بعد الکلاسیکو که دعوا شد کاسیاس به بازیکنای بارسلونا زنگ زد و ازشون معذرت خواهی کرد :n23:نقل قول:
از نظر من اصلا ارزشش رو نداشت
Printable View
بعد الکلاسیکو که دعوا شد کاسیاس به بازیکنای بارسلونا زنگ زد و ازشون معذرت خواهی کرد :n23:نقل قول:
از نظر من اصلا ارزشش رو نداشت
ای بابا......
در هیچ کشوری بحث باشگاهی بالاتر از بحث ملی قرار نمیگیرد! نقطه!
همین حرفیه که من الان زدم مصداق همین جریانه که ما اینجا تو ایران بیرون گود نشستیم،میگم(...)!
اولا که اظهار تاسف کرد و نه معذرت خواهی و واسه اتحاد ملی اونم با افرادی که در ایالتی جدایی طلب بودن! اینکار واسه افراد اسپانیایی قابل درکه ولی شاید واسه ما که فقط عشق به تیم داریم و نه تعلق به ملیت و کشور اسپانیا شاید درست قابل فهم نباشه(هر چند باز هم برام عجیبه چون این موارد همه جا هست!اتفاق منحصر بفردی نبود!)
تیم ملی اسپانیا واسه مردم ارجحیت داره به بحث های باشگاهی!کاپیتان تیم ملی پا شده با دوتا از با اخلاق ترین فوتبالیست های دنیا (ژاوی و پویول) واسه اینکه این جریانات و دعوا ها به فوتبال ضربه نزنه صحبت کرده بعد حالا میگین بده؟؟ کی و چرا انقدر تنفر توی وجود ما شکل گرفت؟!!!! فوتبال با اون ذات زیباش کی انقدر مارو به سمت تنزل کشیده؟؟بخدا این چیزا ارزش این همه تنزل رو نداره!
مثال ایرانی بزنم که قشنگ جا بیافته ،اینجا استقلال پرسپولیس بهم بپرن بعد واسه بازی های ملی کپیتان ها حرف از وحدت و قرمز و آبی نداره و این جور چیزا نمیزنن؟؟؟
راستی دوستان من در جریان کامل مصاحبه و رفتار هایی که در این مدت نیمکت نشینی کاسیاس انجام داده و باعث رنجش شده رو زیاد در جریانش نیستم یکی لطف کنه خلاصه و معتبر و یه جورایی که حساسیت زا نباشه برا بقیه بهم بگه ..مرسی:n16:
در مورد پویول هیچ حرفی نیست که بازیکن خوش اخلاقی هستنقل قول:
یکی از بهترین ها همین پویول هست
با همه حرفات موافقم ولی این یه کلمه تو کتم نمیره :n24::n22:
نقل قول:
با دوتا از با اخلاق ترین فوتبالیست های دنیا (ژاوی
ولی در مورد ژاوی اصلا قبول ندارم
خوده همین ژاوه قبل بازی برگشت دورتموند-رئال تو مصاحبش از کاسیاس دفاع بی مورد کرده بود
اونم تو بدترین زمان ممکن که تیم راحت میرفت تو حاشیه
قبل از اون کسی اصلا احوال کاسیاس رو نمیگرفت
ولی موقع بازی های مهم یادشون اومده باید حاشیه سازی کنن :n29: :n23:
قهرمانی ــه 30 ــم.
اون شب بدون شک یکی از به یاد موندنی ترین شب های تاریخ باشگاه هستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا که مشکل همینه چرا زنگ زده معذرت خواهی کرده و .......نقل قول:
کلا اینا مشکلات بازیکنهای اسپانیایی هست منم به همین خاطر میگم با این شرایط رفتن مورینیو بهتره تا موندنش چون این مشکلات فصل بعد هم هست شاید با حرف زدن کمی خنثی بشه ولی زود دوباره سر باز میکنه چون هیچکدوم کوتاه نمیان واقعا دلم میخواد یه بار دیگه دلبوسکه برگرده به تیم :n12:
تري: بايد به حرفهاي مورينيو اطمينان کرد
کاپيتان باشگاه چلسي تاکيد کرده که بايد به حرفهايي که سرمربي رئال مادريد ميزند اطمينان کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با توجه به اينکه بسياري از اسپانياييها بر اين باورند که دوره ژوزه مورينيو در اسپانيا به پايان رسيده، نام اين مربي پرتغالي به شدت در ارتباط با باشگاه چلسي شنيده ميشود.
به گزارش فارس، جان تري در گفتوگويي که داشته اعلام کرده که اين مربي در طول 6 سالي که خارج از استمفورد بريج بوده به هيچ وجه ارتباط خود را با برخي از بازيکنان چلسي قطع نکرده است.
«ما هنوز هم از طريق اس ام اس باهم در ارتباط هستيم و همواره براي هم آرزوي موفقيت ميکنيم. مورينيو به من ميگويد که هميشه نتيجههاي چلسي را پيگيري ميکند و اتفاقهايي که در باشگاه ميافتد هنوز هم براي وي جالب توجه هستند. ميدانم که او با فرانک لمپارد و چند بازيکن ديگر هم در ارتباط است.»
تري همچنين در مورد خبرهايي که مورينيو را به چلسي پيوند ميدهد نيز صحبت و از بازگشت وي به لندن استقبال کرد.
«وقتي او در مورد تيمهاي انگليسي صحبت ميکند، توجه همه ما جلب ميشود. از او سوال کردم که در مورد کدام تيم خاص صحبت ميکند. مورينيو در جواب گفت که همه تيمهاي انگليسي را دوست دارد. هميشه بايد به چيزهايي که او ميگويد اطمينان داشته باشيد. با توجه به کيفيتي که او در مربي گري دارد، ميتواند به هر تيمي که دوست دارد برود.»
این مورینیو هم معلوم نیست دقیقا" چی میخواد!
تو مصاحبه ـش گفته میخوام رئال قهرمان بشه و رئال دنبال قهرمانیه ولی نمیدونم بتونم یا نه ولی میخوام سال بعد قهرمان بشه ،و شاید خودم باشمو با خودم بشن!:n04:
آنجلوتی هم کلا" منتفی شد برا جای گذینیش!گفته من هنوز 1 سال از قرار دادم مونده!:n13:
کاملا موافقمنقل قول:
انگار بقیه کلا با کاسیاس مشکل دارن
کاسیاسی که 10 ساله تو این تیمه کمه کم هم اگه اوضاع اینجوری نمونه 5 سال دیگه هم میمونه و بازم افتخار کسب میکنه
اما مورینیو خیلی میخواست بمونه همون 3 سالی هست که مونده و حالا هر کاری کنن میره فقط یه دلیل محکم برای ناکامی تو cl میخواست که حالا داره اونم کاسیاس
زنده باد ایکر
عزیزم...نقل قول:
تمام بحث صفحات اخیر شده درگیری این دو موندن خوزه به نظر شخص من اصلا صحیح نیست این مشکلات اگه این مرد باشه هم وجود داره کاسیاس رو من به هیچ وجه به خاطر معذرت خواهی کردن از بازیکنهای بارسا مقصر نمیدونم و اصلا به خودش مربوطه نه سرمربی تیم کلا کاسیاس تا همین زمان مورینیو حاشیه نداشته رفتار خوزه تو هر تیمی که بوده مشکل ساز شده بلاخره خوبه تو این فصل دیدیم که سرمربی دورتموند تو چهار بازی چه به سر خوزه و رئال آورد تیمی که بیشترین هزینه و بیشترین ستاره رو داشته راحت حذف کرد و رفت
این حرفه خودته یا از رو مارکا و آ.اس و سایت های معلوم الحال کپی پیست کردی؟؟؟
کجا مورینیو هر جا بوده مشکل داشته؟؟؟
تو چلسی ؟؟؟ تو اگه سر مربی بودی!رئیس باشگاهت یه چندتا بازیکن میخرید بدون رضایت تو!!به زور هم بهت میگفت بازیشون بده چون مشهورن و واسه من پول ساز!قبول میکردی یا نه؟؟؟
لابد اسطوره ی اخلاق واسه شما همون گواردیولاست؟؟؟
بله که طرفدار ژوزه هستیم...چرا نباشیم...کسی که شخصیت واقعی تیممون رو دوباره احیا کرده!!چرا نباشیم...بریم مخلص شوستر و بقیه بشیم؟؟؟؟
تو اینتر و پورتو یه نمونه حاشیه نام میبری با بازیکناش؟؟
چرا هنوز از بازیکن های بزرگ و ستاره ی چلسی(حتی گرون قیمت تر از کاسیاس) و یه سری بازیکن ها از اینتر و انجی و گالاتاسرای با مورینیو در ارتباط هستن؟؟؟؟؟مورینیو شاید با رسانه ها(اونم دلایل کاملا واضحی داره) خوب نبوده باشه!ولی با کدوم بازیکن مشکل داشت تا الان جز کاسییاس و راموس؟؟؟
نمیخوام به اسطوره ی شما(نه اسطوره ی تیم!حداقل واسه من اسطوره نیس) بی احترامی کنم!ولی این نهایت بی غیرتیه که بازیکنای تیم بارسلونا هم تیمی هاتو و سر مربیه تیمت رو به خاطر باختی که جلوشون داشتن بیان تو رسانه حیوان و وحشی و ..... خطاب کنن!ولی تو بری زنگ بزنی واسه خود شیرینی ازشون معذرت بخوای تا جلو اونا عزیز شی؟؟؟؟100 سال دیگه هم عزیز نمیشی!تازه اگه از چشم سر مربیت هم میوفتی!!!اگه اونا مصاحبه میکنن به سود تو فکر نکن به خاطر خودته و محبوبیتی که داری تو تیم حریف!100 سال دیگه هم قرار نیس تو تیم رغیب محبوب باشی حالا هر چقدر هم خوش خدمتی کنی بهشون!ولی این مصاحبه ها فقط واسه ضربه زدن به تیمت هست آقا ایکر مثلا محترم!!!
اگه به اندازه ی مورینیو به رئال غیرت و تعصب داشتی همچین کاری ازت بعید بود!!درسته زحمت واسه تیم خیلی کشیدی و خیلی قبل تر از مورینیو تو این تیم بودی و عرق ریختی...ولی این نهایت غیرت و تعصب مورینیو به رئال مادرید رو نشون میده که کسی که زنگ زده از یه بارسلونایی معذرت خواهی کرده رو تنبیه کنه!!!!
اگه یه هوادار بخواد چشماشو وا کنه مقصر اصلی کاملا مشخصه!!!!
شما دارید پشت ظار مظلوم کاسیاس قایم میشید...وگرنه مورینیو چیزی واسه پنهون کردن نداره...اگه داشت که نمیشد آقای خاص!!!
اگه چیزی رو پنهون میکرد پشت یه چهره که اینقدر دشمن نمیساخت واسه خودش!!!
جالبه...اتحاد واسه تیم تازه به دوران رسیده ی اسپانیا!!نقل قول:
اولا که اظهار تاسف کرد و نه معذرت خواهی و واسه اتحاد ملی اونم با افرادی که در ایالتی جدایی طلب بودن! اینکار واسه افراد اسپانیایی قابل درکه ولی شاید واسه ما که فقط عشق به تیم داریم و نه تعلق به ملیت و کشور اسپانیا شاید درست قابل فهم نباشه(هر چند باز هم برام عجیبه چون این موارد همه جا هست!اتفاق منحصر بفردی نبود!)
میتونم بپرسم چرا یکی از بارسلونایی ها واسه این اتحاد تلاش نکرد؟؟؟و در عوضش در مصاحبه های بازیکن ها و سرمربی ما رو مورد توهین قرار دادن؟؟؟
حتما باید بازیکن ما؛اونم تو اوج رقابت این 2 تیم همچین اتحادی رو به وجود میاورد؟؟
اون وقت اتحاد رو که بازیکن ها به وجود بیارن...تیم ملی اسپانیا هم که شده پر از ستاره های جور واجور در همه ی پست ها...میتونم بپرسم نقش دل بوسکه تو این تیم چیه اگه مسئول به وجود اومدن اتحاد کاسیاسه؟؟؟
دل بوسکه واسه ترکیب چیدن اونجا پول میگیره فقط؟؟؟؟