کدومه؟ xp , 7 فرق داره؟نقل قول:
1سوال دارم؟ درایور کارت گرافیک 9600 با 8600 که گزاشتی فرق میکنه؟ اگه یکی باشه مشکلی نداره؟
Printable View
کدومه؟ xp , 7 فرق داره؟نقل قول:
1سوال دارم؟ درایور کارت گرافیک 9600 با 8600 که گزاشتی فرق میکنه؟ اگه یکی باشه مشکلی نداره؟
سلام
کارت tv من honestech TVR هستش
فکر کنم چیپستش فیلیپس باشه
درایورش رو برا ویندوز 7 64 بیت میخوام
تو نت هر چی گشتم به نتیجه نرسیدم
ممنون از همکاریتون
آدرس :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وقتی بخواین دانلود کنین ،نوشته که مربوط به چه ویندوزی و چند بیتی هست !
کد:http://support.amd.com/us/psearch/Pages/psearch.aspx?type=2.1&product=2.1.13&contentType=Tech+Download+Processor&ostype=&keywords=&items=20
با هم فرقی ندارن .
سلام به دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روي سيستمم ويندوز اكس پي پك 2 و 3 كه نصب ميكنم وقتي سي دي مادربرد رو نصب ميكنم صدا ندارم و سي دي مادر بردم براي ويندوز اكس پي پك 1 هستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر جاي سراغ داريد براي پك 2 و 3 باشه ممنون ميشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصات مادربرد:
intel945 s-series motherboards utility cd
supports intel core 2 duo processors
12dc1-101945s-115r
ver.1.15
ممنون اگه كمك كنيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روي سيستمم ويندوز اكس پي پك 2 و 3 كه نصب ميكنم وقتي سي دي مادربرد رو نصب ميكنم صدا ندارم و سي دي مادر بردم براي ويندوز اكس پي پك 1 هستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر جاي سراغ داريد براي پك 2 و 3 باشه ممنون ميشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصات مادربرد:
intel945 s-series motherboards utility cd
supports intel core 2 duo processors
12dc1-101945s-115r
ver.1.15
ممنون اگه كمك كنيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اي بابا اين كاراچيه ديگه...همش بايد مدير تائيد كنه...مگه من چي ميگم:41:
نقل قول:
به ادرس زیر یه سر برین
اگر دقت کنید و انگلیسیتون خوب باشه پیداش می کنید
سلام
من درایور مودم D-link 322t رو می خام واقعا ضروریه
كو آدرس؟؟؟:13:نقل قول:
نقل قول:کد:http://www.intel.com/p/en_US/support?iid=gg_support-en_US+home_support