نقل قول:
سلام خدمت شما
دانشگاهتون در ترم اول به شما 6واحد دروس رو داده بود؟
Printable View
نقل قول:
سلام خدمت شما
دانشگاهتون در ترم اول به شما 6واحد دروس رو داده بود؟
بله . هر 3 درس را پاس کردمنقل قول:
پس نیازی به پاس کردن اون دروس نیست .. !نقل قول:
وگرنه دانشگاه در زمان ورود به شما اطلاع میداد که باید اون دروس رو پاس کنید ...
دوست عزیز من متوجه منظورتان نشدم
اون 3 درس را بجز 136 واحدی که برای دوره کارشناسی بود به دلیل اینکه بدون پیش دانشگاهی وارد دانشگاه شدم به من تحمیل کردند و گفتند باید پاس کنی
تو سال 88 اومدن گفتن یا پیش دانشگاهی بگیر یا 24 واحد ارزشی و مهارتی را بگذران
من اسفند 91 که به دانشگاه مراجعه کردم گفتن دروس ارزشی و مهارتی برداشته شده و باید تا قبل از پایان تحصیل مدرک پیش دانشگاهی ارائه بدم ( در صورتی که من اون موقع زیر 30 واحد تا پایان تحصیلم باقی مونده داشتم ).
در مقابل هم من گفتم پس اون 6 واحد تکلیفش چیست . گفت اون 6 واحد را میتونی تطبیق بدهی با دروسی که پیش نیاز نداشته باشد
این هم بماند که هیج ها خبری از الزام داشتن مدرک پیش دانشگاهی برای ورودی 86 وجود نداشت . یعنی من اگر نمیپرسیدم هیچکی هیچی نمیگفت
من دیروز اتفاقی این تاپیک ها را در یک انجمن خوندم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدش رفتم تو سایت دیوان عدالت و دیدم بخشنامه سال 88 وزارت علوم باطل شده است
اما جالبش اینجاست تو هیچ سایت مرتبط این خبرو رسمی نزدند
من هم ورودی نوبت هیجدهم فراگیر پیام نور هستم . خواستم بپرستم این ابطال بخشنامه که توسط دیوان عدالت صادر شده تو دانشگاه اعمال شده یا نه ؟
جناب edomanoo عزیز
من بطور اختصاصی مشکل شما رو پیگیری میکنم و در اسرع وقت پاسختون رو در همین تایپک قرار میدم.
ممنون از لطف شما . منتظر خواهم بود.
فردا میخوام شهریه رو واریز کنم اما قسمت شهریه میرم نه شماره سریال زده نه حساب سپهری...جریان چیه؟ شناسه پرداخت و قبض زده..(ترم گذشته اینجوری نبود چی کنم؟)
اصلا اطلاعیه هایی رو که میذارم نمیخونید ..نقل قول:
رجوع شود به پست های قبلی من :n29:
سلامنقل قول:
روانشناسی میخونم دادا
باورکنید اصلا متوجه پست شما نشدم :n03:نقل قول:
من کارت ملی و پاسارگاد دارم میتونم آنلاین پرداخت کنم؟ مشکلی پیش نمیاد؟(اخه شنیدم واریز انلاین دردسر داره یا بعضا تایید نمیشه)
مشکلی پیش نمیادنقل قول:
آخر شب ، دیرتر واریز کن سرور بانک خلوت تر باشه ...
بعد پرداخت سریعا سایت باز میشه .
هرچقدر سعی میکنم پرداخت نمیشه 12شب باید خلوت باشه:n27:نقل قول:
اگه بیداری دیرتر امتحان کن اگه نه صبح زود پاشو پرداخت کن.نقل قول:
تا2-3 معمولا بیدارم امیدوارم اون موقع دیگه پرداخت بشه...(اینا هم که هر روز یه تبصره و قانون میزارن..یه سایت رو نمیتونن نگه دارن بعد ...)نقل قول:
سلامنقل قول:
من دیشب ساعت 2.30 پرداخت کردم و سریع شهریه صفر شد ... البته برای دفعه ی قبل داستان داشتیم ... بعد از اینکه پول رفت حساب دانشگاه و پرداخت تایید نشد رفتیم روی سیستم و روی تراکنش ناموفق اونقدر زدم تا بانک پاسخ مثبت داد ... اگر خدایی ناکرده مثل من شدی از دوباره پرداخت نکنیا ... همین روش رو انجام بده
چند ساعتی هست نوشته اشکال از سیستم بانکیه و چند دقیقه بعد تلاش کنید منم هرچقدر میزنم همین ارور رو میده حالا تلاش میکنم (فقط روی لوگو صادرات میرم)نقل قول:
الانم رفتم تو سیستم کاربریم دیدم اطلاعات جامع دانشجویی و کارناممو بستن!( اینا از هرچی یزیده بدترن! )
سلام
من پولما ریختم بحساب پس چرا تایید نمی کنند ؟؟ :(
در مورد تاخیر در ثبت شدن پرداخت ها در سیستم گلستان پیام نور مشکل بدلیل سامانه شاپرک بانکی می باشد که ۲۴ ساعت زمان می برد که در سیستم ثبت شود.پس دانشجویان عزیز کمی تامل کنند تا شهریه واریزی انها در سیستم ثبت شود.
من پریروز بعد از ظهر پرداخت کردم با خودپرداز :| (اینترنتی نشد)
هنوز باز نشده سایت
چیکار کنم ؟
برا بعضی از بچه ها اون 96 تومنه رو نزده پرداخت کنن :| اونا باید چیکار کنن ؟
بعد یه سوال » من مشروط میشم این ترم ولی هنوز نمره هام تایید نشدن هیچکودوم
تو صفحه انتخاب واحد زده معدل معیار 12 و 20 واحد میشه برداشت :D
20 تا بردارم ؟ :)) بعد اگه تایید شدن چی میشه این ؟ حذف میشه ؟ :||
اگر تایید بشن و مشروط بشین باید 14 واحد بردارین اگر 20 واحد بردارین مشکل ساز میشهنقل قول:
سلام
من 27م پول رو ریختمب ه حساب که 382تومن بود و از عابر بانک پرداخت کردم ولی شب 27م که رفتم ببینم صفر شده یا نه دیدم 96تومن هم به 382تومن من اضافه شده و شده 475تومن / حالا من نمیدونم چرا سیستم اینقدر داغونه که 382تومن رو کسر نمی کنه که بتونم 96 تومن رو واریز کنم ..صبح هم دانشگاه بودم که مسئول شهریه مرخصی بودن ..اینم از دانشگاه های ما.
تا کی بنظرتون باز میشه منوم تا من بدهکاری 96تومن رو بریزم ؟
شانس من موقعه انتخاب واحد سایت مشکل داشت پیام واریز شهریه ثابت نداد راحت تونستم انتخاب واحد کنم :n09:
ولی امروز زده باید شهریه واریز کنی .بنظرتون ممکنه انتخاب واحدم صفر کنه ؟
1. من دقیقا طبق پارت دروس عمومی انتخاب واحد کردم و اینارو پاس کردم : اندیشه اسلامی 1 و 2 ، آیین زندگی (اخلاق کاربردی) ، فرهنگ و تمدن اسلام و ایران ، تفسیر موضوعی قرآن ، فارسی ، تربیت بدنی 1 و 2 ، زبان خارجه عمومینقل قول:
فقط مونده بود جمعیت و تنظیم خانواده یک واحدی که تبدیل شده به دانش خانواده و جمعیت دو واحدی ، مشکل اینجاست به نظر شما ؟ تو سایت pnunews خوندم که در صورت مواجهه با این مشکل به کارشناس رشته خود مراجعه کنید !
2. مطمئنا این درس راحتتره از انقلاب اسلامی ؟
3. نمیشه درس آشنایی با دفاع مقدس رو مثل حفظ جز سی مازاد برداشت ؟
رشتم هم مهندسی معماری هست ، ورودی 89 هستم !
ممنون از جواب شما دوست عزیز
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:
خب طبق صحبتی که با هم داشتیم
اختصاصی از پیام نورنا
سلام
براساس بخشنامه شماره ۸۱۹۴۲/۳ مورخ ۱۸/۱۲/۸۸ معاون محترم سنجش دانشگاه دانشجویان مربوطه به منظورجبران مدرک دوره پیش دانشگاهی میتوانند ۲۴ واحد درس از مجموعه دروس مقدماتی ،ارزشی ، مهارتی را بگذراند یا چنانچه بعلت توقف ارائه این دروس در پایان نیمسال دوم ۹۱موفق به تکمیل این سقف نشود از طریق مراکز پیش دانشگاهی (آموزش و پرورش)اقدام به دریافت مدرک پیش دانشگاهی بصورت متفرقه تا قبل از پایان دوره دانشگاهی بنماید. دروس ارزشی مهارتی صرفا در نیمسال اول۹۱ارائه می گردد و پس از ان متاسفانه هیچ گونه اقدامی میسر نمی باشد.و به دانشجویانی که دروس ارزشی ومهارتی را بجایی پیش دانشگاهی نگذرانندمدرک کاردانی داده می شود.
نقل قول:
درود
فعلا عجله نکن پسر خوب ... من خودم امروز دانشگاه بودم ، انتخاب واحد همه با مشکل روبرو شده و همه سردرگم هستند
علاوه بر زمان انتخاب واحد ، قراره 3 روز دیگه رو هم تمدید کنن ....
احتمالش وجود داره ولی فعلا صداشو در نیار :n02:نقل قول:
نقل قول:
خواهش میکنم
1) شما درست انتخاب کردید اما چون در زمان ورود شما ( سال 89 ) جمعیت و تنظیم یک واحدی بود و الان 2 واحدی شده سیستم شما تعریفی از 16 واحد عمومی نداره ... برای رفع مشکل به کارشناس رشته ی مرکزتون مراجعه کنید تا براتون این درس رو ورداره..
محتوای مخفی: دروس عمومی
2) بله دوستان اشاره داشتن که اندیشه ی سیاسی امام خمینی آسونه...
3) خیر ، نمیشه
موفق باشید.
دوست من اینو خودمم که میدونستم . شما لینک سایت دیوان عدالتو دیدید .نقل قول:
اگر خونده باشید میبینید دقیقا همین بخشنامه را باطل کرده
این طور که به نظر میاد پیام نور داره مقاومت میکنه که تا حالا بخشنامه مربوط را صادر نکرده . من امروز خودم رفتم واحد تهران غرب پرسیدم . خیلی راحت و ریلکس میگه بخشنامه نیومده
یکی نیست بهشون بگه ملت 9 ماه میخونند نمیتوند پیش دانشگاهی را بگیرند . اونوقت دانشجو چطور همزمان هم درس های دانشگاه پاس کنه و هم دنبال پیش دانشگاهیش باشه
اون دروس ارزشی مهارتی هم بدرد خوشون میخوره . معلوم نیست منابعش چیه
پَ همون 14 تا بردارم ینی ؟نقل قول:
نمیشه بردارم بعد تا حذفو اضافه ک اومد نمره های تایید شده حذف کنم ؟
نقل قول:
دوست گلم
شما مطلب بنده رو خوندی؟
کاملا واضح نوشته شده ؛
شما تا به الان 24 واحد از دروس مهارتی رو بنا به هر علتی نگذروندی ، الان دیگه این 24 واحد ارزشی وجود نداره و باید از طریق آموزش و پرورش مدرک پیش دانشگاهی بگیری ... !
فعلا تا سقف 20 واحد وردار .. نمره هات که کامل تایید شد بعد در زمان حذف و اضافه درستش کن.نقل قول:
دوست گلمنقل قول:
بنده اصلا اطلاع نداشتم که باید 24 واحد ارزشی و مهارتی بگذرانم . این نشان از بی صاحب بودن دانشگاه پیام نور است .
دمت گرم داش مهدینقل قول:
درود
فعلا عجله نکن پسر خوب ... من خودم امروز دانشگاه بودم ، انتخاب واحد همه با مشکل روبرو شده و همه سردرگم هستند
علاوه بر زمان انتخاب واحد ، قراره 3 روز دیگه رو هم تمدید کنن ....
الان منو من باز شد تا باید 96تومن بریزم به حساب پیام نور :دی
میفهمم چی میگی عزیزنقل قول:
دانشگاه همیشه کوتاهی میکنه .. شما هم که خبر نداشتی یه همچین چیزی وجود داره ...
خدا به همه صبر بده :n29:
بریز :n02:نقل قول:
من آنلاین پرداخت کردم ... نصف شب و شهریه هم صفر شد ... انتخاب واحد هم کردم امروز صبح ... ولی برای بعضی ها معدل معیار رو داره اشتباه میزنه ... دوستم مثلا مشروط نمیشه این ترم ولی معدل معیار رو براش 11 زده ...
معدل معیار رو اشتباه نمیزنه ... !نقل قول:
معدل معیار رو با توجه به نمرات تایید شده این ترم داره میزنه و کاملا درسته ... !
:n02: میدونستم ... میخواستم بدونم کارت رو خوب بلدی یا نه :n09::n02: ... نمره زبان تخصصی که خودخوان بوده و تایید شده رو زدننقل قول:
سیستم گلستان واسم خطا میده :
کد1 : نام عبور يا کلمه عبور اشتباه است.
واسه بقیه هم این طوری شده؟
شهریه ثابت رو واریز کردم ولی هنوز ثبت نام هم نکردم:n28:
نه اینجا که مشکلی نیست دوست عزیزنقل قول:
سلام
وقتی تو انتخاب واحد درسی رو میزنه خود خوان اما اسم استاد رو هم جلوش نوشته یعنی ممکنه بعدا براش کلاس حضوری هم بزارند؟
نقل قول:
سلام ... آره امکانش هست
به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور : حسین توکلی ، مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور گفت: آزمون فراگیر کارشناسی ارشد نوبت سیزدهم دانشگاه پیام نور ، ۲۹ آذرماه امسال در ۱۲۵ کد رشته امتحانی و حضور ۱۰۹ هزار و ۸۸۴ داوطلب برگزار شد.
وی افزود: از میان ثبت نام کنندگان تعداد ۵۱ هزار و ۲ نفر زن و ۵۸ هزار و ۸۸۲ نفر مرد بودند.
آزمون در ۸۵ شهرستان مختلف کشور برگزار شد و نتایج نهایی پذیرفته شدگان در دوشنبه ۷ بهمن ماه ۱۳۹۲ اعلام می شود.
پذیرش قبول شدگان برای بهمن ماه می باشد و می توانند تحصیل خود را از نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۳-۹۲ آغاز کنند.
ثبت نام پذیرفته شدگان به صورت غیرحضوری و از طریق سیستم گلستان دانشگاه پیام نور به آدرس اینترنتی reg.pnu.ac.ir انجام خواهد شد.
انتخاب واحد این دسته از دانشجویان بلافاصله بعد از ثبت نام و ارسال مدارک انجام می شود.
72 ساعت مهلته انتخاب واحده یا میشه تا اخرین روز صبرکرد؟