دوستان بازی چه قدر شبیه فیفا شده
قضیش چیه
Printable View
دوستان بازی چه قدر شبیه فیفا شده
قضیش چیه
کاری به کرک نداره اون پچ یک فایل rdl.dll داره که انتی ویروس پاکش میکنه اول انتی ویروست رو غیر فعال کن و بعد ببرش تو لیست سفید انتی ویروست تا پاکش نکنهنقل قول:
برای پرسینگ ( Pressing ) حریف باید چکار کنیم .
باید چه دکمه هایی را بگیریم.
کسی نمیتونه راهنماییم کنه؟!:n13:نقل قول:
راستش دفاع کردن و پرسینگ خیلی سخت شدهنقل قول:
باید دکمه شماره 3 یا همون X رو بگیری تا بازیکنت جلوی طرف وایسه و توی یه موقعیت خوب و نزدیک دوبار اون دکمه رو بزنی تا پا بندازه و توپ رو بگیره
اما خوب یه راه دیگه هم هست که من خودم ازش استفاده میکنم
مربع یا همون دکمه شماره 4 رو نگه دار تا به جای بازیکنی که در اختیارته و نشانگر داره ، یکی از یارای خودت بره روی پای صاحب توپ :n25:
اونوقت شما میتونی با اون بازیکنی که اختیارش دستته یکی از یارای نزدیک فرد پا به توپ رو بگیری و نزاری بهش پاس بده
اینطوری اونی که با مربع رفته تو پاش بالاخره توپ رو ازش میستونه:n02: یا طرف میکشه زیرش
تا سوپر استار موقعی که با کامپیوتر بازی میکنی همین روش ج میده و اگر یار وسطی یا همون هافبک وسط رو بگیری درصد زیادی از بازی میوفته دستت
میشه یکی از دوستان لطف کنه فقط پچ 02 پیس ادیت رو بذاره؟ فایل کاملش رو نمیخوام...فقط همون چیزای جدیدی که نسبت به 01 داره
این هدف گیری های احمقانه که ماله بازی های شوتر سه نسل قبله چطوری می ره ؟؟
همینه که توس پاس تو عمق و شوت میاد ؟؟
نمی شه نباشه ؟؟ :n23:
کسی می دونه تا حالا پیس چند نسخه در جهان فروخته؟
یک جا می خوندم فعلا نسخه ps3 با 125 هزار نسخه رده چهارم پر فروش ترین بازی هست. در مجموع با نسخه ایکس باکس فکر کنم 150 هزار فروخته شده.
این را مقایسه کنید با gta v که در نسخه ps3 8 میلیون در نسخه ایکس باکس 8 میلیون و در مجموع حدود 17 میلیون نسخه فروخته و رتبه اول و دوم پر فروشترین نسخه بازی را داره!!
نمی دونم این آمار چقدر معتبر هست اگر کسی منبع معتبری داشت بده.
دو بار شوت رو پشت هم بزننقل قول:
تو Training بری اینا رو یاد داده همرو
برو تو تنظیمات دسته بعد برو تو بخش support siting از اونجا میشه همشو برداشتنقل قول: