سلام
توی رنج 2.5 تا 3 تومن چی پیشنهاد میکنید.
ممنون
Printable View
سلام
توی رنج 2.5 تا 3 تومن چی پیشنهاد میکنید.
ممنون
من خیلی وقته از بازار خبر ندارم واسه همین نمیتونم پیشنهاد دقیق بدم.. خودم پایونیر RS77 دارم و با یه کارت صدای اکسترنال صدای قابل قبول یا حتی میشه گفت خیلی خوبی ازش گرفتم.نقل قول:
فقط هرچی میخری از برندهای همه چی ساز مثل سونی و ال جی و .... نخر چون این برندها سیستمهای بازاری میسازن.......تنها اولویتت برندهای متخصص در ضمینه صدا باشن. مثل پایونیر و دنون و مانیتور اودیو و .........
تا 3 تومن بنده به شما شاهکار صدا رو پیشنهاد میدم ست کامل بلنگو میشن ام ایکس 300
البته این فقط بلنگو دوست عزیز ولی فوق العاده عالیه
اگر خواستین بنده در خدمتم 09125330937 مشاور خرید سیستم های صوتی حرفه ای
اساتید ممنون میشم کمک کنید کم سامسونگ 40 اینچ قدیمی دارم سری دی.... اسمارت نیست میخواستم سیستم صوتی واسش بخرم... که صدای کانالهای اچ دی ماهواره بهتر پخش بشه و فیلم 1080 پی از طریق فلش که به تی وی وصل میکنم با صدای بهتری بشنوم... شاید سینمای خانگی بدردم نخوره چون تا 800 تومن بیشتر نمیخوام هزینه کنم.. ممنون میشم کمک کنید چه مدلی؟
من این مدل پیدا کردم خوبه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام
نحوه اتصال آیفون به سینما خانگی mcs-838 پایونر به چه شکله کسی میتونه راهنمایی کنه؟
ممنون
اگر کسی بلوری پلیرپایونیرواسه فروش داره بهم پیام بده
من هم RS77 با آمپ 522 دارم. شما سابش هم داری؟ اگه ساب خاموش کنی آوای بم بلندگوهاش بسیار خشک و بی جونه. شما هم شنیدی؟ یک بار آوای بلندگوی مانتیور آدیو مدل BX 6 رو شنیدم با اینکه ساب کنارش نبود آوای بم بسیار نرم و پری داشت. کاش پایونیر هم چنین بود.نقل قول:
سلام دوستان
من سونی مدل W800c دارم و می خوام براش یه سینما خانگی بگیریم . به نظر دوستان چی مدل یا برندی رو بگیرم !!
خیلی هم نمی خوام هزینه رو دستم بذاره
مررررررررسی
مشکل زیرنویس برعکس نشون میده
آینه ای هست
سلام مینویسم
م ال س
چکار باید کرد ال جی 970 هست با USB می زنی کمک فوری در ضمن با notepad چهار حالت زدم asni و u8 و غیره کمک کنید:n34:
برنامه Sh Persian Subtitle Fixer را تست کردی؟نقل قول:
ممنون میشم کمک کنید من سامسونگ 40 اینچ قدیمی دارم سری دی.... اسمارت نیست میخواستم سینما واسش بخرم... که صدای کانالهای اچ دی بهتر پخش بشه و فیلم 1080 پی از طریق فلش که به سینما وصل میکنم با زیرنویس ببینم.. تا 900 تومن میخوام هزینه کنم.. ممنون میشم کمک کنید چه مدلی؟
البته یه مدل ال جی 355 پیدا کردم خوبه؟زیرنویس پخش میکنه؟ به ----- وصل میشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
کابل اپتیکال میخوام بخرم برای سری سینمای خانگی مدل ال جی سری LH
قیمتش چنده مغازه اش کجاست؟ تهران زندگی میکنم
یکی نی جواب بده !!!
کابل اوپتیک که راحت گیر میاد ول با این حالنقل قول:
فروشگاه راستین تو جمهوری کابل خوب داره
این هم شمارش 66702852
از 60 به بالا فک کنم کابل داره
ممنون ازپاسختوننقل قول:
قیمتش خیلی بالاست ازاین 7500 چجور کیفیتی داره؟
تا40 تومن راحت بگم هیچ فرق ندارهنقل قول:
ولی مارک های خوب صدا باکیفیت تر میشه
سلام
یک سینمای خانگی ال جی مدل LH-970XBH خرید کردم ولی تا الان هرچی زیرنویس میزنم کار نمیکنه یعنی برعکس نشون میده و بصورت جدا جدا.....حتی اگه فولدری داشته باشم توی فلشم که اسمش فارسی باشه اونم برعکس نشون میده......به اخرین نسخه نیز بروز رسانی کردم.....فرمت فایل srt را به صورت ANSI و همچنین Unicode زدم.....حتی با srttouni هم کار کردم......زبان رو روی عربی گذاشتم...روی فارسی گذاشتم.....نشد که نشد:n34:
واقعا دیگه عقلم به هیچ جا قد نمیده........فیلمها اکثرا با فرمت mkv هست و فرمت زیرنویسها بصورت srt
شما بفرمایید بنده چه کنم؟؟؟؟
راستی تلویزیونم هم ال جی هست و جالب اینکه هروقت همون فلش را به تلویزیون وصل میکنم هیچ مشکلی نیست و زیرنویس به خوبی پخش می شود....
سلام سینمای خانگی مدل ال جیLH-T778 دارم[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو سایت ال جی رفتم سخت افزار باید آپدیت بشه اینم لینک
یکی به من کمک کنه واسه مدل خودم باید آپدیت کنم یا نه چجوری عمل میکنه؟! تازه دفتچه راهنماش هم فینگلیشه!!!!!!
در ضمن دی وی دی قبلا میخوند الان دیگه نمیچرخه درواقع کار نمیکنه چیکار باید کرد؟
یه سوال دیگه
پیغامی میاد با نام
جهت پخش فیلم های محافظت شده دیویکس باید دستگاه خود را ثبت کنید!!!!!
کد ............
ثبت در سایت vod.divx.com
حالا چیکار کنم؟
سلامنقل قول:
فرمت srt باید با utf8 ذخیره و امتحان کنید
بهترین سینما خانگی سال 2016
- یاماها YSP-5600 Yamaha
- Onkyo اونکیو HT-S7700
- سامسونگ H9750W Samsung
سلام دوست عزیز تست شد ولی متاسفانه جواب نگرفتم!نقل قول:
سخت افزار باید آپدیت بشهنقل قول:
یا از سایت ال جی به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشکلات زیرنویس رو مشاهده کن
از دوستان کسی هست پست شماره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جواب بده
تنها مدل 355 ال جی که 2 باند داره زیرنویس اس ار تی اجرا میکنه
آیا هنوز هم جامو 426 تو بازار داریم؟؟؟ اگه هست قیمت و محل فروش رو میخواستم.
09125330937 با این شماره تماس بگیرید
بلهنقل قول:
خوشبختانه این مدل هنوز تولید و وارد میشه
onkyo HT-SR4800 یه انتخاب مناسب تو رنج قیمتی 3 تومن. رقیبی برای پکیج سامورایی 2 یاماها.گرچه شخصا صدای سامورایی بیشتر می پسندم.
سلام دوستان
سینمای خانواده pioneer bcs 727 داشتم
در حالت خاموش هم داغ می کرد
نگو تو منوهاش یه گزینه ای رو فعال کرده بودم
الان دیگه روشن نمیشه
مثل اینکه قسمت تغذیه برق سوخته
کسی از دوستان به این مشکل برخورده
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام .
از دوستان و اساتید درخواست راهنمایی برای خرید امپ مناسب ک هم کیفیت و تفکیک و شفافیت صدا برای موسیقی داشته باشه ، موسیقی هم بسته به مودش سنتی و پاپ و . . . گوش میدم . صدای نرم و لطیفی میخوام داشته باشه ک از گوش کردن لذت ببرن نه اینکه بعد چند دقیقه سردرد بشم . و هم امکانات دالبی و چند کاناله برای پخش فیلم داشته باشه .
تا حدود ۲ ملیون هم هزینه فعلا براش در نظر گرفتم . نظر دوستان روی پایونیر ۱۱۳۱ چیه ؟ پلیر هم پایونیر bdp180 دارم . برای اسپیکر هم در فاز بعدی خیال دارم هزینه کنم . برای اسپیکر هم ممنون میشم راهنمایی کنین ، ک بتونم برای خریدش برنامه ریزی کنم . تاپیکهای گذشته رو تا حدود زیادی خوندم ، بیشتر بحث روی اسپیکر بوده تا امپ ، به نوعی سردرگمشدم . من مشهد هستم و به علت مشغله های مختلف امکان رفتن به تهران و از نزدیک برسی کردن ندارم و در ثانی تنوع مدل خیلی زیاده ، میخوام از طریق تحقیق به کیسهای محدودی برسم ک نهایتش با یه سفر یه روزه و تست صدا کیسهای مورد نظر انتخاب نهاییم بکنم .
پیشاپیش از راهنمایی های دوستان و اساتید صمیمانه تشکر میکنم .
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
سلام ، امکانش هست ادرس فروشگاهی ک تو مشهد میشناسین لطف کنین ؟نقل قول:
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
سلام به دوستان عزیز برای یک اتق 12 متری و کنسول پی اس 4 دنبال یک ساند بار یا سینمای خانگی ارزون قیمت میگردم در حدی که از صدای جیغ تلوزیون تویه اتاق راحت شم ممنون و سپاسگذار دستان پر مهر شما برای راهنمایی هستم سینمای خانگی مدل و برند هم برام اهمیت نداره بیشتر به صدا و بیس معقول فکر میکنم
ارادت
سلام.نقل قول:
بودجه چقدره؟
سلامنقل قول:
اکر صدای نرم برای موزیک میخواهید پیشنهاد می کنم از برند دنون انتخاب کنید.
رایان جان گفتم هر چه ارزونتر بهتر ماکزیمم تا 700 میدم برای این منظور
- - - Updated - - -
رایان جان گفتم هر چه ارزونتر بهتر ماکزیمم تا 700 میدم برای این منظور
به نظر دوستان از لحاظ كيفيت صدا و ساخت و امكانات و قيمت ال جي خوبه يا سوني؟
LG
LH-995xbh
سلام اين مدل سوني خوبه از هر لحاظ
قيمتش چنده؟
Sony
N9200W
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام
دوستان بین این دو تا کدوم رو پیشنهاد میکنید... صرفا موسیقی
Onkyo tx-8150
Harman Kardon HK 3770
هر دوش تقریبا هم قیمت هستن....
بلندگو هم بوک شلف kef LS50
اگر امپ استریو دیگه ای هم که الان تو بازار موجود باشه و امکانات ارتباطی مث این دو مدل باشه اگر تونستید معرفی کنید.... ممنون
اونکیو بهترهنقل قول:
هارمن حتی در بخش تغذیه ترانس نداره یه چینی کامل هست.
سلام.يه سوال داشتم.من ميخواستم به جاي سينما خانگي از ساندبار استفاده كنم.ميخواستم بدونم كسي تجربه ساندبار jbl sb400 يا ساندبار Harman Kardon SB 26 رو داره؟نظر اساتيد چي هست؟
سلام دوستان یه مدل سینمای خانگی می خواتسم که باند هاش بی سیم باشه و کیفیت صدای خوبی داشته باشه ترجیحا مارکش سامسونگ باشه البته اگر دوستان مارک بهتری می شناسن هم معرفی کنند ممنون از راهنمایی شما دوستان عزیز.