کتاب دیفرانسیل 2 انتشارات فار منتشر شد و از فردا توی کتابفروشی ها هست.:n01:
کتاب ریاضیات پایه مهندس مهربان از انتشارات تخته سیاه هم منتشر شد.:n19:
کتاب دیفرانسیل 2 انتشارات فار منتشر شد و از فردا توی کتابفروشی ها هست.:n01:
کتاب ریاضیات پایه مهندس مهربان از انتشارات تخته سیاه هم منتشر شد.:n19:
مهندس مهربان - انتشارات تخته سیاه ؟؟؟؟نقل قول:
سلام.من زیست بخش ژنتیک(زیست سال سوم )خیلی مشکل دارم اصلا نمی فهمم.
بهترین کتاب برای فهم چیه؟ کتاب تست نمی خوام.در ضمن کتاب ژنتیک مندل انتشارات خیلی سبز رو دارم اصلا کمکم نکرد.
تو رو خدا یه کتاب خوب و کامل معرفی کنید که به زبان ساده ژنتیک رو کامل بگه.
گاج یه کتاب داره به اسم تو همین مایه ها که گفتینقل قول:
یه کتاب مال زمان ما ! هم بود به اسم "روش های سریع تراختنبرگ در حساب" که توش فقط ازین روش های ذهنی در محاسبات جبری بود
زمان کنکور من یه چیزاییشو بلد بودم ولی خیلی بدردم نمی خورد
رو کاغذ بنویسی سرعتت بیشتره و خطاتم کمتر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها میشه منم راهنمایی کنید لطفا.به خدا دارم دیوونه میشم.:n30::n28::n30:نقل قول:
اول DVD های زیست سوم دکتر دادگستری و سپس DVD های ژنتیک سه یعدی دکتر دادگستری رو نگاه کنی کامل مسلط میشی به ژنتیک. بعدش میتونی بری سراغ کتاب هایی مثل تخته سیاه و خیلی سبز.نقل قول:
ممنون لطفا فقط کتاب معرفی کنید با اسم مولفش و انتشاراتیش.نقل قول:
دوست عزیز شما وقتی از کتاب خیلی سبز نتونستی استفاده کنی یعنی با فهم اولیه مطالب از طریق کتاب آموزشی مشکل داری . اگه بخوای بهت معرفی میکنم کتاب ژنتیک دکتر آرامفر انتشارات تخته سیاه ولی اون هم شاید به دردت نخوره. اگه نری سراغ DVD وقتت تلف میشه.نقل قول:
سلام دوستان
درمورد آموزش های سایت ونوس کسی اطلاعاتی داره؟
داد گستری ژنتیک رو کسی داره یه کلیپ بذاره ببینم چطوریه؟
بدون شک با ژنتیک ارامفر ژنتیک را قورت میدی مطمئن باش من هم کلاس های دکتر ارامفر را میرم هم کتاباش را میخونم به جرئت بهت میگم کتاباش از کلاسش بهتره در ضمن یه جوری برنامه ریزی کن که تو عید کامل بخونیشنقل قول:
از دوستان هم خواهش دارم از اون گروه مافیایی و دزد احمدی محصولی معرفی نکنند چون یه بدبختی نمیدونه اینا چکارن میره چند صد هزار تومن پول میده بعد هم سرش کلاه میره
ونوسسو بیخیال:دی
اگه میخوای با فیلم آموزشی یاد بگیری با دادگستری پیش برو
ولی اگه بدون فیلم میخوای اول کتاب رو بخون بعد چیزایی که متوجه نشدی همینجا بیا بپرس بچه ها جواب میدن بعدش برو سراغ همون خیلی سبز یا تخته
روش دیگه ای فایده نداره
بچه ها خودشون کپی تهیه میکنن:دینقل قول:
سلام خدمت دوستان عزیز
به شدت دنبال یه کتاب ریاضی میگردم ولی تو اینترنت اون چیزی که میخام رو پیدا نمیکنم
کتاب حساب دیفرانسیل و انتگرال
مولف : جورج توماس
مترجم : دکتر عالم زاده
همونطور که میدونید این کتاب دارای 2 جلد هست -- جلد اول و جلد دوم
ولی جلد اولش 2 قسمت هست --- جلد اول قسمت اول و جلد اول قسمت دوم
من دنبال جلد اول قسمت اول هستم
اگه فایل pdf رو واسه دانلود معرفی کنید واقعا لطف بزرگی کردید -- به شدت نیازمندم
دوستان خواهشا یکی جواب بدهنقل قول:
به شدت نیازمندم
اگه پیدا نشه این ترم مشروطم :n27::n28::n28:
خیلی بعیده شما بتونی PDF ترجمه فارسی این کتابو پیدا کنی. اگه واقعا نیازت این قدر شدید هست خوب راحت برو کتابشو پیدا کن و بخر یا از دوستی یا کتابخونه ای قرض بگیر ....نقل قول:
مرکز نشر دانشگاهی هم این کتاب رو ترجمه و چاپ کرده و کلا چیز نایابی هم که نیست .... اونم قسمت 1-1 که بیشتر مبانی هست و تقریبا تو تمام کتاب های دیف استاندارد مثل لیتهلد و توماس و استیوارت و آدامز یکسانه
متاسفانه از مهر ماه این کتاب دیگه چاپ نشده (( البته جلد اول قسمت اول ))نقل قول:
کتاب نمونه مثل همین یه چنتا میشه نام ببرید ؟؟
بیشتر به فرمول های مشتق انتگرال و توابع جبری و غیر جبری نیازمند هستم !!
سلام دوستان
خسته نباشيد و اميدوارم همه سلامت باشيد و سربلند
دوستان عزيز ، من سوم دبيرستان هستم ، الان هم نزديكه عيد ـه
من طي سال تحصيلي اونجوري كه باب ميلمه نخوندم ، يعني زياد نميخوندم اصن
اول از همه يه سوأل ، براي تك رقمي شدن دير شده به نظر شما ؟ به نظر شما الان و تو اين بازه ي زماني چيكار بهترين كاره براي رسيدن به اين هدف ؟
و اينكه ، مي خوام همين سوم رو تو عيد يه دوره اي كنم و حرفه اي بسته شه تا اينجا
شيمي ٣ كه درود و صلوات خداوند بر بهمن بازرگاني :دي
ديني هم كه كتاب درسي ، ادبيات گاج سبز
اينا رو تقريباً باهاشون حال مي كنم و اوكي هستن
اما يه سري درسايي هستن فكر مي كنم براي من بد جا افتادن ، مثلاً جبر و هندسه ، اينارو چيكار كنم ؟ جزوه ي معلم ؟ ( بگم كه چون يخورده نافرم هستند اصلاً نمي خونم اينارو ، آخه جامع نيست درسشون ، يجوريه ، متوجه منظورمي شيد ؟ )
عربي هم نشر الگو دارم ، در اينكه فوق العادس شكي توش نيست ، اما گاهي اوقات لازمه كتاباي كمك درسي از ساده شروع شه تا با تمرين آدم ورزيده شه مخصوصاً اين درس عربي ، ماشالله نشر الگو آدم اولين تستش رو مي بينه بيخيال مي شه ، همونطور هم كه مي دونيد با بلد بودن صرفاً قواعد نمي شه كامل بود
حسابان و فيزيك هم نشر الگو دارم ، خوبن ، اما مي ترسم ، يعني آخه چون شيمي مبتكران فوق العادس ، فقط به اين ايمان دارم و شيوه ي اينو قبول دارم ، واسه همين احساس مي كنم از بقيه هيچي بلد نيستم ، فيزيك ٤ ـه فار مي گن يه چيزيه مثل شيمي مبتكران، درسته ؟ فيزيك ٣ نداره اينجوري ؟
١ كلوم ، آيا بهمن بازرگاني هايي وجود دارند كه در رشته ي عربي و حسابان و هندسه و جبر و فيزيك كتاب داشته باشند ؟
با تشكر
پ.ن : يه كتاب فوق العاده ( اگه داريم چنين چيزي ) هم براي فيزيك ٢ معرفي كنيد
سلامنقل قول:
مرسی و همچنین شما هم خسته نباشید .
به نظر من اصلا دیر نیست . شما سال سوم هستی و عید رو در پیش داری که میتونی به نحو احسنت ازش استفاده کنی . ( به نظر من بیشتر هدفت رو ترم اول باشه چون ترم دوم خواه نا خواه بعد از عید یه مرور میشه ولی اونم بخون )
اون کتابایی که باهاشون حال می کنی که هیچ ولی برای بقیه ی درسا :
برای هندسه 2 مبتکران فرهاد ابولقاسمی رو پیشنهاد می کنم . کتاب خوبی هست ( عالی نیست چون اصولا واسه هندسه 2 کتاب عالی نداریم یعنی من تا الان ندیدم ) . هم به درد نهاییت میخوره و هم کنکور چون بهت اصولی یاد میده هندسه رو . برای نهایی هم فک کنم بدونی که کتاب درسی خیلی مهمه .
برای جبر و احتمال هم مبتکران ابوالفاسمی و عطا صادفی . این کتاب واقعا عالیه . از دستش نده
عربی رو زیاد سر رشته ندارم ولی میدونم باید پایه ی عربیت قوی باشه ( یعنی سال اول ) ولی باید مشخص کنی اصولا تو چه سبک سوالی مشکل داری ؟!
واسه حسابان من خودم وقتی سوم بود خیلی سبز و گاج رو زدم اما امسال الگو گرفتم خیلی خوبه به نظرم . هر سبک سوالی بخوای توش داره از آسون تا خیلی سخت اگه ازش درست استفاده کنی ( یعنی همون اول نری ستاره داراش رو حل کنی : دی ) میتونه خیلی بهت کمک کنه . بین گاج و خیلی سبز و هم خیلی سبز واقعا بهتره .
واسه فیزیک من الگو رو ندیدم ولی فیزیک 3 خیلی سبز احمد مصلایی بهترینه . یه چیز تو مایه های همون بازرگانی تو شیمی
فیزیک 2 هم اصلا کتاب خاصی براش وجود نداره ( چون مطالبش اکثرا تکرار می شه ) که بخواد فوق العاده باشه معمولا بچه ها واسه پایه کتاب جامع میگیرن که توش هست ...
دوستان برای آمار بهترین کتاب چیه؟
درسنامش عالی باشه تست هم نداشت عیب نداره.
کتاب نیست که فقط برای احتمال باشه؟
فقط احتمال رو میخوام اگه نیست چه کتابی احتمال رو خوب توضیح داده؟ اینم اگه تست نداشت مهم نیست
ممنون
گاج و کلک معلم برای آمار کتاب کم حجم دارن ولی درسنامه هاشون کامل و مفصل هست. البته DVD آمار مبتکران رو فکر میکنم داشته باشی که در این صورت نیازی به درسنامه ندارینقل قول:
اهمم یادم نبود:n13:نقل قول:
احتمال چطور؟ چیزی نیست؟
با تشکر فراوان :n12:نقل قول:
خیلی خیلی خیلی ممنونم از پاسخ گویی :n16:
من فیزیک 2 داینامیک و استاتیک مشکلی ندارم ، اصلاً ، فصل 6 ام که اصلاً حرفش نیست ، مشکلم فصل 5 ـه ، فشار ، سوألاتش خیلی جالب و خوب می تونه باشه ، انقدر قبل از شروع ـه سال بهم گفتن فصل 2 و 3 فلان ـه و از این حرفا ، بعد از اینکه فصل 2 و 3 گذشت اصلاً تقریباً دغدغه ی ذهنیش رو هم نداشتم ، معلممون هم امتحان نمی گرفت اون یه مدت ، کارم شده بود فقط جزوه نوشتن ، واسه همین فشار رو اونجوری که باید بلد نیستم و اینکه یه سوأل : آیا فشار هم دوباره تکرار می شه ؟ آخه فکر نکنم بشه
اگه که تکرار نمی شه چیکار کنم این یه بخش رو ؟ :n03:
با تشکر فراوان
احتمال فقط تمرین هست باید تمرین کنی . تست های مختلف حل کنی و راه حلشون رو به ذهن بسپاری و به هم ربط بدی :n01:نقل قول:
فک کنم این کاب براتون مناسب باشه؟؟:نقل قول:
:n01:
خواهشنقل قول:
نه فشار دیگه تکرار نمیشه . قبول دارم واقعا فصل جالبی هست و جالب ترین نوع سوالاتش میتونه ترکیبش با معادله حالت گاز های کامل باشه که شایع شده این چند سال اخیر در کنکور .
اون زمان که من دوم بودم کتاب تست انرژی اتمی داشتم کتاب خوبی بود .. اما به نظرم شما تست های فصل فشار کتاب فیزیک جامع خیلی سبز تالیف محسن توانا ( که زیادم نیست حدودا" 100 تا تست یا کمتر ) هست رو بزن به نظر من هیچ مشکلی نخواهی داشت ...
سلام میخواستم ببینم برای خرید کتب دانشگاهی بصورت اینترنتی سایت معتبری رو میشناسید؟ نمیخوام برم انقلاب تهران نیستم.
دوستان بهترین کتاب کمک درسی برای کاردانی به کارشناسی معماری چیه؟
سلام . نظرتون راجع به کتاب تست فیزیک پایه و پیش گاج چیه ؟ :n13:
کتاب پایشو ندیدم اما پیشش خوبه . یه کتاب متعادل در راستای کنکور البته سوال های تا حدودی سخت هم داره آخر هر فصل ... درسنامه های پاسخنامش هم خیلی خوبهنقل قول:
دوستان توی فیزیک وشیمی تجربی کدوم فصل ها با هم مرتبط هستن که بهتره موضوعی و همراه هم خونده بشن؟
کدوم فصل ها پیش نیاز فصل های دیگه هستن
در هر 3 سال البته
نقل قول:
شیمی 2 نیازه کله شیمی حساب میشه+ برای 2 فصل اول شیمی پیش باید استوکیومتری واکنش نویسی بلد باشیید
برای فیزیک به نظرم با مباحث نشرالگو پیش بیاید خوبه
توی زیست شناسی همه به هم مربوط میشن!!!!!
نقل قول:پایه ی الگو با اینکه چند سالی هست بدون تغییر و چند تا غلط داره همچنان تجدید چاپ میشه اما در مجموع بنظر من از گاج بهتره !نقل قول:
دوستان کسی دی وی دی های 100 رو داره؟ خوبن؟ میشه تنها عربیش رو خرید؟
نقل قول:
مث اینکه پروژه 100 کلن زمین خورده و نفروخته
مگه از کسی بگیری یا دست دوم فروشا یا جایی از پارسال داشته باشه
تو مدرساش که من دیدم فقط همین عربیش خوب بود
از دوستان کسی هست که عربیش رو واسه فروش داشته باشه؟
سلام
به نظر شما برای تسلط بر مثلثات کتابی نیاز هست؟؟
نظرتون راجع به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چیه؟؟؟
در ضمن کتاب نوروز قلم چی برای عید خوبه بخریم و کار کنیم؟؟؟
دوستان کتاب ریاضی که هر دو مباحث ریاضی 3 و پیش رو یاد بده داریم؟ یعنی تو یه کتاب باشه؟ انگلیسی یا فارسی مهم نیست. فقط میخوام دوباره یاد بگیرم. از صفر.
رفقا نظرتتون در مورد کتابای حمع بندی مهر و ماه چیه؟
من امار و شیمیش و خوندم به نظرم خیلی خوب بودن.
زیستش هم خوب بود...نقل قول:
هر چند که من به جمع بندی اعتقاد ندارم ولی از کتابای که قطر کمی دارند و نکات ریز رو گفتن خیلی خوشم میاد