اولین مدل روای سال 89 بوده دوست عزیز. 86 ندارهنقل قول:
اولین مدل روای سال 89 بوده دوست عزیز. 86 ندارهنقل قول:
ممنون از جوابتون:n16:نقل قول:
یه سوال دیگه اگر سمند SE بخوام چه مدلی میتونم بردارم؟ چون LX مدلش خیلی پایین میشه
بازم ممنون
سمند SE چون از سال 89 به بازار اومد هنوز اونقدرها افت قیمت ندارهنقل قول:
که برسه رو مرز 15 میلیون تومان .
سلام
ریو سفید
مدل 86
بدون تصادف شدید فقط کاپوت جلو تعویض
بقیه جاها کاملا پلمپ
داخل فوق العاده تمیز با رو کش چرم مشکی مات
زیربندیشو تازه تعمیر اساسی کردم
کلا ماشین سرحالیه با 1 سال بیمه کامل
به نظرتون چند میتونم ردش کنم ؟
لاستیکا کلا 75%
میخام آمریکایی بگیرم :)
آقا ما 2 روزه منتظر جواب دوستان هستیم و همچنان کسی جواب نداده.
سلام دوستان_من 206 اس دی دارم....متاسفانه به علت رانندگی جنگلی ی سری آدما تو خیابون 2 بار تاحالا تصادف کوچیک کردم که 1 بارش از جلو بوده(طرف تو لاین سرعت ایست کرده بوده) و 1 بارش هم 1 پولدار ناشی تو ترافیک میماله به بالای گلگیر.....برای بار اول که کاپوت ماشینم یکم خم شده بود و بار دوم هم فرو رفتگی جریی بالای گلگیر .... هر 2 بار رو دادم صافکار بدون رنگ در آورده و تا دقت نکنی معلوم نمیشه....میخواستم بدونم اگه ماشینمو که خیلی هم تمیز هست بخوام بفروشم چقدر از قیمتش میفته؟ صافکار رو که پرسیدم میگفت چون بدون رنگ هست باعث افت قیمت نمیشه،درسته؟لطفا جواب بدید که خیالم راحت شه خیلی ضرر نکردم....
احتمالا منظور دوستمون مدل 86 بودهنقل قول:
دوستان یه سوال اگه 2 تا ماشین از همه لحاظ با هم شبیه باشن فقط یکی دوگانه سوز کارخونه و اون یکی دوگانه دستی باشه
این دو چقدر تفاوت قیمت دارن باهم؟
4ماشینتون مدل چه سالی هست؟ چه تیپی هست؟ (v چنده؟)نقل قول:
ریو مدل 88 با کاپوت تعویض شده قیمت حدود 21 میلیون توماننقل قول:
برای خرید خودروی آمریکایی به کلوپ خودروهای آمریکایی در بخش خارجی انجمن اتومبیل مراجعه کنید .
معمولا حدود یک میلیون اختلاف قیمت دارننقل قول:
سلام دوستان عزیز
راستش ما یک پراید مدل 78 داریم که 63000 کار کرده و 13 سال هم تخفیف عدم استفاده از بیمه داره. به علت یه مشکلی مجبور هستیم بفروشیمش. می خواستم یک نفر بخاطر خدا قیمت کارشناسی بهمون لده که سرمون کلاه نره...
بدون تصادف و رنگ شدگی
لاستیک ها فابریک خودش
1000 لیتر بنزین
خیلی خیلی ممنونم از دوستان بزرگوار