recycle been من در ویستا پاک شده(احتمالا short cutesh روی دسکتاپ)..از کجا میتونم دوباره بیارمش؟؟
Printable View
recycle been من در ویستا پاک شده(احتمالا short cutesh روی دسکتاپ)..از کجا میتونم دوباره بیارمش؟؟
کلیک راست در صفحه میز کار و آخرین گزینه personalize بعد در سمت چپ پنجره change desktop icons اون تیک سطل recycle را بزن.
دوستان ، هیچ کرک جدیدی برای ویستا سرویس پک 1 نیومده جدیدا که اون نوشته هایی که تو بایوس نشون میده رو نداشته باشه ؟
کسی نمی تونه راهنمایی کنه؟نقل قول:
چگونه تاچ پد لبتابم تو ویندوز ویستا غیر فعال میشه:20:
من همین مشکل minidump رو توی ویندوز اریجینال نوت بوکم دارمنقل قول:
چکار کنم ؟
نه این برای سرویس پک 1 ویستا به خوبی کار یکنه.احتیاجی به زحمت اکتیویتر دیگری نیست.نقل قول:
رم سیستم اگر کمه بالا ببر.در ضمن برای شروع استارتآپ عجله نداشته باش.نقل قول:
درایور مودم برای ویستا را از اینتر نت پیدا کن.نقل قول:
برای برگرداندن حالت شیشه ای از Control Panel\Appearance and Personalization\Personalization
Appearance استفاده کن.
درابور که خودش از اول روش نصب بودهنقل قول:
این همون ویندوزی هست که از اول روی نوت بوک بوده
در ضمن vista home basic هست و حالت شیشه ای توش غیر فعاله و وجود نداره
با سپاس از شما که بعد از چندین روز یک جوایهمبهمادادید!!!نقل قول:
رم سیستم اگر کمه بالا ببر.در ضمن برای شروع استارتآپ عجله نداشته باش.
دوست گرامی،من قبلا هیچگونه مشکلی با ویستا نداشتم!!!!در ضمن من درصد استفاده CPU رو گفتم،بااینحالمن مشخصات سیستمم رو مینویسم شاید راهحلی پیدا شد!!
CPU:AMD ATHLON 4800+
MB:MSI k9n ultra
RAM:2*1 patriot 800
در ضمن،من فقط استارت آپ منظورم نیست،من همینکه برنامه ای هرچند بسیار کم حجم اجرا می کنم،سی پی یو فول می شود!!
و دوست گرامی،یک مشکلی پیش آمده،من ویندوزم رو اکتیو نکرده بودم]،حالا دیگه بالا نمی آد!!!آیای راهی هست؟
سپاس:11:
برای برگشت به ویندوز ویستا از safe mode ( F8 در صفحه بوت سیستم استفاده کن وارد سیف مود که شدی اکتیویتر اگر داشتی بزن.نقل قول:
برای نشان دادن اینکه چه برناه ای در CPU مقدار زیادی از حافظه رم رو اشغال می کنه از ، Task manager ببین کدوم برنامه از یوزر شما فعالیت زیادی داره اونو End task کن.
که مشکل از اون می تونه باشه.