اندیشه دوباره ترکید.نقل قول:
Printable View
اندیشه دوباره ترکید.نقل قول:
از این ماه فقط 128 8گیگ میخرم.
128نامحدود=اشغال
1 سال 128 نامحدود دارم ولی دیگه چند ماه سرعت اصلا 30 هم نمیشه.
با تشکر.
هادی
تایید میشه امروز هم قطع و وصلی داره سرعت هم که دیگه مثل قیل ثابت نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ممنون از اطلاعات کاملتون دوست عزیز. در ضمن منظورم از قطعی سرعت زیر 10 KB بود نه قطعی کامل.نقل قول:
بله دوست من، به علت تغییراتی که بر روی اینترنت توسط شرکت زیرساخت در حال انجامه دوباره اینترنت دچار اختلال شد و این بارهم این مشکل دامن تمامی شرکت های استان گیلان رو گرفته.نقل قول:
---------- Post added at 05:59 PM ---------- Previous post was at 05:57 PM ----------
دوست من، کلا سرعت تشویقی رو سرویس های نا محدود کمه و می شه گفت 1.5 تا نهایتا 2 برابر اصل سرویس هست اما تا اونجا که من می دونم رو سرویس های محدود تا 6 برابر سرویس هم می شه. مثلا 128 تا 1024 هم می رسه تو روز، تو اندیشه.نقل قول:
امروز چند ساعته که اندیشه در لاهیجان قطع هست (الان هم این پست رو دارم با دایال آپ ارسال می کنم). دایال آپ اندیشه کار میکنه، اما ADSL اندیشه از 89.144.133.201 جلوتر نمیره.
من رودسرم اینترنت اینجا هم قطع بود امروز چند ساعت
دوستان امروز از مرکز ارتباط با نماینده های شهرستان شاتل پرسیدم گفت تو رودسر یکی از ما یعنی شاتل نمایندگی گرفته و در حال نصب تجهیزات هستیم.کسی نمیدونه تا این بابا کارشو انجام بده و راه اندازی کنن چقدر زمان میبره؟ما که بدجور منتظر شاتلیم....
اصلا کسی میشناسه این بنده خدارو؟چون اسمشو نگفتند
دوست من، این IP روتر شهرستان ( مخابرات ) هست و خارج از محدوده ی اندیشست.نقل قول:
سلام دوست عزیز، IP به شماره 89.144.133.201 مربوط به شرکت اندیشه سبز هست؛ از این IP به بعد به مخابرات مربوط میشه که البته از اونجایی که پکت ها تا این IP مسیریابی میشند، ولی بعد از این نمیشند، میشه گفت که مشکل از روترهای مخابرات هست. البته من نمیدونم که چرا در زمان استفاده از اتصال Dial-up اندیشه، این مشکل نمود نداره، و Dial-up بدون مشکل کار میکنه، و از 89.144.133.201 به 10.121.0.2 و بعد از اون به درستی اتصال برقرار میشه.نقل قول:
دوست من، این IP روتر شهرستان ( مخابرات ) هست و خارج از محدوده ی اندیشست.
در ضمن، امروز بعد از یک مدت زمان کوتاه که اتصال ADSL برقرار شد، الان دوباره این اتصال قطع هست.
امشب من از 7 پای سیستم بودم و پینگ اندیشه میزان و بدون مشکل بود
پینگ سرور ایرانی بتلفیلد: 40-60
پینگ اکراین: 250-300
باید دید :13:
نقل قول:
شرمنده Foa جووون . مهمون اومد برامون وگرنه من سرباز بدی نیستم :31:
آره عزیز حق با شماست ولی این قطعی ها روی روتینگ و یک سری از رنج ip ها اعمال می شه آی پی های دایلاپ رنجشون فرق میکنه بعدشم همون موقع بقیه شرکت ها وصل بودن منطقی ترین دلیلی که وجود داشت این بود که پری شب شاتل قطع شده بود که اندیشه و پارس وی وصل بودن دیروز غروب اندیشه قطع شد نوبت پارس نمی دونم کی میشه ولی اینا همش روتینگ مربوط می شه احتمالا دارن روتارو عوض می کنن:10:اینم یادم رفت بگم آی پی 201 ماله اندیشه هست و وقتی از اون به بعد قطع میشه یعنی بیت مخابرات و اندیشه یه اتفاقی افتاده و دلیل نمیشه بقیه هم قطع باشند ولی باز هم این مورد هم از اندیشه نیست در 90% مواقع از مخابراته چون از اندیشه باشه نهایتا یک ساعتع حل می شهنقل قول:
نوبت پارس خیلی وقته شده، دوست من، تا دیروز پارس آنلاین تو رشت بالای 24 ساعت قطع بود D:
دوست عزیز، بهتره وقتی در مورد چیزی اطلاعات دقیق نداریم اظهار نظر قطعی نکنیم یا اگر اظهار نظر می کنیم یه کلمه ی "شاید" رو به اون اظهار نظر اضافه کنیم.نقل قول:
IP 201 مربوط به روتری هست که سمت مخابرات هست و دقیقا این دستگاه واقع در مخابرات هست.
از شما دوست عزیز که اظهار نظر فنی می کنید انتظار می ره که توی جملاتتون درصدی برای اشتباه قرار بدین. درسته اگر شما در اینترنت اون IP رو Whois بگیرین ببینید به نام اندیشه ثبت شده، و جزو رنج IP های اندیشه هست اما در مخابرات بر روی یک دیوایس در حال استفاده می باشد. و به دلیل تعامل شرکت زیرساخت و مخابرات دقیقا از این روت به بعد دیده نمی شد که این کاملا منطقی هست و مشخص میکنه که وضعیت اینترنت خارج از اندیشه و به سمت روتهای بیرونی استان دستخوش تغییر بوده نه رو روتهای داخلی...
اینم حرفیه تو مخابرات از این مسائل پیش میاد در واقع هر دوتون درست گفتین آی پی ماله اندیشست چون توسایت نوشته ولی مخابرات رو روتر خودش استفاده کرده در واقع میشه گیت وی فکر کنم باز من دقیقشو نمی دونم مرسی ادمین جان درود بر نمکسیا :46:نقل قول:
امروز وضعیت شما چطوره ؟
عالیییییییییییییییییییییی ینقل قول:
اندیشه مرکز 7 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره خوبه مطمئنن تا شنبه هم مخابرات تعطیله همینطور میمونهنقل قول:
خوش به حالت برای ما امروز تعریفی نداره اوضاعش داغونه . میشه بگی ایپیت چی هستش با چی شروع میشه الان جدیدا ایپی های اندیشه هم تغییر میکنه
89.144 این رنج از همه قدیمی تره تا اونجا که من میدونمنقل قول:
والا اونجوری که دست من اومده، زمانی که با IP های 89 کانکت می شم بهتر از همست، البته تو همین عکس هم که گذاشتم تلورانس لتنسی زیاده و گاها از 100 به 300 می رسه، اما خط استیبل هست :31:نقل قول:
---------- Post added at 01:49 PM ---------- Previous post was at 01:45 PM ----------
نه بابا الان مال من با 109 شروع می شه پینگم اینه D:نقل قول:
89 برای منم خیلی بهتره .
109 هم تعریفی نداره -
اینم بدترینهشه 176.12.79
دیروز از صبح اندیشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قطع بود خط 5 هیچ سایتی باز نمیشد اعصابم خورد شد روز به روز داره بدتر میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز می شه شما خودتونو معرفی کنیننقل قول:
شما اینهمه اطلاعات اندیشه رو از کجا می دونین ، این اطلاعات رو فقط مدیرای فنی شرکتهای ISP دارنا:31::5:
دوست عزیز، IP مورد اشاره متعلق به شرکت اندیشه سبز هست، اینکه محل فیزیکی روتر مربوط به آن کجا ست، تغییری در مالکیت آن ایجاد نمیکنه. من هم در پست قبلی به مالکیت آن IP اشاره کردم.نقل قول:
IP 201 مربوط به روتری هست که سمت مخابرات هست و دقیقا این دستگاه واقع در مخابرات هست.
همچنین، وضعیت اون IP تاثیری بر علت مشکل نداره؛ چون اگر اون IP مربوط به اندیشه باشه، تا اونجا trace میشه، ولی از اونجا به بعد که IP ها متعلق به مخابرات هستند، trace ادامه پیدا نمی کنه. اگر هم IP مربوط به مخابرات می بود، باز یعنی trace از روترهای اندیشه خارج شده، و به روترهای مخابرات رسیده، و در حال عبور از این روتر ها گیر کرده. در نتیجه در هر دو حالت ریشه مشکل به مخابرات میرسه، که این رو در پست قبلی هم بهش اشاره کردم.
البته از بحث فوق که بگذریم؛ من همچنان روی نظر قبلی خودم تاکید می کنم که ISP ها وظیفه دارند این اختللات را به مشترکانشان اطلاع رسانی کنند. این اختلال اگر حاصل ارتقاء شبکه بوده باشه، از قبل برنامه ریزی شده، و یک شبه مقدماتش محیا نشده، اگر هم حاصل بروز یک حادثه بوده باشه، ابعاد حادثه و تخمین مدت زمان رفع آن به سرعت مشخص میشه. ISP ها می تونستند در هر دو مورد به کاربرانشان اطلاع رسانی کنند؛ در حالت اول، می تونستند به کاربران هشدار بدند که در فلان تاریخ به مدت تقریبی فلان ساعت خطوط شان قطع یا دچار مشکل خواهد شد. در حالت دوم هم می تونستند علت بروز اختلال و زمان تقریبی رفع اشکال اعلام شده توسط مخابرات را به مشترکانشان اعلام کنند.
الان شما تشریف ببرید به سایت اندیشه سبز، دریغ از یک اطلاعیه در این مورد! انواع SMS های تبلیغاتی در طول سال برای مشترکین ارسال میشه، اما دریغ از یک SMS در جهت اطلاع رسانی درباره مشکل. ایمیل هم که جای خود داره. در حالی که اگر من دو روز در پرداخت شارژ ماهیانه تاخیر داشته باشم، انواع و اقسام تماس ها با من گرفته میشه که چرا دیگه شارژ نمی کنم؟
ISP باید بفهمه که در قبال مشترکینش مسئولیت داره، و بر فرض بروز مشکل از طرف مخابرات یا شرکت زیر ساخت، این ISP هست که واسطه بین مشترک و اون شرکت ها ست، و وظیفه اطلاع رسانی در این موارد بر عهده ISP هست.
امروز حدود ساعت 2 بعد از ظهر خط من دوباره وصل شد. در 24 ساعت گذشته حدودا یک یا دو بار در مدت زمان کوتاهی وصل شده بود، و مابقی زمان ها قطع بود.
سلام. اینترنت اندیشه دیشب از ساعت 2 بامداد تا صبح فقط سایت گوگل رو باز می کرد! و هیچ سایت دیگه ای باز نمیشد! نمیدونم ، دوستان دیگه هم متوجه این موضوع شدند یا نه ؟
اندیشه هم برای خودش داستانی شدها
پینگ خط 4 اندیشه :(بسی تعجب :27:)
از دیشب که خط من مشکلش حل شد تا الان پینگ بدون مشکل بوده :10:
ولی دوستان دیگه مشکل دارن،ممکنه رندوم اندیشه خطها رو دچار مشکل میکنه(عمدی یا مجبوراً !! )
من حاج ابراهیم سپقدری هستم D:نقل قول:
دوست عزیز نکته به نکته و به تفضیل پاسخ شما را خواهم داد.نقل قول:
دوست من، Ip ها اصلا مهم نیست که مربوط به کدوم شرکت می شه، این IP ها نیستن که ارتباط رو برقرار می کنن، با توجه به اینکه می دونیم این آی پی ها Valid هستن، شما اگر یک IP ولید رو کف دستتون بگیرین، و به تمام دنیا اعلام کنید که من یک آی پی ولید دارم، باز هم اون آی پی برای شما ولید خواهد بود؟
کسی می تونه از بیرون این آی پی رو ببینه؟
بحث من هم همین هست دوست من، شما خودتون اشاره کردین که از اون به بعد که مربوط به مخابرات هست دیده نمی شه. من اصلا می گم حتی اگر این آی پی به نام خود مخابرات هم ثبت شده بود چون روی دیواس ( دستگاهی ) که توی مخابرات ست شده هست و از اون به بعد شما رو Tracert مسیر بعدی رو نمی بینین، مربوط به اون پروایدر نمی شه. حالا پارس می خواد باشه، اندشه باشه و یا شاتل فرقی نمی کنه.
اما در مورد قسمت دوم فرمایشاتتون کاملا با شما موافق هستم، سایت اندیشه مدت هاست که Line News هاش تغییر نکرده و این رو قبلا که تماس گرفتم اندیشه، خودم هم بهشون گفتم که یک آگهی 6 ماه پیش هنوز هم رو سایت هست.
در مورد قسمت آخر اطلاع رسانی هم شما کاملا درست می گین.
البته این قطی ها از قبل خبر نمی کنن. و در پاره ای از موارد هم مشکلات به صورت Float ( شناور ) هست. مثلا این بار که من تماس گرفتم اندیشه کاملا مشخص بود که پشتیبانی با تردید این پاسخ رو به مردم می ده که مشکل از شرکت زیر ساخت هست و این حرفها، در صورتی که قبلا خیلی رک می گفتن از کجا قطع هست.
قبلا یادمه یک بار قطع شده بود، اما زمانی که هر سایتی باز می کردی سایت اندیشه باز می شد و یه لاین نیوز داشت که مشترک عزیز به دلیل فلان الان دیتا قطع هست اما الان این کار رو انجام نمی دن، نمی دونم چرا!
---------- Post added at 10:55 PM ---------- Previous post was at 10:53 PM ----------
بیشتر توضیح می دین ؟ یعنی چی؟ یعنی خودشون اینترنت رو دچار اختلال کنن؟؟؟ مگه می شه ؟ آخه چرا؟؟نقل قول:
سلام بر صبوران وادی اینترنت! خصوصا بربچ گل اندیشه سوار!:10:
هر از چند گاهی افرادی مشکوک سعی بر فریب افکار عمومی دارند!:28: امیدوارم این سرور های مزخرم اندیشه روزی درست شه و کمتر دچار قطعی و کندی باشیم!
آخه گوگل بدبخت رو چیکار دارن؟:2:
ای خدا؟؟؟!!!:19:
چرا نمیشه:27:نقل قول:
من حدس زدم و نگفتم حتما عمداً خودشونم دوست دارن این اتفاق بیوفته ،شاید تحمیل شده بهشون و مجبورن :46:
یحتمل یه مشکل پیدا کرده نمیدونم چی، شاید مشکلات سخت افزاری یا شایدم سیاسی(!!)
من شنیده بودم مخابرات داره یه چیزایی رو خطوط اینترنت تست میکنه و گیلان هم همیشه پیشتاز هست داره رو اندیشه تست میشه:21:
الان شما بگو باز نشدن گوگل در حالت عادی(!!) با مشکل مواج هست این طبیعیه!
در هرصورت منطقی نیست که هر چند روز به دفه یه خط بترکه چندتا دیگه هیچ مشکلی نداشته باشن!
این در صورتی منطقیه که یکبار اتفاق بیوفته نه مدت طولانی
شما صفحات همین فروم رو برگرد ببین یه شب خط4 مشکل داشته خطوط دیگه پینگ گزاشتن مشکل نداشتن یا همین الان بالعکس
درهرصورت ما که امیدواریم این مشکلات هرچی که هست رفع بشه :20:
بعیده که اشکالات عمدی باشه چون هیچ شرکتی سابقه خودش را با این کارها خراب نمیکنهنقل قول:
و مشخصه که اینبار نسخه نمیپیچن و واقعا یه کارهائی داره انجام میشه ( یادتونه گفتم و شماها مسخرم کردین که چه ساده هستم که گول حرفاشون رو خوردم؟)
به هر حال...
اینم پینگ پارس آنلاین از مرکز 6 کرج (بله بله اومدم تعطیلات :دی )
مشکلات گوگل مربوط به اندیشه نیست و گوگل چون از پروتوکول HTTPS استفاده میکنه این پورت همیشه توسط مخابرات داره یا بسته میشه یا کند میشه یا...
دوستان هیچ شرکتی عمدا نمیاد سابقه خودشون خراب کنه و مثلا بیاد گوگل رو قطع کنه اما کسای دیگه ای که منافعشون با ارامش خطوط اندیشه به خطر میوفته شاید اینکار رو بکنن. این نگاه خیلی بد بینانست ولی ممکنه.
اما این مشکل قطعا از اندیشه نیست اخه یکم به این پستهایی که گذاشته میشه توجه کنید. اگه خط رو Trace کنید معلومه مشکل بیرون شبکه اندیشه هست. این مشکل در 2 حالت اتفاق میفته
1- واقعا google مشکل داشته باشه که میدونیم تقریبا محاله
2- مسیر برگشت خط bgp شرکت زیرساخت که AS اندیشه رو حمل میکنه یا پر بشه یا عمدا محدود بشه. ایشالله که کسی اونجا شیطنت نکرده باشه
یکی از دوستای من از اندیشه ایپی استاتیک گرفته و ایپیش با 78.38 شروع میشه ؟ قضیه چی هستش ؟:5:
آخه موندم چهطور همع چی رو یه جورایی مرتبط می کنین به اندیشهنقل قول:
راحت ترین راه ممکن teace کردنه
بهتر نیست قبل از اینکه اینطوری بیایم و موضع گیری کنیم بریم و مطمئن بشیم مشکل کجاست
آخه یه مقدار منطقی فکر کنیم
چون پول اینترنت رو ماهی یه بار به اندیشه میدیمنقل قول:
اندیشه باید جوابگو باشه که نیست !
نقل قول:
خب که چی قضیه چیه ؟ میخوای بگی اندیشه آی پی که مال خودش نیست رو داده به مردم ؟ مگه میشه آی پی که مال خودش نیست رو بده مردم ؟
آی پی کامل چیه ؟ کدوم کلاسش ؟
رفتی چک کردی که آی پی مال کیه ؟
یا به قول رشتیا " ایتا چی بشنوستی , بودو وستی"
ادیت:
خدائی این مطلب رو هر بار میخونم خونم به جوش میاد!!!!!
نمیدونم مردم چه فکری میکنن میان همچین مطلبی مینویسن!
حرفی نداری نیا مطلب ننویس! تو رو به خدا ننویس! از پینگت عکس بزار حداقل!
آخه یعنی چی!!!! اندیشه فلان آی پی رو داده!!! قضیه چی هستش؟؟
د تو بیا به ما بگو قضیه چی هست!!! ما گاگول!! تو زبونم لال خدا!!! تو بیا بگو!!
استغفرا...
اندیشه چنین رنج IP نداره. ایشون مشترک اندیشه نیستن قطعا.نقل قول:
اره درسته. اما پاسخگو بودن با مقصر بودن فرق داره.نقل قول:
نه تایید نمیشه. لطفا رنج IP و trace خطتونو اعلام کنید.نقل قول:
حاج اقا خیلی مخلصیم :Dنقل قول:
فقط من موندم چرا دادن اطلاعات درست و کامل مورد اعتراض قرار میگیره؟
یک نمونه از بروز مشکل تو ترانزیت استان گیلان(قطعی لینک تبریز)
Tracing route to 4.2.2.2 over a maximum of 30 hops
1 51 ms 53 ms 52 ms 89.144.189.3
2 51 ms 52 ms 57 ms 172.16.107.33
3 51 ms 50 ms 55 ms 89.144.133.201
4 56 ms 53 ms 52 ms 10.121.0.2
5 531 ms 528 ms 542 ms 217.218.232.249
6 518 ms 517 ms 523 ms 217.218.158.42
7 519 ms 517 ms 529 ms 10.10.53.61
8 675 ms 670 ms 673 ms 213.248.92.133
9 670 ms 670 ms 779 ms 80.91.248.90