تست سرعت با هدیه نمایشگاه کتاب...کرج
Printable View
تست سرعت با هدیه نمایشگاه کتاب...کرج
سرعت بسته هدیه نمایشگاه..کرج گوهردشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خدمت دوستان عزیز
میخواستم بدونم جریانش چیه میگن بسته آلفا روی 2 مگابیت قفله ولی اینجا شیراز هر جا تست زدم روی 0/5 مگابیت یا همون 64 کیلوبایت قفله!:n28:
قبلا سرعتم راحت تا 8 مگابیت میرفت الان که بسته الفا خریدم شده 0/5 مگابیت:n28:
باز خوبه نیوردنش روی 16 کیلوبایت در ثانیه :n02:نقل قول:
قبول دارم از 10 مگابیت بپری به 512 کیلوبیت خیلی ستمه
وضعیت در تبریز هم افتضاحه!
آلفا+ نهایت 1.5 مگ سرعت میگیرم و جاهای مختلف تست کردم.
تو تبریز دوستان ایرانسلی خیلی راضی هستن از 4g شما یه سوییچکن رو ایرانسل اگه بهتره از اون استفاده کن
اقا،همراه اول توی سایتش زده الفا+ تا ۸مگ سرعت داره.خب پس چرا داره ۴جی راه میندازه؟؟؟؟؟ چه کاریه خب؟؟ ۳جی همینو پوشش میده دیگه،تازشم وقتی از ۴جی همراه اول استفاده میکردم گوشی انقد داغ میکرد که دستم میسوخت.صد رحمت به ایرانسل!!!
نه چرت و پر زیاد تو سایتاشون مینویسن..مثل قضیه ADSL هاس که 128 تا 16 مگ میدن :n02: 3G من تا 11 مگم با همراه اول داشتم..4G هم یه 15-16 مگی با یدونه آنتن داشتم دیگه ارزش نداشت اینجا بذارم .. ایشالا جایی فول سیگنال بودم تست میذارم.نقل قول:
من که فقط توی نمایشگاه کتاب اونم فقط داخل شبستان سیگنال ۴جی دیدم و باهاش کار کردمنقل قول:
اینا اینقدر بی حیا هستن که توی روز روشن دروغ هم میگن. الان اینقدر توی تلویزیون نوترینو رو تبلیغ میکنه و میگه نسل چهار. خداییش نسل ۴ همراه اول چندتا یوزر داره اصلا سیگنال نیست چند تا دکل رو راه انداخته میگه نسل چهار راه اندازی شده