دوست عزیز شاید مشکلت سخت افزاری باشه... شاید واسه اینه که هی قطع و وصل میشه... شاید سیم Earphoneات مشکل داره... ببر بیرون بده یه تعمیرکار بهش یه نگاه بندازه... اون راحت تر میفهمه...نقل قول:
دوست عزیز شاید مشکلت سخت افزاری باشه... شاید واسه اینه که هی قطع و وصل میشه... شاید سیم Earphoneات مشکل داره... ببر بیرون بده یه تعمیرکار بهش یه نگاه بندازه... اون راحت تر میفهمه...نقل قول:
سلام دوستان.
آقا ما یه W810 دو سال پیش واسه بابام خریدیم که الان آپدیتش کردم. ولی روشن نمیشه.:41:
گوشی سریال چنج هست و به همین خاطر تا الان آپدیت نکردم، اما الان یادم رفت که نباید سریال چنج ها رو آپدیت کنیم.
حالا به نظرتون چیکار کنم.
تقریبا یک سوم اون خانه زمان زود پر میشه ولی از اونجا به بعد دیگه تکون نمیخوره. باتری رو درآوردم و زدم و ... ولی الان نیم ساعته که از همون یک سوم بیشتر پر نشده.
چی کار کنم؟؟؟
دوست عزیز شما این پچ رو نصب تا از خط رد بشه :11:نقل قول:
کد:http://adrenalin.persiangig.com/other/Please_Wait_W810_R4EA031.zip
واقعا ممنون از کمکتون.:11:نقل قول:
حالا آسونترین راه برای نصب پچ بر روی سریال چنج ها چیه؟
میتونید از far+jdflasher استفاده کنید. setool رو نمیدونم ولی من با xs++ گوشی w810 سریال چنج خودمو هک میکردم.. میتونید از اون هم استفاده کنید... آموزشا هم تو همین فروم پیدا میشه....
سلام من یه w850 دارم که صفحش پرش داره
بردم دو سه جا گفتن فلتشه دادم به یکی که میشناختمش و بهش اطمینان دارم ولی میگه که:
فلت بالا-فلت پایین-lcd-ic همه رو عوض کرده ولی درست نشده
کسی میدونه چطور درست میشه؟؟؟
ممنون
گوشی من s500 هست خیلی هم دوسش دارم :wub:
اما اخیرا یه مشکلی پیدا کرده اونم اینه که : عکسی که قبلا گرفتم و از تو گوشیم پاکش کردم، سری بعد که عکس میگیرم اون عکس قبلیه میوفته رو این عکس جدید که گرفتم یعنی نصفش میشه این عکسی که الان گرفتم بعد نصف دیگش هم میشه عکسی که قبلا با گوشیم گرفته بودم
البته فقط گاهی و بعضی از عکسام اینطوری میشه، اما دلیلشو نمی دونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی نگران گوشیم هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چکارش کنم درست بشه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش می کنم دوست عزیزنقل قول:
سریال چنج فقط برای همین فلش کردن مشکل ایجاد می کنه وگر نه شما میتونید با برنامه بسیار اسون ستول روی گوشی پچ یا هر چیز دیگه نصب کنید :10:
سلام
آقا من یه w810 گرفتم که البته نو نیست حالا هر عکسی که حجمش بالاست رو بلوتوث میکنم مثلا عکسهایی که با n95 یا k800 گرفته شده تار نشون میده دوستان میدونند علت چیه ؟
نقل قول:
قبلا با xs++ هک کردم. و صداشو زیاد کردم. اما بعد از اپدیت درایور هم پرید. مشکل xs اینه که خیلی طول میکشه.
انگار کمی دیر سر زدم به این تاپیک. چون با همون setool پچ رو نصب کردم روش و روشن شد.نقل قول:
واقعا ممنون بابت پچ.:11: