر پرونده من رو شش ساعته انجام دادن. تغییر تعرفه خارج از زمان رو هم نیم ساعته انجام میدن.نقل قول:
نقل قول:
دم شما گرم پیگیر باش ببین همچین داستانی واسه شما اس ام اس میاد !
نقل قول:
یعنی با اکانت جدید ادامه همین سرویس رو میتونم داشته باشم ؟ شَر نشه > :-)
ممنون بابت راهکار
مودم به نام خودم نباشه و دسترسی به صاحبش هم نداشته باشم چطور؟نقل قول:
مرسی:n16:نقل قول:
لطفا اگه میشه عکس میزان مصرف دوره ها رو آپلود کنین. (یکم پایین تر توی E-care)
اون که دیگه تو لحظه اینطوری بوده :n02:نقل قول:
میانگینش حدودا بالای 230 هست
واسه من مثل یک گروهی اواخر آذر اس.ام.اس میزان مصرف اومد، موقعی که یک شبه میزان مصرف های ثبت شده ، 2برابر شد.نقل قول:
ماه بعد حدود 40 گیگ مصرف کردم که از لیست خطر خارج شم و این ماه هم احتمالا حدود 100-150 گیگ تا امتحان کنم که ببینم مثل شما مشکلی واسم پیش میاد یا نه (که اگه بشه یعنی خط مشی احمقانه تعربف کردن)
به نظر من مشکل اصلی ایرانسل الان تحریمه و نمیتونه تجهیزات لازم رو وارد کنه و از طرفی هم تعداد کاربرا روز بروز داره بیشتر میشه و به همین خاطر شبکه به حد انفجار میرسه.نقل قول:
الان رایتل ۵ماهه کنار دانشگاه ما دکل زده اما هنوز خبری از نصب تجهیزات نیست!
خب کاربر جدید نگیرن! دلیل نمیشه که تحریم باشه بیاد طرح و قانون از خودش دراره که حق بقیه ضایع بشه.مثل مخابرات که میگه پورت خالی نداریم!
مخابرات منطقه ما قوق العاده بود اما متاسفانه بدلیل یک خیابون جابجایی گفتن نمیتون adsl ارائه کنن و فعلا منتظر باشید.و گرنه adsl هم ارزانتر بود هم بی درد سر تر
منظور از انفجار اینه که زیرساختش رو گسترش نمیده و با همون زیرساخت قبلی داره ادامه میده. ...ن اینکه نتونه .نقل قول:
نقل قول:
همیشه که اینطوری نیست اتفاقا کیفیت بهتری نسبت به بقیه سرویس دهنده ها داره مخصوصا پینگ خارجش.وگرنه کاملا نامحدوده .الان مشکل توی سیستمشون پیش اومده حالا عمدی در کار بوده یا نه رو نمیدونم اما با اطلاع رسانی که در این تاپیک شد شما نباید نامحدود شارژ میکردید تا مشکل سیستمشون رفع بشه.
درسته همیشه اینطوری نیست.اطلاع رسانی شد اما متاسفانه اون موقع زیاد پیگیری نمیکردم اینجارو.نقل قول:
ولی خب موضوعی هم در نظر داشته باشیم . میشد رو 512 محدود بشم یا نهایت 256 نه 128 متغییر.بدترین حالت
ببین عزیز شما میگی 3 بار اخطار اومده برات و مطمئن باش توی هر اخطار ضریب اشتراک شما رو بالا میبردننقل قول:
اگه 1 بار میومد روی همون 512 میبستن ولی بعد از 3 بار روی 128 بستن براتون که البته این اصلا منصفانه نیست ولی خب این ها گوش شنوا ندارن متاسفانه
ولی بازم من اگه جای شما بودم حتما حضورا میرفتم دفتر مرکزی ایرانسل و حضورا اونجا صحبت میکردم (حتی شده بود با مدیریت اصلی صحبت میکردم که این مشکل حل بشه )
آخه هیچ چیز مشخص و تعریف شده ای واسه کاهش مصرف گفته نشد.صد در صد فردا پیگیری میکنم.ممنونم
از دوستان عزیز امیر و آیس من تشکر میکنم خوب الان تکلیف چیه صب کنیم ببینیم چی میشه یا نه ولی من شنیدم اوضاع مبین نت بهتره ها
لامصب مودم یو اس بی دارم نمیتونم حداقل دکلای دیگرو تست کنم ببینم از دکله یا ای خود ایرانسله اونطور که دوستان میگن باید تحمل کرد به قول شادمهر موندنو و سوختنو ساختن همه یادگار ایرانسله پایین اومدن سرعت کار من نیست کار ایرانسله
ببین عزیز والا نه من نه امیر عزیز توی شرکت وایمکس نیستیم که بخوایم به شما بگیم صبر کنید درست میشه یا نهنقل قول:
ولی چیزی که من دارم از ایرانسل میبینم با توجه به شلوغ شدن بیش از حد شبکه ایرانسل دیگه وضعیت بهتر نمیشه فقط باید دعا کرد که بد تر نشه
مبین نت هم آش دهن سوزی نیست (اینجوری بهتون بگم از وایمکس ایرانسل بد تر نباشه مطمئن باشید بهتر نیست) حالا بازم میل خودتون هست
به نظر من اگه بتونید یه مودم مبین نت از دوستان یا آشنایان گیر بیارید توی منطقتون حدود 1 روز تست کنید ببینید آنتن دهیش و سرعتش چه جوریه .. اگه دیدید بهتر از ایرانسل هست خب میتونید برید سمت مبین نت اگه هم دیدید مثل ایرانسل هست یا بد تره خب باید همین ایرانسل بمونید دیگه
با این کار خیالتون راحت میشه و میتونید یه تصمیم درست برای انتخاب ISP داشته باشید
کسی نبود جواب منم بده آیا؟من تو منطقه زرد رنگ نقشه هستم قصد دارم وایمکس بخرم.کیفیت خوبی داره تو این مناطق؟
دوست عزیز کافی بود چند صفحه اخیر رو مطالعه کنید تا به جواب برسید.نقل قول:
زرد یا سبز بودن منطقه ای که در اون می خواین از وایمکس ایرانسل استفاده کنید چندان در کیفیت سرویس دریافتی تعیین کننده و تأثیرگذار نیست. اونچه اهمیت داره نسبت کاربران وایمکس در اون منطقه به پهنای باندی است که روی آنتن های وایمکس اون محدوده توزیع شده. برای اطمینان از این که احتمالا کیفیت سرویس مورد نظر در اون منطقه با خواست شما همسان هست یا نه بهترین کار نظرسنجی از چند کاربری هستش که در آن حوالی از وایمکس استفاده می کنند یا بهتر از اون امانت گرفتن مودم و سرویس وایمکس یه دوست یا آشنا برای استفاده آزمایشی در اون منطقه و اطمینان عملی از کیفیت سرویس هستش.
در کل کیفیت و سطح رضایت کاربران هیچکدام از سرویس های وایمکس در مناطق مختلف یک شهر یا حتی نقاط مختلف یه محله یکسان نیست. حتی شاید در دوره ای از سرویس وایمکس خودتون راضی باشین و در دوره ای دیگه کلا رو اعصاب تون باشه.
مرسی دوست عزیز.سعی خودمو میکنم اما فک کنم اینجا همه adsl دارن...منم مجبورم وایمکس بگیرم چون همش در حال جابه جایی هستم.ضمنا معلوم نیست مودم ها دوباره تخفیف بخوره یا نه؟
موضوع تخفیف اپراتورهای وایمکس در مناسبت های خاص همیشه وجود داشته. احتمال داره که با شروع دهه فجر ایرانسل هم جشنواره ویژه ای بذاره اما به صورت قطعی نمیشه نظر داد. چند روزی بیشتر نمونده. صبر کنید این چند روز رو اگر خبری نشد بعد تصمیم بگیرید.نقل قول:
مرسی دوست عزیز.من یه چند روزی صبر میکنم ببینم چی میشه امیدوارم هرچی زودتر مشکل سرعت نت ایران حل شه و بشه انتخاب بهتری داشت.
متاسفانه عدم داشتن دانش صحیح مدیریت در یک سری از آقایون باعث شده تا هر کی هر جا هر گندی میزنه سریع ربطش بده به تحریم ها. در زمینه آی.تی هیچ چیز در ایران تحریم نیست. شما تشریف ببرید چین، هر چی بخوای میتونی راحت بیاری. این دستگاه های POS فروشگاهی (کارت خوان) رو میگفتن تحریمه. خود من رفتم چین لباس بیارم همه مدلیش بود. حواله میگیری پولش رو میدی، بعد گمرک ایران تحویلت میدن. تجهیزات مخابراتی که از قطعات ماشین راه سازی آمریکایی که تحریم تر (!) نیست... هست؟ چه طور اونها سه سوته وارد میشه؟ همون POS های بانکی (و حتی رول هاش) معلوم شد به دلیل بودجه نداشتن بانک مربوطه امکان وارداتش رو نداشتن و به مردم میگفتن تحریمه. وقتی دیدید یه شرکتی داره به اسم تحریم کار شکنی میکنه، بدونید داره دروغ میگه. یه شرکتهای صوری توی امارات ثبت شده که اماراتیه ولی در اصل ایرانیه. هر چیزی بخوای شما اول به این شرکت سفارش میدی بعد اون به اروپا یا آمریکا سفارش میده و خودش به عنوان یه شرکت اماراتی تحویل میگیره، تحویل که گرفت بیست دقیقه بعد ایرانه. از چراغ جلوی پورشه بگیر تا روتر های سیسکو. تحریم؟؟؟ کو تحریم؟؟؟ بازی نخورید.... .
خب من پیگیری کردم :
امروز سر ظهر بود که خواستم حضورا کارم انجام بشه بخاطر همین رفتم نمایندگی ایرانسل و فورا اونها پاسم دادن به اپراتور وایمکس 707 و پیگیری از اون طریق.تماس گرفتم یه آقایی برداشتن و به هیچ عنوان قبول نمیکردن که بخوان حتی کاره خاصی برای پیگیری انجام بدن.بعد از کلی صحبت بی نتیجه خداحافظی کردیم.چند دقیقه بعد تماس گرفتم اینبار یه آقای با انصاف حداقل جواب داد و اجازه داد صحبتم رو کردم و گفتن که پیگیر قضیه میشن.عصر تماس گرفتن و در حالی که در ظاهر حق رو بمن میدادن در نهایت گفتن که ایرانسلم کاره ای نیست! و شما ناچارا باید تا اخر تعرفه که 21 روز مونده با همین وضع سر کنید! و اگه شکایتی هست به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ارجاع بدید.
چند تا نکته که واقعا مسخره ست و خودشون هم قبول دارن:
گفتم همونطور که اس میدید کاربر محترم رعایت کن همونطور هم اطلاع رسانی میکردید که اقا خط مشی تعریف کردیم از این ب بعد باید مراقب مصرفتون باشید.
گفتن باید رعایت میکردید گفتم رعایت کردم و سرعتم رو محدود به 60k کردم.گفتن خب لابد حد رو رعایت نکردید گفتم خب میشه بفرمایید حد مجاز چقدره ؟ گفتن ما هم نمیدونیم و فقط شرکت میدونه و تشخیص میده!!
گفتم چرا بدترین حالت ؟ چرا 128 شدم !
بله حق دارید..
و حرف های دیگه که در نهایت به جایی نرسید
نقل قول:
ممنون داداش ولی من نگفتم که تو شرکت ایرانسل کار میکنی چون زیاد پیگیر ایرانسلی و در ارتباطی گفتم شاید چیزی گفتن والا یکی از دوستان میگفت روشی بلده که میتونم جفتشو داشته باشه یعنی هم ایرانسل هم مبین نت بدبختی اینه که من مودم usb دارم و با این مودم نمیشه جفتشو داشت چون تنظیمات داره حالا اگه میشد یکی میومد مودم داخلیشو با من تاق میزد خوب بود نمیدونم چیکار کنم نمیخوام هزینه کنم واسه مودم
کلا p30 world بچه های خوبی تو انجمن هستن خوب انجمنی دارید بچه هاشم همه با معرفتن دمتون گرم
خب انتظار همچین برخوردی رو از شرکت وایمکس داشتمنقل قول:
ولی با اینکه کاربر خودشون هستم در نهایت حق رو به شما میدم ( بی انصافی کردن در حق شما)
ولی متاسفانه وضع پاسخگویی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی خیلی بدتر از همین مرکز ایرانسل هست و مطمئن هستم اگه بگم اونجا هم برید به هیچ نتیجه ای نمیرسید
حالا این ماه رو همینجوری سر کنید ماه بعد هم ببینید همینجوری میشه یا نه چون برای خط مشی 1 مگابایت هم نباید 100 گیگ تعریف بشه حداقل باید 180 گیگ براتون مشخص کنن که مثل الان توی دانلود مشکلی نباشه
خواهش میکنمنقل قول:
منم منظورم این بود که متاسفانه نمیشه نظر نهایی داد چون خودتون میدونید دیگه هیچ کاره این ISP ها مشخص نیست یه روز خوبه و یه روز بد
برای بعضی ها همیشه سرعت و آنتن دهی خوبه به خاطر ترافیک کم دکل های منطقه برای بعضی ها هم از همون اول سرعت افتضاحه
این مورد استفاده از هر 2 رو که شنیدید درسته میشه همچین کاری کرد ولی خب ناچارا برای مبین نت که همون راهی که گفتم رو اول سعی کنید انجام بدید که خیالتون راحت بشه
برای وایمکس هم مجبورید مودم تهیه کنید دیگه اگه تونستید دست 2 تهیه کنید که به صرفه تر باشه