منظور از گیفت کارت از کجا هست ؟نقل قول:
میشه بیشتر راهنمایی کنی
Printable View
منظور از گیفت کارت از کجا هست ؟نقل قول:
میشه بیشتر راهنمایی کنی
این مپ فارمینگ عالیه ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سایphon همون بار اول لود میشه.نقل قول:
سای phon ندارم ...
یعنی اگه اون باشه همیشه بار اول لود میشه ؟
یک سوال دیگه قسمت سیتینگ تیک لینک فعال اشکال نداره
بعدا اگه بخوام بفروشم مشکلی پیش نیاد .. یکی از بچه ها گفته بود جوری شده که دیگه نمیشه فروخت من خوب نفهمیدم
فرستاده شده از GT-I9300ِ من با Tapatalk
توی گوگل بنویس خرید گیفت کارت از طریق اون سایت هایی که میاره یه کد بهت میدن که خودت کدو توی گوگل پلی میزنی، اون کد حساب کاربریت رو تو گوگل به دلار شارژ میکنه، اون وقت میتونی از طریق خودت بازی جم بخری...نقل قول:
اگه نتونستی یا راهنمایی بیشتر خواستی تو خصوصی بگو تا راهنماییت کنم...
Sent from my SM-T211 using Tapatalk
سلام.
نمیدونم برای شما هم اینطور هست یا نه ولی جدیدا برای من کینگ الاغ هم به صف پکای دور مپ زن پیوسته!!!
الان نزدیک دو هفتس که هر اتکی که میزنم این کینگ بی شعور از وسط مپ میاد بیرون مپو دور میزنه:n34:
چه میشه کرد بنظرتون؟
بعد از آپدیت آخر، هوش مصنوعی troop ها بهتر شده و به جای اینکه یک ساختمون پشت دیوار رو هدف قرار بدن و مشغول خراب کردن دیوار بشن که کلی طول میکشه (مخصوصا queen که سر همین موضوع خیلی کار دست آدم میداد) حالا نزدیکترین ساختمونی که میشه بدون خراب کردن دیوار بهش رسید رو هدف قرار میدن.نقل قول:
همین تغییر در هوش مصنوعی احتمالا باعث به وجود اومدن این مشکل برای شما شده. اگر میخوای هیرو ها و پکا ها برن وسط همیشه اول و قبل از drop کردنشون ساختمون های سمت راست و چپ اون نقطه رو خراب کن بعد اینارو بفرست اینجوری دیگه چیزی جز ساختمون های روبروشون نمیمونه که بخوان دور base بچرخند.
برای محکم کاری یک جامپ هم اگه میتونی ببر وقتی یک مقدار رفتن داخل جامپ رو بنداز که به داخل رفتن ادامه بدن و نیان بیرون
یکی نیست.مرام بزاره.یک کلن خوب که خودش توش عضوه معرفی کنه .و ما رو عضو کنه و هوامون را با تروپ های ماکس داشته باشه
دو ماه هست که از این مپ استفاده میکنم، خیلی خوب جواب میده.. در حدی که بیشتر از 1 ماه هست که trap هارو re-arm نکردم! :n02:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان.
این اتفاقی که افتاده بر چه پایه و اساسی بوده ؟
تو یه روز ( امروز ) دو تا جم باکس بهم دادن:n02:
چجوریه ؟ خبری بوده ؟:n09:
- - - Updated - - -
سلام دوستان.
این اتفاقی که افتاده بر چه پایه و اساسی بوده ؟
تو یه روز ( امروز ) دو تا جم باکس بهم دادن:n02:
چجوریه ؟ خبری بوده ؟:n09: