نه برنامه خاصی نمیخواد فقط با فرمتfat32فرمت اش کننقل قول:
Printable View
نه برنامه خاصی نمیخواد فقط با فرمتfat32فرمت اش کننقل قول:
اگه از مولتی من استفاده کنی لازم نیست فرمت خاصی بشه NTFS هم میخونه ولی اگه گایا باشه خیر باید Fat32 بشه بعضی مواقع هم ارور میده باید با یکی از برنامه های پارتیشن مجیک یا پاراگون پارتیشن فرمت بشه!:46:نقل قول:
---------- Post added at 09:37 PM ---------- Previous post was at 09:35 PM ----------
لازم نیست حتما USB3 رو با هاب وصل کنید الان من یه سیگیت U3 دارم همینطوری وصل کردم مشکلی هم نداره!:46:نقل قول:
نقل قول:یه سوال دیگه هارد من الان 3 تا پارتیشن دارهنقل قول:
باید تک پارتیشنش کنم ؟؟
آره باید 1 پارتیشن باشه داخل هارد هم از یکی از فولدر هاینقل قول:
BDRIPS
GAMES
GAMEZ
استفاده کن یعنی به این اسم فولدر باز کن و بازی هارو بریز داخلش:46:
ICO and Shadow of the Colossus was leaked a few days early around the net, and it is confirmed to be playable on firmware 3.55/3.41 CFW. Interesting to see how new releases are still finding it around CFW users. Recently Limbo was also reported with a 3.55 CFW fix
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اطلاعات بیشتر:
کد:http://www.ps3hax.net/2011/09/ico-and-shadow-of-the-colossus-leaked-early-and-playable-on-3-553-41-cfw/
دوستان لطف کنن اگه قصد گذاشتن خبر دارن حتما ترجمه کنن اون رو....................
یا حق...
الان دیگه اکثرا میتونن یه چیزایی از انگلیسی بفهمن . مگر این که 10- باشن.
سلام دوستان.
من هاردم FAT 32 بود بعد که گفتید MULTIMAN جدید NTFS رو میخونه من فرمتش کردم به NTFS و زدم به PS3 ولی اصلا نمیشناسه.
تنظیمات خاصی باید داخل MULTIMAN بدم تا بخونه ؟
راستی ایا راحی اومده که بازی های بالای 4 گیگ رو بدون CACHE کردن فیل اصلی توی هارد کنسول همینطوری از هارد اکسترنال اجراش کنیم؟
نقل قول:
همون راه اول که میری رو بازی بعد دو دکمه select+x رو با هم میزنی و بازی بدون مشکل اجرا میشه.
راستی برای اون فایل های 4گیگ بازم باید تو هارد داخلی باشه دیگه فرقی نکرد که از هارد خارجی نمیشه استفاده کرد توNTFS(یکم توضیح بدید)
نقل قول:
والا تو ntfs نمیدونم اما با هارد Fat 32 بازی heavy rain هم اجرا کردم 20gb.
برای استفاده از هاردهای NTFS تویه PS3 باید به منو Setting رفته در MultiMan و Switch Between Fat32 & NTFS رو انتخاب کنید تا هارد NTFS شما شناسایی بشه............
ntfs حل شد ولی اون یکی نه.وقتی بازی بالای 4 گیگ رو با select+x میزنم میگه باید اون فایل 4 گیگی کپی بشه.چیکار کنم؟
نقل قول:
فکر نکنم با فرمت ntfs بشه بازی ها رو لود کرد.
فقط میشه کپی کرد روی هارد داخلی.
بله درسته روntfsنمیشه بازی رو لود کرد.نقل قول:
----------------------------------
دوستان یه لیست کامل از بازی هایی که فعلا قابل اجرا نیست دارید؟
والا من كه تاحالا نشنيدم كسي با USB3 هارد و وصل كنه به PS3 مگر به وسيله ي هاب و تبديلنقل قول:
مدل هارد شما چيه ؟ :21:
دوست عزيز چرا نميشه من خودم با 2پارتيشن اين كار رو كردمنقل قول:
شما به وسيله برنامه هاي فرمت كه من خودم از Mini Tool Partition Wizard Professional استفاده مي كنم
كه اين برنامه ها مديريت بر روي هارد و پارتيشن بندي دارند
كه اين برنامه ها هاردها و درايو ها رو كه شناسايي مي كنند و مشخصات و توضيحات نوع فرمت و چيز هاي ديگر را
توضيح داده
كه يه جا نوشته Type كه اين 2نوع است Logical و Primary كه Primary به معني ابتدايي است كه در واقع همون
معني Boot كامپيوتر رو ميده كه اول كدوم هارد Boot بشه شناسايي بشه كه بياد بالا
در واقع مثل درايو C ويندوز :31:
كه اگه ما هاردمونم چند پارتيشن باشه كه من خودم رو 2پارتيشن امتحان كردم كه هر كدومو بزاري Primary اونو
Ps3 مي خونه كه البته من اينو با Fat32 امتحان كرده بودم هنوز مولتي من جديد نيومده بود كه به احتمال زياد با
Ntfs هم ميشه
اگرم اين Primary و Logical رو امتحان كردين و نشد هارد و فرمت كنين و از اول پارتيشن بندي كنيد درست ميشه :31:
شنیدن کی بود مانند دیدن:46:نقل قول:
مدل هارد رو نوشتم!فقط هارد های آداپتوری USB3 نیاز به هاب دارند که بازم بعضی هاشون نیاز ندارند اصلا در کل تکنولوژی USB 3 کامپلیکیت USB2 هست!یعنی با هردو جواب میده!:46:
اون پارتیشن هم از یکی پرسیدم گفت جواب نمیده اگه شما تست کردی جواب داده که کارت درسته:11:
بچه ها کسی اینجا متال گیر بازی کرده؟؟
قشنگه؟
ارزش بازی داره؟؟
شنيدن كه اخه من خودمم يكي بهم گفته بود سيگيت يه مدلش مي خورهنقل قول:
كه اينجا هم گفتم همه گفتن كار نمي كنه :21:
حرف شما هم درسته راجع USB3 قانونش اينه ولي PS3 اين جوريه :21:
من تنها چيزي كه ديدم شما گفتي سيگيت U3 كه فكر كنم منظورت USB3 حالا اين همه سيگيت USB3 داره شما كدومو
داري ؟ :21:
نقل قول:
میگن بازی خیلی قشنگیه.
اما حواست باشه اگه خواستی بگیری رجیون usa بگیر. چون بقیه رجیون ها گیر میکنه.
نقل قول:بازیهای که فایل Spilt دارن رو نمیتونه اجرا کنه از رویه هاردهای NTFS.............نقل قول:
به راحتی میشه با برنامه هایی که برای این کار هست بازیهای Spilt رو از این حالت خارج کرد...................
اگه بازی رو از حالت split خارج کرد و ریخت روی هارد ntfs میشه از همون هارد لود کرد بازی رو یا نه ؟نقل قول:
راستی من میخوام بدون اینکه فایل بالای 4 گیگ کپی بشه روی هارد داخلی بازی رو اجرا کنم.select+x رو هم زدم باز پیغام داد که باید اون فایل کپی بشه.چیکار کنم؟
به احتمال زیاد باید بشه.............نقل قول:
اگه بازی رو از حالت split خارج کرد و ریخت روی هارد ntfs میشه از همون هارد لود کرد بازی رو یا نه ؟
باید Spilt کنی دیگه دوست من.............نقل قول:
من میخوام بدون اینکه فایل بالای 4 گیگ کپی بشه روی هارد داخلی بازی رو اجرا کنم
مدل دقیقش میشه Seagate Goflex ultra USB3نقل قول:
این طور که مشخصه ps3 هارد های جدید رو با پورت usb 3 ساپورت میکنه .
میشه از هاردهای USB3 استفاده کرد اما سرعت انتقال اطلاعات به اندازه همون USB2 هستش...............
من همون روز اول گفتم ميشه از USB3 استفاده كرد گفتم سيگيتم بود ديدين حالا :31:
صبح پا شدم برم تو سایت دانشگاه واسه حذف و اضافه...طبق معمول نمیشد برن تو سایت.
پیش خودم گفتم چند مین بعد امتحان میکنم...واسه همینم یه سری به سایتای ps3 زدم که.... یکی از سایتا (ps3news.com) پست کرده بود....
JFW DH PS3 CFW Delay, Custom Firmware to Support 3.7+ Games
بله درسه,3.6x و 3.7x هـــک شدند.....
البته قرار بود این cfw ... 1اکتبر بیاد که تاخیر داره
در ضمن هر بازی تو 3.7x بیاد (شما بگو 3.79:31: ) قابل اجرا روی این cfw هست...چون keyهاش یکیه تو این ورژن
منبع:
کد:http://www.ps3news.com/ps3-cfw-mfw/jfw-dh-ps3-cfw-delay-custom-firmware-to-support-3-7-games
اینقد از این خبر خوشحال شدم که یادم رفت واسه چی صبح اومده بودم نت :31:
اگه فیک نباشه خیلی خبر عالی هست،برم ببینم بقیه سایت ها هم تائید کردن یا نه این خبرو...........
هنوز خبرش قطعی نیست بعضی سایت ها هنوز تایید نکردن از جمله ps3hax.
همیشه اخرین سایتی هست که تایید میکنه و تو سایت میزارتش
--------------------------------------------------------------------------کد:http://www.psx-scene.com
اپدیت ترین سایت ps3 هست
--------------------------------------------------------------------------کد:www.ps3news.com
اخرین اپدیتش در مورد cfw jfw ویدئو کار کردنش روی 3.56 که اولین سایتی این ویدئو رو گذاشت
ویدئو working on 3.56کد:www.ps3hax.net
---------------------------------------------------------------------------کد:http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=nxEKB2ls_Dk
هنوز 10 ساعت نیس که خبر رو ps3news اومده تا شب باید صب کرد
سایت cfw jfw (به زبان اسپانیایی)
کد:http://www.demonhades.org/foro/viewtopic.php?t=5104&f=297#p33273
آره گفته 3.56 نه 3.7+ .
اگر نسخه های قبلیش رو بازی نکرده باشی ، نه ارزش بازی نداره چون از داستان سر در نمیاری و فقط میری 4 تا زن رو میکشی و یه مشت ژانگولر بازی دیگه - احتمال اینکه از گرافیک و گیم پلی کف کنی خیلی زیاده ولی اگر قبلی ها رو بازی نکرده باشی از داستان سر در نمیاری و همین باعث میشه خوشت نیاد .نقل قول:
یکی دو ماه دیگه صبر کن دو تا نسخه ی Ps2 اش داره HD اش میاد - همین طور شماره ی یکش رو هم میتونی با کیفیت خیلی خوب روی ویی یا گیم کیوب بازی کنی .
قبل از اون هم روی میکرو هستش دوست داشتی بازی کن ، همه چیز دستت میاد .
خبر هـــک 3.7x رو ps3news رفته...مطمئن باش ps3hax میزارتش...نقل قول:
این گروه فقط مردمو سر کار میذاره تا نیاد بیرون تست نکنی قبول نکننقل قول:
وقتی اومده ویدئو گذاشته دیگه حرفی واسه گفتن نذاشته...
بعید میدونم سرکاری باشه...با این که چند دفعه تاخیر انداخته هر دفعه واسه این تاخیرم یه چیزی بهش اضافه کرده
اول گفته بودن رو 3.41 اجرا میشه بعد گفتن رو 3.55 هم اجرا میشه.چند روز پیشم گفتن رو 3.56 جواب داده.الانم میگن
3.7x هم هــک کردن
.والا این تاخیرا ارزش داره واسه صبر کردنش
اين همه ويديو مگه همش راسته تا نياد بيرون امتحان نكني هيچي معلوم نيست :21:
هارد برای ps3 سیگیت بهتره یا وسترن دیجیتال ؟
وسترن دیجیتال میگن سرعتش بیشتره و آقایونی که از سیگیت استفاده میکنن آیا مشکلی دارن ؟
میخوام تا چند روز آینده یه هارد بخرم بین این دو مدل گیر کردم .
اگه میشه چند مدلشو که قیمت و کارایی خوبی داره معرفی کنید؟
دوست عزيز دو تاش از هارد هاي معروفي هستندنقل قول:
ولي خوب سيگيت بهتر جواب داده بيشتر ازش استفاده مي كنند بيشتر ازش راضي هستند
يه چيزي اين وسط هست كه دقيق معلوم نيست USB3 PS3 ساپورت نميكنه و بايد از USB2 استفاده كرد
ولي من خودم ديده بودم يه مغازه دار مي گفت يه مدل سيگيت USB3 با PS3 كار مي كنه حالا يكي از دوستان هم
يه هارد سيگيت USB3 داره كه ميگه داره كار ميكنه حالا بازم شك داريم سر قضيه كه چحوريه حالا خودت
هر چي صلاح دونستي :21:
اگرم خواستي بگيري من بهت سيگيت 1ترا پاسپورتي پيشنهاد مي كنم :27:
بهترین هارد برای ps3 این 2 مدل که در پست پایین معرفی شده.
این پست چندین بار توسط دوست خوبم ata.royalfalkon و یک بارم توسط بنده گذاشته شده برای همین آدرس پست قبلی رو میدم که قانون، ندادن پست های تکراری در تاپیک رو رعایت کرده باشم.
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6470964&postcount=10216