مسلما iXSUS220 بهتره چون لنز واید و زوم بهتری داره نسبت به 115 و لنز واید بهتری نسبت به 1000نقل قول:
مسلما iXSUS220 بهتره چون لنز واید و زوم بهتری داره نسبت به 115 و لنز واید بهتری نسبت به 1000نقل قول:
منم موافقمنقل قول:
در ضمن یادتون باشه باتری IXUS 1000 ضعیفه :)
بچه هایی که مثل من قصد خرید دوربین و لوازم جانبی دارند یه خبر خوب .دیروز به سایت نورنگار سری زدم و متوجه شدم که.......
اصلاً بذارید عین متن و از سایت براتون بذارم:
با عنایات خداوند متعال و طبق روال سالیان اخیر ، فروش ویژه نورنگار در طرح " بازارچه رمضان " برگزار می گردد .
بنابر این بود که این بازارچه در روز جهانی عکاسی ( 19 اگوست ) ، 28 مرداد برگزار گردد اما بدلیل تقارن با ایام لیله القدر ، این بازارچه در روزهای سوم و چهارم شهریور ماه برگزار خواهد شد .
در این بازارچه مر توانید کالاهای مورد نیاز خود اعم از دوربین ، لنز ، کیف ، سه پایه و سایر لوازم جانبی را با قیمت های ویژه خریداری نمایید .
همچنین در روز سوم شهریور ماه از خریداران و مدعوین محترم پذیرایی افطار بعمل خواهد آمد .
لازم به ذکر است به خریداران محترم بازارچه به قید قرعه 3 دستگاه دوربین عکاسی دیجیتال تعلق خواهد گرفت . کافی است شماره فاکتور خرید خود را طی پیام
کوتاه به شماره 30009900037312 ارسال تا در این قرعه کشی شرکت نمایید .
تاریخ و مکان برگزاری بازارچه رمضان نورنگار
پنج شنبه مورخ 3 شهریورماه 1390 از ساعت 9 الی 20 ( به همراه پذیرایی افطار )
جمعه مورخ 4 شهریورماه 1390 از ساعت 10 الی 18
ضمناً فروش ویژه بازارچه رمضان در روزهای شنبه مورخ 5 و یکشنبه مورخ 6 شهریورماه بصورت غیر حضوری و از طریق سفارش اینترنتی یا تلفنی ادامه خواهد داشت .
مکان : فروشگاه نورنگار ، خیابان بهار جنوبی ، برج بهار ، طبقه هفتم ، شماره 673
نقل قول:
منم تأیید می کنم حرف دوستمونو...
پس یعنی فوکوس خودکار داره تو فیلمبرداری مثله سونی؟ اگه اینجور باشه میرم با خیال راحت 600 دی میگیرمنقل قول:
راستش شاید بچه بیشتر بهانه بود واسه عیال:31: خیلی دوست دارم یاد بگیرم عکاسی شاید کلاس هم برم اگه وقت بشه حالا با این لنز همراه 600دی میتونم فعلا همه کار مثله عکاسی ماکرو عکس های خانوادگی و ... انجام بدم زوم مهم نیست واسم یعنی جوری هست تا قبل اینکه یاد بگیرم همه کارامو با لنز همراهش انجام بده واسم؟
ببین واقعا نمیدونم ، اون لینکی که داده بودم رو دیدی ؟؟؟نقل قول:
ای کلک :31:
لنز همراهش اره جواب میده به شرط این که کمی انتظارتو کم کنی ، بعد چون لنز جدیدی هم هست عکس های بهتری میگیره ، IS II داره
---------- Post added at 03:41 PM ---------- Previous post was at 03:37 PM ----------
این صفحه رو کامل بخون
راسی D5100 هم هستا و میدونم فوکوس ممتد توی فیلم داره از نوع معمولیشکد:http://www.dpreview.com/reviews/canoneos600d/page15.asp
پسر فکر کنم تله پاتی داریم خیلی حال کردم با کیفیت عکساش نویزش بهتر از 600 دی بود اما دی 600 تمام تنظیمات نور دهی مثل ایزو سرعت شاتر و ... رو در فیلمبرداری داره که خیلی فکر کنم در محیط های تاریک بهتر عمل کنهنقل قول:
راستش هر چی اطلاعاتم با سایت هایی که معرفی میکنید بیشتر میشه گیج تر میشم فقط تا اینجا به این نتیجه رسیدم سوني پر
سلام
ببخشید دوستان من یک تایپیک برای مشاوره برای خرید دوربین درست کردم ولی کسی جوابمو نداد فکر می کنم بهتر بود این جا سوال می کردم.
من قصد خرید یک دوربین حرفه ای دارم با بودجه حدود 800 هزار تومن.
ممنون میشم راهمایی کنید.
فکر کنم 5100 هم داشته باشهنقل قول:
اره اخرش باید بین 5100 و 600 انتخاب کنی
یه بار شما برو بازار و سوالاتو بپرس البته از چند مغازه
بهترین های تا 800 تومن D3100 نیکون و 1100D کنن هستند اما فکر کنم بشه با 100 تومن بیشتر 550D کنن بخرید که ارزش زیادی دارهنقل قول:
سلام . لطفا یه دوربین برای خونه تو قیمت 150 تا 220 معرفی کنید
ممنون
سلامنقل قول:
از راهنماییتون متشکرم.
از این دوربین هایی که معرفی کردین هیچ کودوم روی خودشون لنز هست؟ اگه هست چه لنز هایی؟
دوربین کننd500دوربین خوبیه؟
اگه بحوام600dبگیرم چه قدر باید به بودجم اضافه کنم؟
با تشکر
من یه گشتی توی اینترنت زدم خیلی از اینD3100خوشم اومد.
توی یه سایتی نوشته بود کیفیت مانیتورش پایینه؛در خدی پایینه که آدم رو اذیت کنه؟
لنزmicro nikkor105mmچنده؟
لنزNikkor 18-55 VRکه روی خود این دوربینه لنز خوبیه؟
محدوده دیافراگمش چه قدره؟
زومش چه قدره؟
توی حالت ماکرو قوی هست؟
فیلمش روی حالت 1920در1080 چند فریمه؟
فکر کنم از لحاظ تعداد فریم به پایHX100Vنرسه از لحاظ کیفیت از اون بهتره؟(مثلا نویز کمتر توی جاهای تاریک)
با تشکر
فیلمبرداری و اندازه دوربین چقدر براتون اهمیت داره؟نقل قول:
فیلمبرداری HD اگه داشته باشه خوبه
مثلا مدل Canon PowerShot A1200 IS چطوره ؟
یا این مدل Canon PowerShot A1200 ISنقل قول:
سلامنقل قول:
SX130 و A2200 اولی بهتره :46:
سلامنقل قول:
:10:
بله لنز همراهشون 55-18 هست
خوبه اما قدیمی شده
600d حدود 1 تومنه
D5100 هم هست که حدود 900 هست
550d هم باید حدود 850 باشه
شما برای قیمت های به روز به سایت دیجی کالا سر بزنید
بله D3100 دوربین بسیار خوبیهنقل قول:
مانیتور خیلی مهم نیست قراره با منظره یاب عکس بگیرید :46: (مانیتورش هم خیلی بد نیست 3.0" TFT LCD
230,000 pixel TFT)
منظور 18-105 هست ، کمتره 400 تومنه ممنون از محمد جان Aless
24 فریم ، بله نویزش کم تره
این 20 صفحه رو کامل بخون
کد:http://www.dpreview.com/reviews/nikond3100/
با توجه به بودجه ای که در نظر گرفتید پیشنهاد منم همین A1200 هست که دوربین خوبیهنقل قول:
دوستان این مدل چطور ؟Canon IXUS 130 IS IXY 400F
من این تاپیکو خوندم تونستم چیزی که میخوامو پیدا کنم اما یه سوال
اسم این دوربینا زیاد اومد به عنوان پیشنهاد اما کدوم یکی بهتره؟ sx220, sx230.sx210 می دونم کارایشونم شبیه همه!
راهنماییم کنید لطفا
sx220 و sx230 یکی هستندنقل قول:
sx230 دارای gps داخلی هست
sx220 gps نداره همین
sx210 هم مدل قدیمی هست
سلامنقل قول:
دستتون درد نکنه جواب خیلی از سوال هامو گرفتم.
فقط چند تا سوال زوم لنز همراهش چه قدره؟ تو این سایتی که آدرسش رو دادین هیچی در مورد زومش پیدا نکردم،خود لنز رو چستجو کردم یه سایتی نوشته بود0.31x!
این لنز کار لنز واید رو هم میکنه؟میشه این دوربینو بدون لنز و ارزونتر بخرم و خودم یه لنز خوب براش بخرم؟نقل قول:
18mm
از مقایسه ی نویزی که سایتdpreviewگذاشته بود سر در نیاوردم.
اگه لطف کنین یه عکسی بذارین عکسای این دوربینو با حساسیت های مختلف نشون بده ممنون میشم.
با تشکر :11:
دوستان من شنا زیاد میرم.بهترین دوربین ضد آب حال حاضر بازار چیه؟؟
در مورد cannon ixus 300 hs:
اگه تصميم به خريد اين دوربين خوب دارين شك نكنيد. اگر يك عكاس حرفه اي و آنچناني نيستين كه با دوربين هاي SLR كار مي كنيد، پيشنهاد مي كنم كه لذت عكاسي رو با اين دوربين از دست نديد. از مدلهاي مشابه صفحه لمسي، هم خيلي بهتر و مطمئن تره . در نور كم ، عكسهاي خوبي ميندازه و همچنين امكاناتي مثل تشخيص لبخند داره كه فوري عكس ميگيره.
سعي كنيد از يك مموري كارت اورجينال براش استفاده كنيد. زياد هم به فكر مدلهاي گرون تر نباشيد چرا كه اين مدل نيازهاي شما را با هزينه اي مناسب بر طرف ميكنه.
در زوم كردن هم عكس هاي خوبي ميگذاره . براتون نمونه گذاشتم حالش ببرين اين يك تصوير با آخرين درجه زومش هست:
و همينطور چند عكس ديگه كه با اين دوربين گرفتم :کد:http://majidukshu.persiangig.com/motefaregheh/IMG_0044.jpg
کد:http://majidukshu.persiangig.com/motefaregheh/IMG_0045.jpg
کد:http://majidukshu.persiangig.com/motefaregheh/IMG_0042.jpg
حالش ببرين . شك نكن ديگه ! زود برو بخرش :)کد:http://majidukshu.persiangig.com/motefaregheh/IMG_0027.jpg
دوباره می پرسم چون می خوام بخرمش برای دوربینمنقل قول:
خواهشآ جواب بدین
دوربینم کانن SX30 IS
از بین این کیت های تمیز کننده ی دوربین کدوم بهتره و معقول تر ( تو صفحه های بعدی هم هست )
کد:http://www.chare.ir/index.php?dispatch=categories.view&category_id=2904
آیا مگاپیکسل 5 تا 16 تفاوت بارزی داره که با چشم دیده شه؟؟
بیشرین پیکسل تو بازار چنده؟؟
سلامنقل قول:
خواهش میکنم
اصطلاح زوم دیگه استفاده نمیشه و باید بگید چند میلی متره ، اما لنز 18-270 میشه گفت حدود 16x زوم داره
یا لنز 100-400 فقط 4x زوم داره درصورتی که 400 کجا 270 کجا
بله 18 واید خوبی هست
بله میشه فقط بدنه خرید و لنز رو جدا خرید
چرا کاری نداره ، مقایسه ی کدوم دوربین ها
بله فکر کنم PATRIOT جزو مارک ها معروفهنقل قول:
برای راهنمایی هاتون متشکرم.نقل قول:
من الآن دوربین DSC-H20 دارم زوم اپتیکالش10Xهست؛
عکسی که با این لنز(18-55mm)توی حالت55mmگرفته بشه نزدیک نماییش بیشتره یا عکسی که با زوم10Xاون دوربین گرفته بشه؟
من گیج شدم سایتdpreviewنوشته18mmمعادل27mmیعن ی چی؟
قیمت بدنه ی خالیش چه قدره؟کد:http://www.dpreview.com/lensreviews/nikon_18-55_3p5-5p6_vr_n15/
این طوری گرونتر در نمیاد؟چون فکر کنم وقتی این لنز همراه دوربین ارائه میشه ارزونتر از توی بازار در میاد،نه؟
عکس های همین دوربینD3100در حساسیت های مختلف.
متشکرم که وقت می ذارید و جواب سوال های منو می دید.:11:
فکر کنم جای این سواتون این جا نباشهنقل قول:
ببینید هر چی پیکسل عکس بیشتر باشه اندازه عکس بزرگتره مثلا عکس 5مگاپیکسلی اندازه ی یک کاغذA4و عکس10مگاپیکسلی حدودا اندازه کاغذA3هست،مگاپیکسل به کیفیت ربطی نداره؛
مثلا اگه شما دو تا عکسvgaکیفیت پایین رو به هم بچسبونید عکسی با تعداد پیکسل بالاتر دارید ولی کیفیت تغییری نکرده.
سلام به نظر شما اساتید مدل Canon IXUS 300 HS IXY 30S با قیمت 272000 به صرفه تره یا Canon PowerShot A1200 IS
ممنون
IXUS 300 دوربین بهتریه ولی خوب 100 تومنم اختلاف قیمت دارندنقل قول:
اولا به خاطر توجه شما و راهنمایی هاتون ممنوننقل قول:
حالا به نظر شما 100 تومن بیشتر ارزش داره به خاطر :
حداکثر سرعت شاتر : 1/2500 ثانیه و
خروجی HDMI و
قابلیت فیلمبرداری با سرعت بالا - در ابعاد 240 × 320 و با سرعت ها 240 و 30 فریم بر ثانیه .
یه سوال دیگه :
دقت حسگر : 10.6 مگاپیکسل
این چقدر برای انتخاب یه دوربین مهمه ؟ مثلا از چقدر به بالا باشه ؟
ممنون
قطعا و بدون هيچ ترديدي ايكسوز 300 بگير . در ضمن جمهوري اگه تشريف ببري قيمت 260 مي توني پيدا كني البته خيلي بايد دقت كني كه روي خود دوربين مدل ixus 300 HS هك شده باشه. چون اين مدل فقط منوي فارسي داره. البته از دوربين دات كام هم ميتوني بخري.نقل قول:
البته يه مدل مشابه داره بنام IXY كه پيشنهاد مي كنم از اين مدل نگيري. حتي ممكنه اين مدل رو به شما گرون تر هم حساب بكنند. اما من از يك خبره و فروشنده باتجربه پرسيدم گفت كه همين ايكسوز 300 بهتره. در ضمن سعي كن گول تبليغات نخوري. چون بعضي ها اين دوربين رو به قيمت 320 ميفروشن حتي بهت ميگن اين سريالش اس ام اس كن تا بفهمي كه واقعا اصله.:13:
در واقع اين ها هم همون دوربينه . هيچ فرقي نميكنه. بلكه اين يه ترفنده كه اسم گارانتي خودشون رو مطرح بكنند و يه تبليغات كذبه. اين نظر منه
من اين مدل رو حتي از يك مدل بالاترش يعني ايكسوز 310 بهتر مي دونم چون صفحه لمسي نداره. دير خراب ميشه و كمتر براي پولي كه خرج كردي دلت مي سوزه.
يك مسئله ديگه اينكه دوربين A1200 قابل مقايسه نيست با ايكسوز 300. شما اگر بجاي اين دوربين ايكسوز 115 رو مثال ميزدي قابل قبول تر بود. ايكسوز 300 از حسگر cmos استفاده مي كنه. تصاويرش نويز كمي داره و از f2 پشتيباني مي كنه. خروجي HDMI داره. :8:
برای شما A2200 هم هست تنها فرقش هم با A1200 اینه که باطری Li-ion داره (A2200)
کد:http://www.dpreview.com/news/1101/11010518canona2200a1200.asp
بله بنظر من ارزش داره البته اگر از اون امکانات استفاده کنیدنقل قول:
دقت حسگر در دوربینهایی که از یک اندازه سنسور استفاده میکنن هر چی کمتر باشه نویز
کمتری داره
از لحاظ فني توضيحات بيشتر اينكه مدل A1200 باطري قلمي ميخوره كه باعث ميشه تند تند درب قسمت باطري باز و بسته بشه كلا دوربين باطري قلمي خور توصيه نميشه. در مورد مگاپيكسل هم زياد نگران نباش بخاطر 2 مگا پيكسل بيشتر در A1200 چرا كه مگا پيكسل خودش رو در چاپ تصاوير بزرگ نشون ميده كه آنهم زياد توفيري نداره.نقل قول:
حسگر ايكسوز 300 از نوع cmos كه باعث صرفه جويي در انرژي دوربين ميشه.
از لحاظ قيمتي دوربين Canon PowerShot A1200 حدود 150 هزار تومن توي بازار تهرانه. البته به اندازه خودش دوربين بسيار خوبيه. بنظر من هيچ دوربيني بد عكس نمياندازه. ولي وقتي كه صحبت مقايسه ميشه، ناچاريم كه امتيازات دوربين بهتر رو بگيم. دوربين Canon PowerShot A1200 هم از لحاظ قيمتي به صرفه تره . ولي اگر بخواهين مثلا از امكانات HDMI استفاده كنيد، براي اين دوربين نيست. در كل Canon PowerShot A1200 هم دوربين خوب و سبك و راحتيه ولي ايكسوز 300 نميشه :5:
دوستان عزیز اینکه میگن مثلا 600 دی زوم دیجیتال 10 برابر در حالت فیلمبرداری hd داره درست نمیفهمم یعنی چی میددونم 1280 *720 پیکسل نیاز داره واسه این کار. یعنی از باقی پیکسل ها واسه این کار استفاده می کنه. اگه بدون افت کیفیت و مانندزوم اپتیکال عمل میکنه این پروسه با لنز همراه که 18-55 هست چقدر زوم در فیلمبرداری داریم؟
سوال دوم. extender چیه؟ ایا سخت افزاریه که روی لنز سوار میشه یا اصلا سخت افزار نیست؟
ببخشید اساتید گرامی که اینقدر سوالاتم مبتدیانه و شایدم خنده دار باشن
احتمالا همین جوره و از سنسور استفاده میکیره (البته کار زوم دیجیتال همینه)نقل قول:
اینم درباره d5100 فارسی و کامل
کد:http://www.gigapars.com/camera/نقد-و-بررسی-دوربین-nikon-d5100.htm/
bille_jean2001 عزیز این فیلم دیجی رو دان کن تا بتونی بهتر 600D رو بشناسی
دو تا کیفیت داره اون پایین فکر کنم ارزش دان داشته باشه :46:
کد:http://tiny.cc/bcoxi